Ambient on/off

Join the new world

 

Revista Presei, Ziua 1870

Day 1,871, 02:29 Published in Romania Romania by Ministerul Media


Buna ziua, prieteni si neprieteni, sunt Vic of Thor.
Multe lucruri politice se intampla, nu le voi mai comenta insa aici. Va las sa cititi parerile, opiniile si argumentele in ziarele de azi.Immigrati are Articolul zilei de azi. Un articol in care multumeste tuturor tarilor care au ajutat tara sa, Albania, in razboi. Exemplele de colaborare reusita intre natiuni ar trebui intotdeauna evidentiate.Presedintele ne invita la lupta.

Ganimede face acelasi lucru.

Eu va invit la reflectie pentru a evita propaganda electorala murdara.

Luis Elvis face campanie pentru PL.

Ovidiu Sky vine cu o idee interesanta, aceea de a avea presedinte ales pe 90 de zile. O idee care in teorie este buna, practic insa este mai greu de realizat. Daca prindem un presedinte mai lenes, am putea sta 3 luni fara sa atacam pe nimeni.Taromon scoate numerele 122 si 123 din Mica Ba-Balabaiala.

anonim23 scoate numarul 7 din The Comedy.

zmeuNY primeste cu Sorcova. Unii de pe aici ar spune ca e si dus cu ea totodata. Oricum ar fi, el este unul dintre cele mai controversate personaje din lumea erepublikana.

Proaspat trezit din mahmureala, direct x vrea mardeala.

Acelasi lucru si-l doreste si Nicolae Crefelean.

raducu123 da chiar si arme pentru asta.

Ganryu 90 naste si el o unitate militara. De parca nu erau destule...

Green.Hornet are niste premii interesante la concursul sau.Prim Imperator ajunge la culoarea galbena din lista haiku-urilor sale.

Visual Vampire ne spune o poveste.

Melodia zilei este si ultima din acest mandat.Intrucat maine nu voi avea timpul necesar pentru a scoate Revista Presei, profit de aceasta ocazie pentru a va multumi pentru atentia pe care mi-ati acordat-o de-a lungul acestui minimandat, va multumesc pentru incurajari si pentru comentarii si va rog sa tratati acest joc asa cum este: adica un joc.
Distractie frumoasa va doresc!

Al dumneavoastra,

Vic of Thor
 

Comments

AndreiAP
AndreiAP Day 1,871, 02:35

first

elbandido
elbandido Day 1,871, 02:37

\o/

Prim Imperator
Prim Imperator Day 1,871, 02:43

o7

Lucia38
Lucia38 Day 1,871, 03:09

Vic of Thor, felicitari! o7

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,871, 06:10

Multumesc : )

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,873, 07:11

v
Felicitari Vic!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.