Punainen aamunkoi: Äänestä Punaista Yhteisrintamaa!

Day 856, 01:14 Published in Finland Estonia by Kansantehtaat

Muistakaa vote ja sub!

Vaalit ovat täällä!

Vaikka eSuomea uhkaa tuho ja turmio eVenäjän hyökkäyksen edessä, ei puolueemme aio masentua. Me taistelemme viimeiseen asti ja puolustamme rakasta maatamme eVenäjän, tuon imperialistisen roistovaltion, hyökkäykseltä!

Tässä artikkelissamme Punainen Yhteisrintama esittelee näiden eduskuntavaalien ehdokkaansa. Ehdokkaamme pyytävät tukeanne, sillä me kaikki haluamme olla mukana rakentamassa sodan jälkeistä eSuomea – tarkoittaa se sitten aikaa jälkeen eSuomen itsenäisyyden uudelleen lunastamisen tai eVenäjän lyömisen ja rajan taakse ajamisen.

Tässä siis ehdokkaamme!Etelä-Suomi

Potaatti

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä: Potaatti
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1257356
Käytätkö Irkkiä?: Kyllä
Alue josta haet ensisijaisesti: Etelä-Suomi
Aktiivisuutesi: Hyvä
Ehdokkaasta: Pätevä ja kokenut pelaaja. Istunut eduskunnassa useammankin kerran. Linkki vaaliartikkeliin: http://www.erepublik.com/en/article/kokenut-peruna-eduskuntaan--1260445/1/20

Antska

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä:Antska
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1956299
Käytätkö Irkkiä?:Kyllähän käytän, enemmänkin tosin vois
Alue josta haet ensisijaisesti: Etelä-Suomi
Aktiivisuutesi:Päivittäinen käyttäjäLänsi-Suomi

ClausMarvin

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä: ClausMarvin
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1735741
Käytätkö Irkkiä?: Satunnaisesto
Alue josta haet ensisijaisesti: Länsi-Suomi
Aktiivisuutesi: Kelvollinen, tavallisesti foorumit nyt kerran päivässä vähintään. Ja pari EK-kautta sitten tehdyssä tutkimuksessa olin EK:n aktiivisimpia edustajia postcauntin perusteella.
Ehdsokkaasta: Viimevaalien ääniharava. Aktiivinen kansanedustaja ja kokenut toveri.

ClausMarvinin vaalipuhe:

Claus vaalitaisteloon Länsi-Suomesta!

Punaisen Yhteisrintaman ehdokas Länsi-Suomesta!

Kansalaiset. Länsi-Suomen sairaalaregionin asukkaat. Pikkulinnut laulavat puiden oksilla, EK:n foorumiosiolla kuohuu taas vaihteeksi ja mediassa julkaistaan enemmän artikkeleita kuin koskaan. Ilmassa on jotakin.

Merkit ovat selvät: Tuo pelätty ja hartaasti odotettu päivä, 25. päivä maaliskuuta, eduskuntavaalien päivä, lähestyy jälleen. Jälleen kerran on tullut aika testata eSuomen demokratian tila, toimivuus ja yleinen kunto. Claus Marvin, pelätty IRC-kanaaleiden AFK:kaaja ja eduskunnan monimutkaisimpien äänestyskäytäntöjen isä, on jälleen ehdolla.

Kuka?

Aloitin eRe:n elokuussa 2009. Harrastin pitkään tuplaklikkailua, kulkien firmasta toiseen ja etsien kelvollista palkkaa. Lopulta eksyin SPP:n punaisiin tehtaisiin ja sitä kautta puoluepolitiikkaan, enkä tästä paheesta ole vieläkään päässyt irti. Näinä kuukausina eSuomessa on tapahtunut paljon. On sodittu Virossa, on sodittu kotomaamme alkuperäisillä rajoilla, liittokuntia on hajonnut ja syntynyt, on nähty jalkapallistien nousu ja tuho, SPP ja RJ ovat yhdistyneet. Punainen Yhteisrintama osallistuu nyt ensimmäistä kertaa vaaleihin, ja eVasemmiston tulevaisuus näyttää paremmalta kuin koskaan aikaisemmin.

RJ:n ja SPP:n kasvaminen yhteen ja Punaisen Yhteisrintaman synty oli osa luonnollista kehitystä. Yhdistynyt vasemmisto voi kerrankin saada jotain aikaan ja tarjota todellisen vaihtoehdon nykyiselle politiikalle. Tämä tosin vaatii myös Sinun, eSuomalaisen äänestäjän tukea.

Mitä?

