Ambient on/off

Join the new world

 

Renasterea ALIANTEI

Day 1,986, 23:32 Published in Romania Romania by ionutzd

Nota de inceput:
Acest articol nu are poze, boobs si posterioare de domnisoare dezbracate.

Incepand intr-o nota comica, dupa articolul http://www.erepublik.com/en/article/momente-marcante-din-viata-lui-ionutzd-2250680/1/20 am decis ca luna nu s-a incheiat, drept urmare mai e timp de un TO de sfarsit de luna 😁

TO-ul din RU a fost o gluma prinsa din zbor de la ColonelJackONeal, dezvoltata cu un grup relativ mic (organizat cu doar o zi inainte de alegeri) dar la care au aderat foarte multi oameni care au fost in trecut deranjati, suparati, jigniti, insultati, injurati etc de zmeuNY. Nu a fost doar meritul meu, desi am fost principalul acuzat. Nu ma deranjeaza acuzatiile, cat timp sunt reale, iar de data aceasta sunt 😁

Distractia s-a incheiat insa imediat dupa alegeri, imediat dupa ce am demonstrat respectivului ca nici macar ingame nu poti sa nu platesti pentru actiunile tale. Faptul ca te ascunzi dupa un monitor nu iti da dreptul sa jignesti si sa ameninti la nesfarsit oamenii care au ales ER ca si modalitate de relaxare, de detasare fata de RL. Am transmis un mesaj, fiecare l-a interpretat intr-o maniera personala, unii cu acuzatii, altii cu laude si sustinere. Este un capitol inchis si este timpul pentru o noua provocare.

TO-ul la care faceam referire in prima fraza insa este altceva. Este o preluare organizata si acceptata a partidului Cruciada si o incercare de relansare in politica romaneasca, sub numele nou (si totodata vechi) de ALIANTA.

ALIANTA a fost un concept bazat pe o prietenie plecata de la 3 oameni, care a reusit relativ repede sa creeze un pol nou de putere politica in eRomania. A plecat la drum cu Matza-eLAM-Templierii, s-a reinventat cu Matza-eLAM-Cruciada si a reusit pe parcursul unui an sa desemneze aproape toti candidatii castigatori la alegerile prezidentiale si sa obtina lunar majoritate in congres.

Zilele ALIANTEI (asa cum a fost conceputa) au apus. Ca si EDEN, si-a trait momentele de glorie si inevitabil urma caderea. Nu dezbat aici motivele, cert este ca acea uniune a incetat sa mai existe, unul dintre membri preferand alt drum.

ALIANTA a fost si numele sub care am incercat resuscitarea Brain. Pentru mine, jucator relativ nou, numele de Brain nu valora absolut nimic iar partidul era o palida umbra a PL, fara nici un fel de idealuri, masa lunara de votanti pentru PL. Spre deosebire de TO-ul din RU, cel din Brain a fost facut cu scop constructiv. Chiar daca o luna mai tarziu a fost recuperat de fostii conducatori, efectele s-au vazut imediat si se vad in continuare. A fost scanteia care a declansat revenirea. Brain a iesit de sub umbrela PL, a intrat in congres si a depasit PL la numarul de simpatizanti/votanti. Oficial am fost atacat, neoficial am primit multumiri de la cativa dintre conducatorii lor.

Contextul politic actual si coalizarea catorva partide spre acelasi tel, intrarea eRomaniei in TWO prin orice mijloace si cu orice costuri, cu Templierii port-drapel si eLAM, FDR (partide importante) drept sustinatori ai ideii, m-au facut sa caut o solutie pentru echilibrarea raportului de forte pentru a nu deveni victime sigure, luna de luna, ale acestui fel de a impune decizii fara a tine cont de parerile populatiei. Daca privim putin in urma, reafirm ca am avut de ales intre un candidat pro-TWO radical (dar nestiutor), un candidat pro-TWO moderat si un candidat pro-EDEN. Evident, am ales ce era mai rau.

