Ambient on/off

Join the new world

 

Revista Presei 1945-1946

Day 1,947, 07:07 Published in Romania Romania by Ministerul Media


Dragi cititori,
Timpul trece și noi demonstrăm că suntem organizați, ne facem treaba bine și cu eficacitate. Nu pot să nu observ că din majoritatea teritorilor noi unde s-au deschis RW, s-a luptat, nu s-a făcut overkill, s-au respectat ordinele. Mă bucură faptul că cele 15 regiuni deținute de Romania i-au animat atât pe cei relativ noi în Republică dar mai ales pe cei vechi să-si arate influența gigant în hotărârea unei lupte sau a unei campanii. Lucrurile sau cam așezat, și chiar dacă Bulgaria și-a redobândit cele 2 teritorii luate de Turcia, noi încă ne menținem în grafic. Pentru cât timp, nu mai contează, ci contează să fim la fel de serioși în respectarea ordinelor fiindcă strategia militară gândită este pentru binele tuturor. Acum mai mult ca niciodată putem negocia ceea ce în trecut părea greu de realizat, în funcție de planul politic dorit, acum avem o carte de jucat importantă, fiindcă jocurile din Republică sunt ca la un meci de șah, adică niciodată statice și mai mereu cu noi și noi efecte în funcție de mutări.
Recomand tinerilor cetățeni ai Republicii să-si urmeze instrucția ca recruți în Garda Națională, acolo pot primi mâncare, arme și instructajul necesar că să pornească cu dreptul după absolvire. În speranță că veți răsfoi cu plăcere aceste pagini virtuale, vă invit la o nouă ediție de Revista Presei.
MM Ovidiu Sky


Nu știu exact, dar cred că este o premieră pentru Revisa Presei ca articolul zilei să fie acordat unui român de peste Prut. Mai arunc un ochi din când în când la frații noștrii și văd lucruri frumoase și bune de menționat aici. Așa că m-am decis ca atunci când consider un articol frumos din Rep. Moldova, să-mi permit libertatea să-l menționez în Revista Presei din România. Așadar Mold Detailing ne încântă cu o călătorie prin chintesența fotografiei, cu cadre făcute chiar de autor, și cu multe întrebări la care voi cu siguranță că ați găsit răspunsul. Felicitări Mold pentru articolul tău, Ministerul Media încurajează publicistica de calitate, de aceea articolul zilei va fi premiat mereu cu 200 de ron.


Monitorul Oficial ne prezintă al 4-lea Raport, prin vocea Președintelui MugurCosmin care ne prezintă exact situația la zi a României. Pentru cei care doriți să rămâneți informați, vă invit să citiți acest comunicat. Cu această ocazie, aș vrea să precizez că Președintele Liberal Manasel a preluat funcția de Ministru al Educație, rămasă vacantă de la fostul Președinte Liberal Gooffree. Succes!

Pelerinul Sisk cu al său Trip around the world, ajunge de data asta prin Estonia - cu o impresionantă vitrină de BH-uri, el ne spune că va sta într-o țară până la câștigarea unui BH sau organizarea unui Concurs. Foarte frumos, felicitări Sisk pentru inițiativă, I am sure others will follow.

Se anunță vreme bună în campania din Sud, soldații sunt bine hrăniți, aprovizionarea cu mâncare se face bine, am asigurat drumurile cu legătură directă cu București, și lucrăm la înăbușirea revoltelor din zonele noi cucerite. Rapoartele statistice: Templierii * Lista Soldelor și Influența, Semper Pro Patria, Vulturul Negru, Dracones Influență și Top Hits, FAR și FAR-Bravo.


Marius Muntean, Noul purtător de cuvânt al Partidului Liberal, salută comunitatea românească, ne spune că va îmbrăţişa pro-activitatea şi disciplina, felicitând echipa excelentă care s-a format la guvernare prin Alianța TLB. Marius mai spune un lucru interesant legat și de vocile care au vociferat experiența Congress-ului de luna aceasta: '' Un congres neexperimentat este intotdeauna mai bun decat un congres rau-intentionat.'' - asta cam așa e. Succes Marius!