Eduskunnassa olen istunut yhtäjaksoisesti viimeiset kolme kautta. Urani aikana ajamani poliittinen linja on luultavasti tullut selväksi. Olen pyrkinyt ajamaan vasemmiston punaisia aatteita: toveruus, reiluus, oikeudenmukaisuus ja laillisuus. Olen osallistunut monien lakialoitteiden luomisprosessiin - jotkut ehdotuksista ovat menneet läpi, toiset eivät. Kaikkein ylpein olen antamastani panoksesta eSuomen Oikeusjärjestelmän syntyyn. Periaatteeni toivottavasti tunnetaan, ja ilmeisesti niitä myös arvostetaan: Viime vaaleissa keräsin 29 ääntä - toiseksi eniten koko maassa.

Miksi?

Aion jatkaa edelleen samalla linjalla. Tämä ehdokas on todistetusti aktiivinen, luotettava ja aina eSuomen eKansan asialla. En ole kenties kovin karismaattinen tai häikäisevän loistava propagandisti, mutta olen valmis jälleen puurtamaan eduskunnassa punaisten tavoitteiden eteen, joskus neuvotellen ja sovitellen, joskus vankkumattomasti ja horjahtamatta. Punainen Yhteisrintama on eSuomen kansan suuri mahdollisuus, ja äänelläsi on merkitystä. Näissä vaaleissa kenties enemmän kuin koskaan.

eToveri ClausErius

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä: Erius/Erius/Erius
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/990202
Käytätkö Irkkiä?: Yep
Alue josta haet ensisijaisesti: Länsi-Suomi
Aktiivisuutesi: Aktiivinen olen ja aktiivisuus on kohoamassa entisestään
Ehdokkaasta: Moninkertainen kansanedustaja, ministeri ja presidentti. Kokemusta löytyy. Linkki vaaliartikkeliin: http://www.erepublik.com/en/article/ehdokas-e-l-nsi-suomi-1260347/1/20Ahvenanmaa

Kammo XXIII

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä: Kammo22/ Kammo22 / Kammo XXIII
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2508927
Käytätkö Irkkiä?: Yritäppä arvata
Alue josta haet ensisijaisesti: Åland
Aktiivisuutesi: Minut äänestettiin tammikuussa eSuomen aktiivisimmaksi henkilöksi.
Ehdokkaasta: Istunut lukuisia kausia eduskunnassa ja nauttii koko suomalaisen yhteisön arvostusta. Hyvä ja varma valinta kongressiin. Linkki vaaliartikkeliin: <a href="http://www.erepublik.com/en/article/-nest-j-kongressi-ei-ole-mit-n-ilman-kammoa--1260451/1/20">http://www.erepublik.com/en/article/-nest-j-kongressi-ei-ole-mit-n-ilman-kammoa--1260451/1/20
</a>


Lappi

lukutoukka

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä: lukutoukka(ere.fi)/Daih(yht.)/Daih/lukutoukka
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1200278
Käytätkö Irkkiä?: kyllä
Alue josta haet ensisijaisesti: Lappi
Aktiivisuutesi: hyvä
Muuta: Punaisen eSuomen puolesta!

Zesmaster2

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä: Zesmaster2/Zes-master2/Zesmaster2
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1614364
Käytätkö Irkkiä?: Kyllä
Alue josta haet ensisijaisesti: Lappi
Aktiivisuutesi: Hyvä

Zesmasterin vaalipuhe:

Zesmaster2 kongressiin lapista

Kongressin vaalit ovat taas ovella ja olen ehdolla kongressiin lapista Punaisen Yhteisrintaman riveistä. Nämä vaalit ovat Punaisen Yhteisrintaman ensimmäiset vaalit puolueen syntymisen jälkeen. Haluan päästä eduskuntaan ajamaan vasemmiston asiaa ja puolueohjelmaamme.

En ole anti-imperialisti, mutta kieltäydyn taistelemasta kummallakin puolella, jos suomi lähtee imperialistiseen hyökkäykseen. Taistelen silloin harjoitussodassa, tai jätän kokonaan taistelematta, jos muita taisteluja ei ole. Tuen kuitenkin puolueessamme olevia anti-imperialisteja, vaikka he päättäisivätkin käydä asein suomen imperialistista hyökkäystä vastaan.

Sitten pakollinen ansioluettelo:
- 1x HTJ Pedokraattien RJ
- 1x HTJ Huollon RJ
- HTJ Kranaatinheitinkomppanian nykyinen RJ
- 1x Red Jihadin PJ
- 2x Reh Jihadin VPJ
- 3x eduskunnassa
- Punaisen Yhteisrintaman PJ


Kertsi

Nimesi Foorumeilla/Ircissä/eRessä: Kertsi
Linkki profiiliisi: http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1501741
Käytätkö Irkkiä?: Käytän
Alue josta haet ensisijaisesti: Lappi
Aktiivisuutesi: Erinomainen
Linkki vaaliartikkeliin: http://www.erepublik.com/en/newspaper/kertsisanomat-189134/1


Näillä ehdokkailla pyrimme siis eSuomen eduskuntaan. Älkää äänestäkö oikeistoa, joka teoillaan toi eSuomen turmion partaalle – äänestäkää Punaista!