Adoptand o politica de neutralitate, am primit foarte multe semnale de la oameni agasati de toata aceasta cearta politica, de articolele zilnice dedicate atacurilor intre taberele pro-EDEN si pro-TWO. Am ales neutralitatea (politic si militar) scarbiti fiind de “politica buldozerului” folosita in a impune decizii capitale pentru eRO, fara a cere si a tine cont de parerea populatiei, dar si de caracterul duplicitar al celor care au sustinut fara rezerve MPP-ul cu Serbia inainte de propunere, iar cand l-au vazut infaptuit au luptat din rasputeri pentru blocarea lui. Sunt eu TO-ist, dar am coloana vertebrala, nu schimb regulile jocului in mers si nu schimb orientarea peste noapte, la presiuni interne sau externe.

Analizand alegerile actuale, trecand dincolo de esecul Cruciadei de a intra in congres luna aceasta (esec anticipat de mine si datorat intereselor mult mai mari de a intra in congres pentru celelalte partide, un partid neutru fiind inutil pentru congres in momentul de fata), am constatat ca s-au dat lupte grele pe toate fronturile pentru impunerea pe liste, pe locuri eligibile, a unor personaje cunoscute pentru atitudinea pro-EDEN (in cazul unor partide) sau pro-TWO (in cazul altora). Am vazut oameni disparuti de mult timp din ER revenind sa sustina una dintre parti, implicandu-se si incercand sa atraga grupuri de indecisi. Avem in fata o luna interesanta si imprevizibila din punct de vedere politic, tabara pro-TWO fortand, in ultimele zile, incheierea cat mai multor MPP-uri inainte de schimbarea congresului, constienti fiind ca luna urmatoare nu vor reusi prea multe, in eventualitatea in care vor castiga un nou mandat de CP.

A venit timpul ca ALIANTA sa capete un nou “corp”. Renasterea ALIANTEI consta in incredere aratata de fosta conducere a Cruciadei ca se poate schimba ceva si ca pot fi eu cel care poate declansa schimbarea, abandonarea definitiva a brandului actual al partidului, dezlipirea lui definitiva de UM Cruciatii (ca si nume si control) si deschiderea catre cei care impartasesc aceleasi viziuni ca si noi. Vom fi atacati pentru neutralitate, dar de atacuri n-am dus niciodata lipsa.

Sper sa se inteleaga faptul ca neutralitatea noastra este de fapt o moderatie, o judecare la rece a oricarei actiuni, prin prisma interesului eRomaniei. Nu suntem santajabili, nu suntem influentabili si orice pozitie (pro sau contra TWO) va fi adoptata prin prisma propriei judecati si nu sub presiuni (existente in absolut toate partidele din congres in momentul de fata). Tot ce vom face, vom face convinsi ca asta este bine PENTRU ROMANIA, nu pentru interesele aliatilor, oricare ar fi numele lor si oricare ar fi tabara din care vom face parte.

Noul partid va fi condus de mine (pentru primele 3 luni) si de oamenii activi, indiferent de apartenenta lor militara iar scopul meu este sa reunesc oameni activi zilnic, oameni cu idei si pareri. Nu pot discuta nimic constructiv cu bnc-uri parcate. Noul chat al partidului, unde oricine (membru sau vizitator) este binevenit, este #ALIANTA (vechiul chat al aliantei Matza-eLAM-Cruciatii). Linkul direct catre chat este http://tinyurl.com/ALIANTA

Voi gandi o metoda de recompensare a membrilor activi (alta decat locuri in congres, deoarece intentionez sa ajut cat mai multi jucatori sa obtina o prima medalie de congressman - proiect inceput cu mult timp in urma, in cadrul The Matza Party), vreau un chat activ, animat. Asa cum am facut in ultimul timp in cadrul UM-ului din care fac parte, intentionez sa intretin o pagina de NEWS pentru partid, astfel incat fiecare membru, indiferent de gradul de implicare, sa fie informat. Vreau sa evit astfel discutiile contradictorii rezultate din lipsa de informare fata de situatia eRO.

Acesta nu este un articol de recrutare, este pur si simplu o explicatie pentru schimbarile majore prin care va trece partidul in perioada imediat urmatoare.

