Ambient on/off

Join the new world

 

Revista Presei, Ziua 1914

Day 1,915, 14:10 Published in Romania Romania by Ministerul Media


Buna ziua, prieteni si neprieteni, sunt Vic of Thor.
Au trecut si alegerile, sigur va urma o perioada de acalmie in presa pana la urmatoarele alegeri.
Pana atunci ma lovesc de problemele amuzante ale functiei de ministru. Azi m-am trezit cu mesaje cu oferte de ajutor in ceea ce priveste organizarea concursului de miss. Singura problema e ca nimeni nu a vorbit cu mine nimic in legatura cu asta.
Mi-ar face placere sa fac asa ceva, din pacate nu am timpul necesar. Ca sa ajut as putea insa oricand sa-mi arunc un ochi pe fotografiile de la rubrica costumelor de baie.Am zis ca nu o mai fac dar nu ma pot abtine sa nu-i dau inca o data lui Real Vasi Articolul zilei pentru articolul asta dar mai ales pentru asta. Bonusul este un inceput bun catre singurul lucru care lipsea articolelor lui.TheYakuzini isi prezinta raportul la final de mandat. Detaliile experientei sale le aflati citindu-i articolul.

Un roman acuza. Decat ca acum e sarb asa ca nu stiu in ce masura mai poate fi numit roman. Am ezitat daca sa o fac sau nu, mergand pana acum pe principiul ca daca n-ai cetatenie romana n-am de ce sa te consider roman, pentru ca insa face parte din istoria recenta a Romaniei prezint articolul lui Valahian.Dracones recruteaza. Care sunt conditiile aflati din articolul lor.

MugurCosmin isi lauda si el unitatea din care face parte, Templierii.Doru Gradinaru este alaturi de victimele exploziei unui meteorit in Rusia. Asa isi denumesc acum americanii avioanele spion?


Colonel Jack ONeal imi face concurenta cu o proprie revista a presei. Nu pot decat sa ma bucur, ceea ce face este un antrenament util pentru ziua in care va ocupa postul meu.

Nu uitati de clubul gazetarilor:
Vrei sa devi un jurnalist de succes? Vrei sa ii intreci pe idolii tai Gadea si Ciutacu? Vrei sa faci spagatul ca Mircea Badea? Vrei sa ajungi mogul ca Felix? Nu te putem ajuta in acest sens. Dar cateva sfaturi iti putem da despre cum sa devi un om de presa. Te asteptam pe canalul #DezbaterePublica unde ziaristi cu experienta te vor ajuta sa te lansezi in modulul media.
#DezbaterePublica :te ajuta,dar nu iti face rost de voturi si abonati!

Aveti aici si niste linkuri utile:

Ministerul Apararii

Monitorul Oficial

Ministerul Educatiei

In incheiere, melodia zilei este una de iarna. Sau nu.

Al dumneavoastra,
Vic of Thor
 

Comments

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.