Ambient on/off

Join the new world

 

RASNA PRICA

Day 1,876, 14:04 Published in United Arab Emirates Serbia by EL FAT BANDIDO AFK
Jednoga dana posao eBora da razgleda neki divan predeo. Isao on tako, isao, i razgledao okolinu. Posle nekog vremena, nasao se u sumi. Kada je zasao duboko u sumu, zapazio je veliku gomilu g*vana. Videvsi g*vna eBora poznati kao eBoranija se veoma zacudio. Tad vide kako mu se, iz sredista sume priblizava jedno govedo tipa rasno. Videvsi da je govedo iz obliznje stale, eBoranija upita rasno govedo(mene):eBoranija “ Govedo, reci mi sta trazi ova gomila g*vana ovde?”

Rasno govedo, jedno od naiirasniih goveda u stali, predstavnik svih rasnih goveda van matice crbie,ukratko ja, odgovaram nerasnoj eBoraniji:Znas, eBoranijo, bio jednom jedan Pljackas, i imao 3 sina i jednu cerku. Oni su ziveli srecno i zadovoljno mnogo godina. Jednog dana nebo se zacrnelo i odjednom je doleteo leteci hrcak. Posto je Pljackas sa svojim sinovima bio na putu, hrcak je oteo lepu Dianu. Kada su se Pljackas i sinovi vratili sa puta imali su sta da vide! Stala je blia skoro cela srusena, a od lepe diane ni traga ni glasa. "Verovatno je negde otisla, vratice se vec", mislili su oni i odlucili su da cekaju. Cekali oni tako, cekali 7 godina, ali od nje ni traga i glasa. Prvi se javio najstariji sin BalkanBoyRasan.

"Verovatno je oteta, idem u svet, da je potrazim!", rekao je. "Nemoj sine", cvileo je Pljackas, "bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Cenim to sto se brines za mene, ali ko ce spasiti sestru ako ne najstariji brat!", odgovorio je BBR i otisao.

Trazio je on sestru, presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina, 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Negde, tamo pred kraj sveta nasao je jednu pecinu, i u njoj hrcka. Pozvao ga je na dvoboj.
Bio je to veliki dvoboj. Treslo se sve. Treslo se 7 gora i 7 mora, treslo se 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, tresao se cak i Pljackasova stala. Borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok hrcak konacno, nije sjebao BBR-a. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je vest o pogibiji BBR-og presla 7 gora, 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i, konacno, stigla u stalu.

"Moj brat je poginuo!", uzviknuo je srednji brat, TrsiCanac "moram da spasem sestru"."Nemoj sine", cvileo je opet Pljackas, "vidis da ti je hrcak sjebao brata, bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Cenim to sto se brines za mene, ali ko ce spasiti sestru i osvetiti mog starijeg brata, ako necu ja, tvoj srednji sin",rekao je TrsiCanac i krenuo na put, da trazi sestru.

Trazio je on sestru, trazio... Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Kao i njegov brat stize i on pred kraj sveta, ugleda jednu pecinu i u njoj hrcka. Cim ga je video pozvao ga je na dvoboj. Kakav je to dvoboj bio! Treslo se sve 2x vise... Duplo vise se treslo 7 gora i 7 mora, duplo vise se treslo 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera, duplo se vise tresao cak i Pljackasova stala. Ogorcena borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok hrcak nije dosao glave i drugom sinu. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je vest presla 7 gora, 7 mora, 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i, konacno, dosla do pljackasove stale.

"Moja braca su poginula. J*bi ga! Moram i ja da idem, inace cu ispasti p*cka! 'Ajde, matori MUUU!", rekao je najmladji sin Carevic. "Nemoj, sine", cvileo je ponovo Pljackas, "vidis li ti kako su prosla tvoja starija braca, bilo bi mi tesko da i tebe izgubim..."."Pali bre matori, nije Carevic fufa", rece najmladji sin Carevic i otide da trazi sestru. Trazio je on tako trazio... Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, prosao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera. Kao i njegova predhodna dva brata i on stize pred kraj sveta i ugleda pecinu i u njoj hrcka.

Cim ga je video odmah ga je izazvao na dvoboj. Ovo je tek bila tuca... Sve se treslo 4x vise nego kod dva predhodna dvoboja zajedno. Cetvoroduplo vise se treslo 7 gora, 7 mora, 7 planina i 7 dolina, 7 reka i 7 dolina. 4x vise se tresao cak i Pljackasova stala. Velika borba se vodila 7 dana i 7 noci, sve dok i treci sin nije bio sjeban. Proslo je 7 godina, 7 meseci i 7 dana dok je strasna vest presla 7 gora, 7 mora, 7 planina, 7 dolina, 7 reka i 7 jezera i stigla u pljackasovu stalu.

Pljackas je bio veoma tuzan... Tugovao je on i tugovao. Tugovao je 7 godina, 7 meseci i 7 dana sve dok u stalu nije stigao Strider u stalu u sjajnom oklopu. "Vraticu ti cerku i osveticu tvoje sinove ako mi zauzvrat das pola stale i ruku svoje kceri", rekao je Strider. "Fer pogodba, nema sta", rekao je Pljackas pristavsi na pogodbu. I tako Strider u sjajnom oklopu krenu da trazi Dianu.