 

Comments

TheYakuzini
TheYakuzini Day 1,986, 23:37

aha .... -.-

zmeuNY
zmeuNY Day 1,987, 06:52

Trebuia sa treaca peste minciuni, spalari de creier si umplutura si sa zica direct ca vrea sa bage Cruciada in Top5

razvan1410
razvan1410 Day 1,988, 03:25

o sa si reuseasca!!!

muricic Day 1,987, 16:10

Comment deleted

muricic
muricic Day 1,987, 16:11

😁)

muricic
muricic Day 1,987, 16:12

yakuzini +1 😁)

galezzz
galezzz Day 1,986, 23:45

Succes:) vote + sub 🙂 La drum.

anda_ro
anda_ro Day 1,986, 23:55

vad ca ai un apetit nebun pentru politic; succes, ionutzd!

ionutzd
ionutzd Day 1,986, 23:57

Ce sa fac Anda, mi-a dat Plato a doua steluta, pana la a treia trebuie sa umplu timpul cu ceva, nu ? 😁)

anda_ro
anda_ro Day 1,987, 00:04

ahaam...de curand
felicitari! : )

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,986, 23:59

succes ionutzd :😁

Cruciatu
Cruciatu Day 1,987, 00:07

Succes!

Malakir
Malakir Day 1,987, 00:31

Succes!

Dragosdk
Dragosdk Day 1,987, 00:43

bafta

Senshi San
Senshi San Day 1,987, 00:44

Succes papusarule : ) o7

xanthia22
xanthia22 Day 1,987, 00:46

succes : )

GeluRomanu
GeluRomanu Day 1,987, 01:33

succes

Raul Doru
Raul Doru Day 1,987, 03:02

succes!

MirceaDrac
MirceaDrac Day 1,987, 04:13

Sper sa realizezi ce ti-ai propus! Succes o7

PaulTC
PaulTC Day 1,987, 05:50

În anumite pasaje din articol încerci să manipulezi cititorii. De unde ai dedus tu că eLAM e pentru intrarea în TWO? În primul rând, eu personal am fost pentru ieșirea din EDEN, nu pentru intrarea în TWO. În al doilea rând, cel puțin 2 congressmeni din cei 6 eLAM au votat împotriva ieșirii României din EDEN. Iar referitor la MPP-ul cu Serbia, mi se pare hilar să-l arunci în cârca a 2 partide, când vedem aici cu ce majoritate a fost adoptat: http://www.erepublik.com/en/main/law/Romania/126166 .

PaulTC
PaulTC Day 1,987, 05:50

Oricum, îți doresc succes în ceea ce-ți propui.

NEMURICIUL
NEMURICIUL Day 1,987, 05:56

cel putin 2 sau toti 6 ?
😁)

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 06:31

Multumesc. Nu vreau sa incep aici discutii care nu isi au locul. De-asta nu am dezvoltat destramarea aliantei, etc. Scopul articolului este altul, iar prin acea referire am facut trimitere la sustinerea lui MC si a echipei lui in alegerile prezidentiale. Nu am de unde sa stiu cine si cum a votat. As vrea eu sa fie publice voturile date de congressmani, s-ar curata mult clasa politica.

Slevin07
Slevin07 Day 1,987, 05:51

Let`s agree to disagree ! 🙂
Imi rezerv acest drept ....trebuia sa pastrati acelasi NUME.Alianta a fost cu totul altceva ! Cruciada,in schimb,reusise sa pastreze esenta .


Totul cu spor va doresc !

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 06:29

Slevin07, multumesc pentru parere. Totusi, asta este viziunea mea si voi continua pe drumul asta 🙂 Timpul imi va spune daca am facut bine sau rau.

Slevin07
Slevin07 Day 1,987, 06:33

Eu nu iti spun ca ai facut bine sau rau 🙂 Iti spun doar ca era mai bine daca se pastra esenta. Multa bafta !

zmeuNY
zmeuNY Day 1,987, 06:50

Ai uitat sa mentionezi ca ai dat mita electorala, si ca ai abordat jucatorii de pe canalele militare #rodiv2, #RoArmy, si #Garda-Nationala.

