Ambient on/off

Join the new world

 

Revista Presei, Ziua 1869

Day 1,870, 06:15 Published in Romania Romania by Ministerul Media


Buna ziua, prieteni si neprieteni, sunt Vic of Thor.
Probabil se va vorbi mult despre acest razboi cu Ungaria care se pare ca va veni. Parerea mea este ca decizia in sine este incorecta. Cu 3 zile inainte de sfarsitul mandatului mi se pare incorect sa lasi viitoarea guvernare cu o asemenea responsabilitate pe cap. Purtarea unei campanii in acest moment ar trebui sa fie o decizie pe care viitorul presedinte o va lua sau nu, in functie de propria viziune asupra politicii externe a eRomaniei, n-ar trebui ca acesta sa fie pus in fata faptului implinit.
Asta este parerea mea, eu am luat apararea actualei guvernari atunci cand a luat decizii pe care le-am considerat bune, tot eu ma simt obligat sa atrag atentia atunci cand deciziile luate nu mi se par dintre cele mai potrivite.Intr-o zi fara articole prea multe, dragos1bdv are Articolul zilei pentru ideea draguta de a ne ura "La multi ani!" in foarte multe limbi diferite. Astept cu nerabdare episodul cu injuraturi.direct x ne ureaza "La multi ani!" intr-un mod destul de aparte.

Si Taromon ne ureaza de bine in numarul 121 al revistei sale, Mica Ba-Balbaiala.

Nicolae Crefelean ne informeaza ca a devenit o forta mondiala. Tradusein romana, titlurile astea militare capata nuante manelistice.

Colonel Jack Oneil scoate un...ceva. Asa ceva....

FCUC48 ne ureaza si el "La multi ani!"Melodia zilei este intamplatoare. Am auzit in ultimul timp melodia asta schimonosita in mai multa variante patetice, simteam nevoia sa o aud cantata asa cum trebuie.

Cu speranta unei Reviste a presei mai bogata in zilele ce vor veni, al dumneavoastra,

Vic of Thor
 

Comments

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Day 1,870, 06:16

cel mai probabil tot Valahian va fi presedinte

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,870, 06:19

Nu este o scuza. In acest caz putea sa mai astepte 3 zile.

Riyusaky
Riyusaky Day 1,870, 06:22

Buna melodia...
Nu stiu daca mai trebuia sa te obosesti cu articolele "La multi ani".Sunt pur si simplu : PREA MULTE.
Nu ca ma plang,dar mi se pare notabil..

EtzeL the Hun
EtzeL the Hun Day 1,870, 06:29

v+ s old

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,870, 06:30

Riyusaky, sunt de acord cu tine insa avand in vedere ca a fost o zi in care lumea isi revenea dupa revelion asa ca n-au fost scrise decat 5 articole, n-avea niciun rost sa le pun in grup pe cele cu urari, asa cum am facut ieri.

In ceea ce priveste melodia, ma bucur ca esti curios sa o asculti, chiar ma intrebam daca e vreun cititor care face asta. : )

Black Amorphis
Black Amorphis Day 1,870, 06:51

Eu personal prefer originalul, e mai profund:
http://www.youtube.com/watch?v=YrLk4vdY28Q

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,870, 06:55

Stiu si originalul, stiu toate melodiile lui Leonard Cohen. Are niste melodii fabuloase, niste versuri pe masura, la aceasta melodie insa imi place mai mult varianta Bon Jovi. Probabil e vorba de personalitatea fiecaruia, ea decide care varianta ne zbarleste simturile mai mult. : )

Nicolae Crefelean
Nicolae Crefelean Day 1,870, 19:30

@Vic of Thor: "Putere mondială" e traducerea oficială. Oricum, ne-am obișnuit atât de mult cu denumirile pompoase din engleză că destule exprimări și traduceri ni se pare ciudate, nenaturale. : P Bine-ar fi să ne obișnuim, totuși, că-i limba noastră.

Nicolae Crefelean
Nicolae Crefelean Day 1,870, 19:35

Referitor la războiul cu Ungaria, momentul nu mi se pare deloc inoportun. E doar un moment. Realitatea e că avem nevoie de ceva să simțim că jucăm pe bune, nu că luptăm pentru țări care nu ne-au ajutat suficient în aventura noastră asiatică. Sigur, n-am nicio problemă să lupt pentru aliați și alte țări (medalia Mercenary), dar lupta pentru țară e mult mai plăcută şi îmi era dor să lupt cu un adversar cu adevărat puternic, indiferent că putem şi şterşi din nou. E un joc şi o să-mi facă plăcere să reintru în forţă în cei care ni se aştern în cale. : D Mi-e dor de True Patriot şi cu ocazia asta o să am posibilitatea să trag tare pentru a 13-a medalie, lucru imposibil prin abureli de RW cu Ucraina, unde e veşnic overkill. : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.