Trazio je on tako, trazio. Presao je 7 gora, preplivao 7 mora, presao je 7 planina i 7 dolina, preplivao 7 reka i 7 jezera i dosao pred kraj sveta. I gle cuda... tu vide pecinu i u njoj zatece hrcak. Pozva ga i on na dvoboj. Tuca je bila zestoka! Trajala je 7 dana, 7 noci, 7 sati, 7 minuta, 7 sekundi, 7 100-tih delova sekunde itd., ali se isplatila jer je Strider potpuno pogazio, popljuvao, ponizio i isprebijao jadnog hrcka.

Ubivsi hrcka Strider je uzeo Dianu za ruku i vratio se u pljackasovu stalu. Pljackash je ispunio svoj deo pogodbe i svi su ziveli srecno i zadovoljno mnogo godina!eBoranija ”Dobro rasno govedo, a sta ce, bre, ova g*vna ovde?”
Ja,rasno govedo progovaram “ Aaaaa, nemam pojma, to se valjda neko israo!”


 

Comments

EL FAT BANDIDO AFK
EL FAT BANDIDO AFK Day 1,876, 14:06

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

BalkanBoyRasan
BalkanBoyRasan Day 1,876, 14:12

Муууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Срето је највеће и најрасније говедо на целом еСвету! Нема му раног!

Defender of Pakistan
Defender of Pakistan Day 1,876, 14:15

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU, GOVEDA SE ISRALA!!!

Dieb
Dieb Day 1,876, 14:21

STRIDER U POKUSAJU GOVEDARSTVA
E PA NECE DA MOZE !

Kk SSS
Kk SSS Day 1,876, 14:30

Помоћ војсци и померање са мртве тачке, изводљиво или не?
http://www.erepublik.com/sr/article/-1-2190328/1/20

Letva
Letva Day 1,876, 14:30

jbno genijalno xD

CarevicFTW
CarevicFTW Day 1,876, 14:32

HAhahahahahhahahahahahahaha!!!! MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!! 3>

Don Ori
Don Ori Day 1,876, 14:35

Dobijaju li se pare za dissolve novina? : D

Ivke Pivke
Ivke Pivke Day 1,876, 14:39

Govedo stajl.

AlexaSRB
AlexaSRB Day 1,876, 14:39

Муууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Срето је највеће и најрасније говедо на целом еСвету! Нема му равног!

The Other One
The Other One Day 1,876, 14:48

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

eBora
eBora Day 1,876, 14:53

Bravisimo Ilija krajinovicu iz nama daleke zemlje gde se jasu kamile ojsaaaaaa xD

golubgox
golubgox Day 1,876, 14:59

Prosto sam zadivljen ovako rasnom pricom. Rasnija biti ne moze...

Meduric Memphisss
Meduric Memphisss Day 1,876, 15:33

Hhahha, haos. : D

Stealth Line
Stealth Line Day 1,876, 16:28

hahahhahaa, sve si lud bre

Mpk futog
Mpk futog Day 1,876, 16:32

hahahhahhhhahahaahhahahahahhahh

TrSiCaNaC91
TrSiCaNaC91 Day 1,876, 17:09

Hahaha... Ima Trsic, ima vote! : D

Ludak xD

War3hous313
War3hous313 Day 1,876, 21:00

rasna prica, nema sta : D msm Trsi kida od rasnosti, ali Sreto objasnjava. : D

war 0408
war 0408 Day 1,877, 23:25

lepa priča nejaču

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,877, 06:46

zasto nisam pobio sve na kraju?

EL FAT BANDIDO AFK
EL FAT BANDIDO AFK Day 1,877, 06:49

zato sto je strider jachi : D

Mile Barajevac
Mile Barajevac Day 1,877, 08:25

Nije Bora kriv, mi smo go*** !
Pravda za goweda!

Pun!sheR
Pun!sheR Day 1,877, 08:45

Ima ravno 7 kilograma izasranih govana. Znam posto sam se ja to israo nakon 7 dana zatvora a dobro se klopalo za to vreme moram priznati. Naravno ako jos kad bude trebao neki razlog za fabulu koje kakve price kao sto je ova tu sam na usluzi. Kojekude idem sad da pustim krv petlu nakon 7 dana zacepljenja besike. Mozda se i iz toga izrodi neka prica. Sta vi mislite?

ArchangeLNS
ArchangeLNS Day 1,877, 08:55

NEMA DIVAJDERA I NADASVE NEPISMEN POTPIS! HAHAHAHAHAHAHAHAHA
(ja sam duhamanov duh koji tumara erepom...)

Sret0
Sret0 Day 1,877, 12:59

MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!! (VRHOVNO GOVEDO LIKE THIS )

Ubod sisa
Ubod sisa Day 1,877, 15:09

Rasno nema sta! VOTE KO KUCA! I zasto Hrcak nije pobio sve??? Ipak ima jaci str od Stridera!

Bolid-srbenda
Bolid-srbenda Day 1,880, 06:28

strasno dobra prica , moracu da je procitam kad budem imao vremena ...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.