Ambient on/off

Join the new world

 

Revista Presei, Ziua 1867

Day 1,868, 05:27 Published in Romania Romania by Ministerul MediaBuna ziua, prieteni si neprieteni, sunt Vic of Thor.
Iata-ne ajunsi in ultima zi din acest an. A fost un an bun? A fost un an rau? Fiecare trebuie sa-si raspunda singur la aceste intrebari. Am trecut peste un sfarsit al lumii pe 21 decembrie si am trecut si peste cateva disparitii ale eRomaniei de pe harta erepublik. Am luptat, am castigat, am pierdut, ceea ce conteaza pana la urma este ca acest sfarsit de an ne-a gasit in joc. Inseamna ca cel putin pentru unii dintre noi acesta nu este atat de nasol pe cat se plang multi.
Pentru anul ce vine va doresc tuturor multa sanatate si fericire, caci astea sunt singurele care conteaza!direct x continua discutia despre nationalism si patriotism inceputa in urma cu cateva zile de Ovidiu Sky. Un subiect interesant pentru cei pasionati de asemenea domenii si un articol pentru care primeste titlul de Articolul zilei.A aparut episodul 119 din Mica Ba-Balbaiala!

A aparut si numarul 6 din The Comedy!

darkraft face colectie de oameni celebri. Cei care pot, sa nu ezite sa-l ajute. Treaba asta cu colectiile de carti din ziua de azi nu poate sa nu-mi starneasca o paralela cu trecutul. Cand eram mic, eu cu amicii mei faceam colectii de gume turbo si citeam cartile, acum se fac colectii de carti si se citesc gumele.

Exploit detected ne ureaza "La multi ani!". Ii dorim si noi acelasi lucru.

nikol_nikol ne invita sa reflectam asupra relativitatii vietii.

Hans 13 are o tombola de anul nou. De ce nimeni n-are si tombole de anul vechi?

Colonel Jack Oneal ii ataca acum pe francezi. Nici francezii nu prea se sinchisesc de asta.Melodia zilei este una despre copilul din tine.

Un an nou fericit va doresc! La multi ani!

Al dumneavoastra,

Vic of Thor
 

Comments

gR33NnP0w3R
gR33NnP0w3R Day 1,868, 05:44

o7
Iti faci treaba foarte bine!! TOT ASA!

Vic of Thor
Vic of Thor Day 1,868, 05:56

Iti multumesc!

La multi ani!

Rondy Rondy
Rondy Rondy Day 1,868, 07:22

La multi ani !

simcris2210
simcris2210 Day 1,868, 09:28

La Mulţi Ani!

direct x
direct x Day 1,869, 00:26

La multi ani!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.