Ambient on/off

Join the new world

 

Rat za kosovo

Day 1,679, 03:05 Published in Serbia Serbia by subaerepublic

Ako nam ga otimaju u RL, udarajte bar ovde da ga ne izgubimo!
http://www.youtube.com/watch?v=InvewtJ0GGM
"Читајући не написане књиге заборавио си оне написане, а у тим си књигама могао да прочидас да је пастир био и двапут крштен, и Велики Жупан Стеван Немања, и његов син Стефан Првовенчани Краљ, и Свети Сава и Стефан Урош други, Краљ Милутин, и Стефан Душсан Силни Србски цар, мого си да видиш и да прочиташ да ти пастири нису губили овце, да Србски народ са њима није био стадо оваца које блејећи иде на клање, да су пред њима узмицали и лавови."
Za cast i otadzbinu!

 

Comments

rukavina1
rukavina1 Day 1,679, 04:34

mislis..za kralja i otadžbinu..?
a ovaj sveti Ante,jel to sveti Ante Pavelić???

Zivojin I
Zivojin I Day 1,679, 04:42

kaze Srpski a ne Srbski, veliki Srbine!!!

Dusan kralj
Dusan kralj Day 1,679, 04:58

Kad pročitam srBski diže mi se kosa na glavi. Sve smo izgubili, sem vere i jezika a kako stvari stoje ni jezik nam neće ostati.

dragomir79
dragomir79 Day 1,679, 06:40

Vote

Marko Djurdjevic
Marko Djurdjevic Day 1,679, 10:59

SrBski je jednako ispravno, mozda i ispravnje nego reci srPski. Cak je i Vuk Karadzic koji je to pravilo uveo pisao srBski.

Ponosan Bosanac
Ponosan Bosanac Day 1,679, 11:19

Ne otimaju ga ni u RL ni ovde, samo uzimaju svoje. Nek im je sa srećom.

Marko Djurdjevic
Marko Djurdjevic Day 1,679, 20:09

Какви сте ви Босанци,то је страшно. Подржавате Шиптаре и Турке који нису ваша крв и који су дошли као освајачи на наше Словенске земље. Хрвати подржавају Германе. Све то због религије! Какве везе има вера? Ваљда је крв најбитнија. Она је од Бога. А и ако хоћете да се заносите око вере, требало би знати да су сви Босански краљеви били редом Хришћани. Чак су забележили и неколико изванредних победа над Турцима који нису на Балкан дошли због туризма него на коњима, како рече њихов садашњи премијер.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.