Un al doilea articol, înteresant care merită toată atenția voastră este cel al liderului eLAM Senshi San care propune o dezbatere publică legată de noile condiții avantajoase în care se află România, respectiv: Creșterea TVA-ului la arme și Scăderea salariului minim de la 5 ron la 1 ron. Atenție: cel care va veni cu o prounere viabilă și serioasă, va primi 4 gold.

Fostul Ministru Media Vic of Thor, ne vorbește și el despre un Președinte care arată că se poate iar Templierul Jean Luk Picard1 face o analiză de gândire și regândire a candidaturii personale la conducerea Ordinului Templier.

V-am vorbit data trecută despre noul partid înființat de Kaze San, Dacii Liberi - tot el revine cu mai multe detalii despre scopul, orientarea și obiectivele partidului în acest articol.

Amalgamul din Luis Elvis ne prezintă și el un raport (ne)demn de menționat dar cu impact pentru cei 7 membrii ai Partidului Comunist din Romania. Apropo Luis de ce ai la avatar uniforma Templieră ? să ne zici și nouă că sigur există o legătură între templieri și comuniști chiar daca unii au trăit acum 1000 de ani și alții există doar de 100 de ani. Succes Tovarășe!

Dar vai, cine este el ?! este chiar el - al nostru Colonel - care a scris unul dintre puținele articole serioase din cariera lui gazetărească - cu punctul pe i , el demonstrează în fapt o nemernicie și o hoție. Dreptate sau nu, știi tu cum e Colonele - dacă oaia strigă de prea multe ori Lupul, Lupul atunci s-ar putea ca atunci când vine lupul să nu mai sară nimeni în ajutor. Oricum ai înțepat cu venin letal în articolul ăsta, nici nu știu ce să-ți zic: WoooW Biz!

Sfera politică o încheie Gryphonul Iosy DeadMan cu aventurile sale prin America de Sud și un articol deosebit de bun din Daily Scribe despre încălzirea globală. Așa este - there is no business to be done on a dead planet.


Cetățeanul 2503830 vă prezintă un articol în stilul caracteristic: excelent documentat și argumentat, despre Ora de Știință și Tehnică. Cred că citisem și eu ceva în revista din realitate Știință și Tehnică despre ceea ce ai scris tu, și mă bucur că ai dezvoltat idei de acolo. Felicitări pentru articolele de calitate pe care le pui la dispozitia noastră.

Bugsy21 vine cu oferta lui de joburi și cu un anunț de vânzare a unei companii de food Q2, iar Hans13 are niște nelămuriri despre eBNR. Interesant și vă recomand să citiți cele 2 comentarii la acest articol ale lui Roman Daco și Valahian.


Lume, Lume pentru cei care vreți să ne vedem în Real Life, uite că planuim o Întâlnire în București după atâta frig și ceață. Deci Vineri, 22 martie, Orele 19:00, Ye Olde Pube Fabrica - citiți articolul pentru detalii.

Jurnalul Gherțoiului scris de Bull Mastiff la vreme de beție, ne vorbește despre o aventură personală pe care a avut-o la beție, cu un cui de iarbă într-un vis erotic, nu în ordinea asta dar oricum e The Same Sh!t every day.

Cică bărbatul este tot bărbat - ne explică 123Est despre cele 3 tipuri caracteristice de mers din care să-ți dai sema de starea civilă a unui bărbat. Însă Andre.Andre alege să-și spună off-ul despre cum și ce ne pregătește Plato de Paște, o fi o misiune plină de cozonaci sau o misiune din aia de 2 lei, numai iepurașul știe. Dar ca la noi la nimenea se destăinuie Cruciatul Slevin07. Cu dor de casă și cuvinte frumoase despre amintirile sale, el ne vorbește despre datină și despre faptul că n-a uitat nimic din ceea ce a fost. Frumos Slevin, m-am bucurat că ai fost oarecum în asentimentul meu.

