Ambient on/off

Join the new world

 

Red Jihadin eduskuntaryhmä hajosi

Day 1,959, 09:47 Published in Finland Finland by Cendorr


Koskettava suruviesti saapui tänään eduskuntaan puolilta päivin. Vaikka onkin aprillipäivä, niin tämä ei ole vitsi. Red Jihadin tuore kansanedustaja Theyra on poistunut pelistä. Hän erosi eduskunnasta, jolloin tieto menetyksestä saavutti myös toimituksen: "Theyra is no longer a congress member."
Hän oli toinen Red Jihadin kahdesta kansanedustajasta. Theyra odotti innolla ensimmäistä eduskuntakauttaan, mutta valitettavasti äänestäjät petettiin ennätysajassa, vain viikko vaalien jälkeen. Nyt RJ:tä eduskunnassa pitää enää Jolius.RJ:n taholta ei ole tullut mitään tiedotetta asiasta, ja tuskin tuleekaan. Vaikka puolet eduskuntaryhmästä katoaisi kuin pieru saharaan, ei asiasta luonnollisesti hiiskuta ollenkaan.

RJ:tä ei voinut puolueena äänestää eduskuntavaaleissa, koska se teki vaaliliiton Liberaalin Edistyspuolueen kanssa. Myöskään presidentinvaaleissa ei RJ:n omaa ehdokasta tulla näkemään, vaikka Eriusta jo ehdolle povattiinkin.
 

Comments

Otus Leucotis
Otus Leucotis Day 1,959, 09:54

"Myöskään presidentinvaaleissa ei RJ:n omaa ehdokasta tulla näkemään, vaikka Eriusta jo ehdolle povattiinkin. "
Pöh, kyllä se Erius vielä ehdolle asettuu. Sen on pakko. ;__;

Erius
Erius Day 1,960, 06:45

Mikä on se suuri ongelma, jonka arvon Radikaalien Korppien ylipappi Cendorr näkee tässä? Kahdesta pelaajasta toinen päätti lopettaa pelin. Äärimmäisen valitettava asia, mutta mikä siitä tekee tiedottamisen arvoisen asian (paitsi kenties pelaajan muistolle tarkoitetun artikkelin muodossa)? Puolueen johtajana minulla on täysi usko ja luottamus Joliukseen eikä Theyran poistuminen varmasti tule vaikuttamaan hänen osallistumiseensa eduskunnassa, niin ikävä tapahtuma kuin tämä onkin.

Ja kyllä RJltä ehdokas on tulossa. Tosin minua ette saa siihen hommaan pakottamallakaan!

Jolius
Jolius Day 1,960, 08:16

RJ:llä on silti kaikista puolueista laadukkain eduskuntaryhmä.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.