Romanian Tanks Fund : phase two

Day 410, 06:33 Published in Romania Romania by Romanian Tanks Fund

O ploaie mocnita se scurge murdara pe figurile soldatilor. Infrigurati, infometati, deznajduiti si chiar infricosati se uita cu ura la inamicii de peste transee, desi mai amarati decat ei. Sunt deja 23 de ore de cand sangele curge siroaie, si de-o parte, si de alta. Tipetele de agonie inca umplu atmosfera saturata de sudoare sange si stropi de noroi. Ai nostri incearca un ultim asalt disperat, calcand in picioare deopotriva camarazi, prieteni, dusmani care aveau si ei camarazi si prieteni. Parea ca au reusit sa puna stapanire pe No Man`s Land, dar cu o sfortare supra-omeneasca inamicii au contra-atacat. Parea ca toate eforturile, toate jertfele, totul era in zadar, un macel unde la mijloc erau tocati oameni, dar pe hartie nu aparea vreun invingator. Atatea jertfe in zadar, ai nostri erau aproape in genunchi, inca un contra-atac inseamna pierderea bataliei cu siguranta. Deodata un huruit surd inlocuieste agonia ranitilor si tacerea mortilor. Scrasnet de senile, din ce in ce mai aproape, din ce in ce mai puternic. Deodata 10 tancuri zboara peste transea noastra, se arunca cu turelele inainte in no man`s land, cu soldati alergand pe langa ele, la adapostul blindajului gros. Si incepe macelul. In 10 minute armata inamica era istorie si toti ai nostri se intorc acasa bucurosi si victoriosi. Toate jerfele si luptele lor au insemnat intr-un final victoria, desi era cat pe ce sa fi fost in zadar !

O intamplare fictiva poate spuneti, dar cred ca s-a intamplat de mii de ori in istoria militara. Si se va mai intampla. Intr-o batalie se consuma foarte multe resurse, sunt foarte multe jerfe, si la unii si la altii. Dar totusi, numai una dintre armate castiga batalia. Cea care are pe final resursele necesare sa dea "lovitura de gratie".

Romanian Tanks Fund paseste in faza a doua. Doresc inca o data sa le multumesc celor care au donat pentru batalia de ieri, dar atat de multe comentarii negative m-au impulsionat sa continui proiectul, de fapt, sa il dezvolt.

In primul rand organizatia a devenit complet apolitica, adraci. Nici Alex Craciun, nici Han Solo, nici nimeni nu este direct legata de accesul la ea, complet anonima. Deci, politica este subiect tabu in aceasta organizatie.

In al doilea rand, scopul a fost redesenat, cu bataie pe termen lung. Aceasta organizatie va avea in orice moment dat 10 si numai 10 membri. Scopul organizatiei este sa preia dintre cetateni soldati capabili, sa ii transforme in tancuri adevarate, acestia lasand apoi locul unor noi soldati capabili. Cand au devenit tancuri adevarate ei pot fi preluati de stat, de batalioane, etc, si folositi in continuare in lupte. Cu alte cuvinte RTF este o pepiniera de tancuri romanesti, isi propune sa investesca in viitorul eRomaniei, in viitorul ei militar. Cele 10 tancuri crescute de organizatie vor lupta pentru tara, doar in cazurile exceptionale de "seceta" indelungata de razboaie in care sa fie implicata Romania avand dreptul sa lupte in afara granitelor. Desi se pare ca nu este cazul, la cate razboaie avem acasa.

Planul de bataie:

- infiintarea firmei de arme, unde vor lucra chiar tancurile, pentru a-si asigura necesarul de arme. Armele sunt destinate doar pentru uzul gratis al tancurilor care fac parte din RTF, eventualul surplus va fi vandut pe piata pentru gold care sa fie impartit pentru wellness pack-uri.

- infiintarea firmei de iron, care va fi o firma normala cu angajati din afara RTF-ului, ce va vinde catre firma de arme intregul necesar de iron, iar eventualul surplus transformat in venituri si gold fiind distribuit tot catre wellness pack-uri.

Momentan intregul profit de la doua companii este distribuit catre proiect, deci cat de curand se vor deschide si firmele. Se incearca in acelasi timp si obtinerea unor imprumuturi din mediul privat, ca si de donatii publice, oricum jumatate din drum este parcurs.

Precum am spus aceasta organizatie are doar 10 locuri. Doar in cazuri exceptionale mai pot fi facute cateva locuri, dar in principiu ne limitam la cifra 10, pentru a nu risca o plapuma prea mare. Iar acest articol va ofera ocazia sa fiti cei care ocupati primele locuri ale primei generatii.

Sa vedem conditiile necesare dar si suficiente:

- in primul rand pot aplica doar persoane active, carora le place acest joc, care vor sa lupte pentru romania si care nu au de gand sa se sinucida in viitorul apropriat 🙂

- este necesar un skill minim de 7.5 - 8 pe army

- TAB-urile care vor sa devina TANC-uri trebuie sa fie sociabile, dispuse sa lupte pt Romania la orice ora, dispuse sa faca parte dintr-o "gasca" unita , sa se simta bine, in fond de aceea jucam jocul asta

- este necesar un skill pe manufacturing, pentru a putea produce arme.

Acestea fiind spuse, astept PM de la cei interesati, care vor fi contactati cerandu-li-se o adresa de mess daca sunt acceptati.

As mai dori sa le spun cetatenilor care nu inteleg rostul acestor tanc-uri, cetatenilor in general nascuti de curand. Un calcul simplu arata ca avand propriile arme, cu sa zicem 50 de gold din fonduri proprii + 50 de gold obtinuti din donatii cele 10 tancuri ale organizatiei ar putea in ultimele 20 de minute ale unei batalii oarecare sa produca un damage de cam 10.000 puncte. Acest "suflu", nu inseamna ca tancurile au castigat batalia, batalia a fost castigata de toti cei care au dat un "fight" in ziua aia, adica sute de soldati romani. Dar, important este ca uneori in lipsa unui "suflu" pe final se pierd batalii, care fac ca totul sa fi fost in zadar, poate 1500 de gold cheltuiti.. de aceea sunt importante tanc-urile, daca vrei sa ai o armata puternica..caci pe final, mai ales cand batalia este inca indecisa, conteaza damage-ul mare si concentrat. Iar daca nu sunt 100 de soldati online in acele ultime minute din batalie, ca sa dea damage cate 10 pct in 10 batalii, total 10.000 pct ce te faci? Pierzi, si toate miile de lupte din ziua aia au fost in zadar, irosite..

Va rog votati acest articol, daca aveti un gold de donat va rog donati-l pentru aceasta pepiniera, iar cine crede ca poate deveni un bun tanc de care Romania se poate mandri pe viitor este rugat sa trimita PM.

LE:
Aproape 5 locuri din cele 10 sunt deja ocupate la nici 10 minute de la publicare.. baieti capabili, skill unii peste 9 militar.. sper sa nu va suparati, dar o sa fac o selectie, am spus, maxim 10 oameni ne putem auto-finanta, altfel ne intindem prea mult.. o sa si public lista lor in acest articol, cand este gata , dar in continuare doritorii pot trimite mesaj 2 zile 🙂