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 07:02

Ai uitat sa-ti iei antidepresivele si antipsihoticele. Nu mai plange, odata o sa te bage si pe tine cineva in seama si o sa te judece la adevarata ta valoare. Desi ... tare mi-e ca ceea ce arati in ER este adevarata ta valoare.

Daca esti baiat cuminte si mananci tot din farfurie, in 16 poate vei avea din nou partid. Sau poate NU. O sa fac un chestionar, sa vedem ce parere au e-romanii despre chestia asta.

TheYakuzini
TheYakuzini Day 1,987, 08:31

ionutzd cam ocolesti ce a zis zmeuNY....

ghishae
ghishae Day 1,987, 07:03

" A plecat la drum cu Matza-eLAM-Templierii, s-a reinventat cu Matza-eLAM-Cruciada si a reusit pe parcursul unui an sa desemneze aproape toti candidatii castigatori la alegerile prezidentiale si sa obtina lunar majoritate in congres."

si asta e cumva o chestie meritorie cu care sa te lauzi ? : )

din categoria:
- vreau sa ajung CP!
- de ce?
- imi lipseste medalia!

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 07:52

Nu imi lipseste, sa stii 😁) lasand gluma la o parte, stii care a fost primul candidat al Aliantei ? Hai ca poti 😁) quizz : cine a castigat in fata sirenei la prima tentativa de a ajunge CP ? Daca ai raspuns Clopoyaur, ai raspuns corect. E ok si 1-2 din 10, decat niciunul si cu furturi recunoscute si fluturate cu mandrie 😁)

ghishae
ghishae Day 1,987, 08:45

pai normal ca nu iti lipseste, doar ai candidat de la "Alianta" : )

oricum am inteles cum e criteriile tale de performanta. 1 din zece e ok, si nu esti tu ala.
iar cand furi e important sa nu recunosti : )

am mai vazut filmul asta : )

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 10:30

inteleg ca nu te intereseaza parerea celorlalti, dar comentariul ala nu te onoreaza. Am o parere mai buna despre tine (desi sigur nu te intereseaza). Am fost acuzat de multe, am facut multe, dar nimeni niciodata nu m-a putut acuza de furt. Am fost banat pentru o caruta de clone din care am cumparat arme pentru armata, am iesit pe minus cu 500k cc dupa mandatul de CP. Poti spune orice despre mine, in afara de faptul ca am furat vrun leu de la cineva.

Pana si banii furati de Lego din Elvetia si gasiti de mine intr-un org al FAR-ului i-am dat inapoi, desi puteam sa-i pastre pentru tara sau pentru mine.

ghishae
ghishae Day 1,988, 00:37

dragul meu, eu nu te acuz de nimic. doar subliniam ceea ce reies a fi criteriile tale de performanta din expunerile tale.

cat despre clone... : )

Quosai
Quosai Day 1,987, 07:34

o>

The Imperatorr
The Imperatorr Day 1,987, 07:46

ai cam decazut ionutzd .....Ma bucur ca am plecat din tara.....sper ca tot mai multa lume sa o faca !!

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 07:49

Vad ca n-ai plecat departe, te-ai mutat in Serbia 😁 succes pe noile meleaguri 🙂

Riyusaky
Riyusaky Day 1,987, 07:49

ok..atata timp cat incercati sa ajutati eRomania
Desi..."prin orice mijloace si cu orice costuri" ( ai grija ce spui...)

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 07:54

Paragraful ala se referea la actuala (si trecuta) conducere : ))) nu era despre mine : ))))

adrian11 Day 1,987, 07:55

Comment deleted

adrian11
adrian11 Day 1,987, 07:56

deci:

1) esti un clonar
2) nu reusesti sa iti impui punctul de vedere decat prin impertinenta, tupeu, aroganta si clonat, astfel, singur, nu poti construi un partid de la zero si sa-l duci in top5
3) esti unul din cei mai incompetenti presedinti pe care i-a avut eRomania(in top5 esti cu siguranta)
4) ai demonstrat ca esti incapabil sa faci bine, ba dimpotriva, ai facut doar rau: clone, incompetenta, PTO
5) cum crezi ca inafara de clonele tale, poate cineva sa te urmeze si sa te sustina, un om fara coloana vertebrala ca tine?

