Ambient on/off

Join the new world

 

Regjimentet

Day 1,822, 10:55 Published in Albania Albania by Edini

Cdo njesi ushtarake eshte e ndare neper REGJIMENTE. Secili regjiment mund te kete deri ne 50 anetare - 30 anetare qe kane hyre me deshiren e vete dhe 20 anetare qe jane therritur nga anetaret e regjimentit. Sapo nje regjiment ka 30 anetare, nje regjiment tjeter automatikisht eshte krijuar. Secili regjiment ka Kapiten te vetin.

Per te pare se cili regjiment jeni ju duhet te shkoni tek butoni See All

Pasi qe shkoni tek butoni See All ju mund ta shikoni se cili regjiment jeni dhe kush eshte kapiteni juaj dhe komanderi i njesise ushtarake


Kapitenet e regjimenteve zgjedhen sot dhe gjithashtu presidentet e partive.
Me respekt,

 

Comments

aIbanianh
aIbanianh Day 1,822, 12:55

v+s

PraeIllyric
PraeIllyric Day 1,822, 14:07

Përshëndetje, Edini!
Kisha nji pyetje rreth regjimenteve. A ka ndonjë dallim se cilit regjiment i përket. Unë jam në regjimentin e 39 në të cilin vetëm 5 lojtarë janë aktiv. Aktiv po e them për lojtarë të cilët kanë luftuar gjatë një jave, ndërsa të tjerët kanë kaluar muaj që nuk kanë luftuar. A nuk mundet që këta lojtarë që janë më aktiv të barten në regjimente më përpara, natyrisht nëse kjo ka rëndësi?

Edini
Edini Day 1,823, 02:39

Pershendetje gjithashtu, PraeIllyric
Pyetja jote eshte shume me rendesi, ata qytetar te cilet nuk kane luftuar rreth nje jave ose disa muaj duhet te largohen nga kapiteni ose komanderi. Nese ti je aktiv dhe lufton cdo dite, kerko te jesh kapiten i atij regjimenti ose te kalosh te ndonje regjiment tjeter. Gjithashtu nuk ka rendesi dhe cili regjiment je. Aktiviteti i lojtareve tjere eshte shume i rendesishem per njesine ushtarake ku je ti dhe Shqiperine.

PraeIllyric
PraeIllyric Day 1,824, 09:35

Ideja ime ishte që mos do të ishte më mirë të bajmë njëfarë "ngjeshje" të lojtarëve. Ata lojtarë që janë më aktive të transferohen në regjimentet e mëparshme, ndërsa ata joaktiv të ngelen në regjimentet më mbrapa. Në këtë mënyrë do të kishim edhe një pasqyrë të lojtarëve paksa më aktiv.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.