Fiindcă tot așa vin și eu la voi cu gânduri noi, trecând prin tenebrele trecutului și himerele prezentului m-am gândit să vă spun despre valoarea banilor în fața bucuriei de a trăi și despre liberul arbitru și sansa noastră de a fi liberi. Mulțam fain pe această cale celor care ați comentat și citit articolul.


Hahahaha eProducion vă prezintă rubrica de Humor cu 7 porții de caterincă: Să vă meargă fulgii dar să țineți cont că trebuie să votați cea mai ''secsi'' domnișoară. Să nu cumva să ratați Bancurile cu 112 din melomania lui reezz9.

Cetățeanul din Dacia Felix cică să n-o părăsim pe soacra lui iar Moldovanul Tamas Vlad m-a făcut să zâmbsc prin această călătorie la locul de muncă - halal învățământ.


Încep ultima rubrică din Revista Presei cu Lady Indra - care este dincolo de Prut dar care surprinde un dialog, așa cum spune ea, de o profunzime impresionantă. Și nu greșește asta fiindcă Interviu cu Dumnezeu reprezintă gândul curat și profund pe care trebuie să-l aibă omul om ci nu omul ateu. Chiar dacă este un text adaptat, răspunsul la prima întrebare îi aparține liderului spiritual al Tibetului: Dalai Lama - dar asta e mai puțin important, ci mesajul sau care transcede timpul și spațiul la care infinit ne raportăm.

Leapșa literară care circulă de la o vreme prin Republică a ajuns pe la Sânziana Ileana care a dat-o mai departe lui Roman Daco el semnând-o aici și pasând-o la următorul destinatar NotteRosa.

Închei această ediție de Revista Presei 1945-1946 printr-un articol tot al unui frate de peste Prut - Tommy Chris care alege să ne vorbească extrem de frumos despre iubire.
Felicitări Tommy și tuturor care puneți cărămizi la construirea edificiul Presei Românești. Pentru cei care vor să fie mai activi în Presa Românească vă invit pe Chat Oficial al Ministerului #DezbaterePublica - aici putem închega cu adevărat o comunitate activă.
__________

Pe data viitoare,
MM Ovidiu Sky

 

Comments

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,947, 07:24

vot

SweetSmile
SweetSmile Day 1,947, 07:32

da

Ion are IPhon
Ion are IPhon Day 1,947, 07:53

Tradatori de peste Prut,nu frati...

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,947, 07:57

Ei sau noi că am lăsat Basarabia și Bukovina la Ruși ?!

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,948, 06:05

da, o parte
dar pacat pentru cum gandesti, de asta si Romania nu o mai are pe Basarabia, din cauza celor ca tine

sokm
sokm Day 1,947, 08:15

o7

Lady Indra
Lady Indra Day 1,947, 12:16

phii... gorzavă inițiativă!
sunt onorată pentru această nominalizare și vin cu trei detalii:
1. peste ePrut nu sunt e-trădători (pentru amicul „Maiorul”;
2. dincoace de ePrut nu sunt e-trădători - cu toții suntem români
3. unele adevăruri sunt atât de pregnante, încât nu au graniță... - asta, pentru cunoscători...

succes în continuare!

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,947, 15:52

Înțelepte vorbe, și eu mă bucur să te avem printre noi, atât pe tine cât și pe toți românii indiferent unde s-ar afla

Horizon Glider
Horizon Glider Day 1,948, 00:39

Felicitari nominalizatilor de peste Prut ! Pacat ca in eRo presa e 'stricata' din cauza comentariilor ...

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,948, 03:53

Un om care comentează aiurea nu reprezintă Romania, contează că suntem români și noi și cei din Rep. Moldova.

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,948, 06:06

vote
multumim ca nu uitatati si de frati :😁

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.