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 08:07

Ce zici tu daca dai din degete mai putin la comentarii si mai mult la lupta ? Ca vad ca ai 1,5 ani mai mult ca mine dar ai cam tras matza de coada cu evolutia. Asa e cand stai ca babele si comentezi pe la garduri. Mie mi-ar fi rusine ca unul cu 1,5 ani mai putin sa lupte de 4 ori mai mult ca mine. Tie nu-ti e, stiu.

P.s. Comentariul urmator e tot pentru tine

adrian11
adrian11 Day 1,987, 08:10

n-am ce sa iti cer daca iti sta ceasul... ca daca nu ticaie, eu pot sa cer ceva de la cineva care nu gandeste? 1) in aia 1.5 ani pe care ii am eu inaintea ta, eu am luptat si am adus influenta pentru eRomania, tu n-ai adus pisicel; 2) io nu clonez/n-am clonat ca sa am ditamai goldul de spart ca tine; 3) eu n-am furat de la BNR; 4) io am donat peste 300 de gold pana in momentul de fata 4) Unde nu e minte, nici D-zeu nu cere, hai ca esti capabil!!!

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 08:01

O sa il rog pe Cronoss sa iti raspunda asa cum meriti doar tu si prietenul tau zmeurel, competent amuzant ce esti. Ii dau si 20 tancuri daca iti spune cam in ce zona sa regresezi introspectiv : ))))

Poate ai de luptat si eu te retin.

adrian11
adrian11 Day 1,987, 08:12

Pai roaga-l pe clonoss sa-mi raspunda, vezi ce si cum pisoi... oricum inca o dovada a faptului ca esti incapabil e ca iei un partid care are deja peste 150 de oameni in el, ca tu nu esti capabil sa il faci de la zero, fara clone si fara pto-eri, ca nu-ti intra nimeni in partid, da restul e cancan... Cand eu luptam prin Beta/V1 tu nu stiai ce-i ala erepublik, da nah.... e normal ca daca furi gold si clonezi sa "LUPTI MAI MULT". oricum ti pup pe botic frustrat mic care esti tu frustrat si ganditor al dracu de "bun"

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 08:19

: ))))) iete unde zacea invidia si frustrarea : )))))si zi, te oftici molusca simpatica ? : ))))) sigur ai treaba si eu te retin.

Inca ceva, ptc ignoranta ta e fantastica. Vad ca esti bun la istorie. Ia vezi tu care a fost implicarea si contributia mea in Cruciada, de la infiintare pana acum.

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,988, 08:29

Un coctail Romania Mare(xanax,valium,diazepam+distonocalm) imediat la baiatu crizatu!

Prim Imperator
Prim Imperator Day 1,987, 08:42

Un TO e TO, indiferent care consideri tu că a fost scopul. E tot un lucru negativ. Dar mi se pare amuzant că te justifici pentru TO-ul din Brain. Ba te mai şi ridici în slăvi că ţi-au mulţumit oamenii. Modestia e o mare calitate pe care o au extrem de puţini oameni 🙂

Baftă!

ionutzd
ionutzd Day 1,987, 10:33

Permite-mi sa nu raspund comentariului tau cum ar fi trebuit, din respect pentru cei cativa prieteni pe care-i am in Dracones. Cine e fara de pacat sa arunce prima piatra, as spune : )))

adrian11
adrian11 Day 1,987, 11:53

el si clonarii gen JaGaSs cu conturi cumparate is mereu mai destepti. Orice argument ei ti-l combat cu inteligenta lor stralucita. Normal ca orice TO e un TO si e o dovada a incapacitatii lor de gandire, dar nu e nimic nou sub soare: Un om circula pe contrasens si dintr-o data aude la radio: "Un nebun circula pe contrasens pe autostrada X"; Se uita pe geam, scoate capul si striga: Nu e doar unul, sunt SUTE, SUTE! (ghiciti cine e personajul). Astept replica inteligenta, dar sunt sigur ca n-o primesc... ei se ocupa cu PTO-uri, treburi de-astea "pozitive" la care "le multumesc" oamenii. Hai va pup pe botic incapabili mici si frustrati care sunteti voi incapabili!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.