RTF: Recruteaza

Day 809, 11:47 Published in Romania Romania by asuslu2013
Buna seara romani!

Cu placere va anuntam ca unitatea militara Romanian Tanks Fund isi deschide portile pentru o noua campanie de recrutare.

Aceasta unitate militara exista de pe vremea cand cei care erau considerati tankuri acum abia pot spune ca stiu cu ce se mananca erepublik.

Romanian Tanks Fund a fost infiintata de MoonlightShadow cu scopul de a strange o mana de oameni care sa se ajute reciproc in atingerea rangului de Field Marshal. Dupa o perioada, acestia s-au decis sa ramana impreuna, si sa lupte pentru binele eRomaniei. Evident, intre timp au aparut noi membri, s-au schimbat de putine ori si comandantii, iar acum incearca sa-si gaseasca din nou o structura cu o fundatie stabila. Si uite asa ne-am decis sa tiparim acest articol, dorind sa avem noi camarazi.

In cursul istoriei aceasta organizatie s-a pastrat cu aproximativ 20(25 acuma si dorim sa crestem!) de membri. Fiind putini si cu strenght mare, era considerata ca o unitate de elita. Acum dorim sa fim mai numerosi, si coboram nivelul de recrutare la doua conditii:

-skill in manufacturing, sau premiera RTF, skill in land
-strenght minim 12


Daca indepliniti cerintele noastre si sunteti interesati trimiteti un mesaj pe aceasta organizatie: http://www.erepublik.com/en/organization/1274811 si sigur va vom contacta, chiar daca mesajul primit nu va fi cel dorit.


In cateva zile, RTF va pregateste o surpriza, nu cumva sa ratati urmatorul articol!
Numai bine va dorim!


Cu stima,
Romanian Tanks Fund