RTF: Recruteaza

Day 782, 12:13 Published in Romania Romania by asuslu2013

Ai vrea sa faci parte dintr-o unitate deosebita? O unitate militara recunoscuta pe plan international? Atunci ai nimerit perfect(!) RTF este ceea ce iti trebuie pentru a scapa de monotonia din zilele noastre si unde DMG’ul tau sa se faca cu adevarat simtit in cele mai importante lupte!

Ne mandrim cu cei 19 Field Marshall si 2 Generali caliti in lupte si cu o experienta foarte mare in acest joc !!!

Bun-Bun, dar ce imi poate oferii in plus ?!?

RTF iti ofera o experienta total diferita de celelalte UM, suntem un grup mic de soldati cu experienta in joc si foarte uniti! Puterea si forata unitatii sta in soldatii ei, niste persoane cu adevarat deosebite si pline de pasiune pentru ceea ce fac!

Ce cautam noi!:

Strenght minim 15(!), skill in MANUFACTURA si LAND, iar cel mai IMPORTANT lucru, multa VOINTA, DISPONIBILITATE si DORINTA de a participa la ceva cu adevarat maret!
O alta dorinta este lipsa vietii politice! Din simplu motiv, fiind o unitate mobila, sunt sanse sa luptam si peste hotare si iti pierzi pozitia din congres


Ce va putem oferii noi?!?:

Raspunsul este simplu!: TOTUL!
Armele pe care le faci tu, tot tu lupti cu ele. Ai parte de suportul si sprijinul nostru in toate proiectele in care esti sau vrei sa te implicit!
Orice problema ai avea vom gasi cumva cum sa te ajutam!


Te asteptam alaturi de noi, pentru o experienta inedita si pe care nu o vei uita foarte curand!


Didey,

Coammander of
Romanian Tanking Funds