Ambient on/off

Join the new world

 

Prva Society Builder medalja!

Day 2,082, 05:26 Published in Montenegro Montenegro by Zeljko Vukmirovic

Eto tako...

Sakupih tih 10 ljudi koji su prešli 10-i nivo i dobih, za mene, najznačajniju medalju od svih (pa čak i od MM medalje)- Society Builder medalju. 🙂
No, ipak, ono što zaista nedostaje toj medalji jeste MASA, jeste puno ljudi! Iako sam već prije objave samog teksta najavio da će izaći članak u Pobjedi, malo kod od igrača u CG se zaista potrudio da taj članak nađe neku širu javnost.


Portal Pobjede juče je objavio ovaj tekst: http://www.pobjeda.me/2013/08/01/erepublik-ecrna-gora-u-napadu-na-ebosnu-i-hercegovinu/#.UfuhmtIwe2Z

Primijetićete da ovaj tekst ima svega 10 lajkova (share-ovanja), dok su neki prethodni tekstovi na ovom istom portalu dostizali broj od 160 lajkova.


Još ne shvatam o čemu se radi i čemu apatičnost naših igrača, to odustajanje da se makar POKUŠA, ako već se ništa posebno, veliko, spektakularno ne može uraditi. Nego izgleda da se to očekuje da bi se aposlutno svi aktivirali.


Kao što sam već govorio, ovaj tekst je bio lijepa prilika da se ovim dešavanjima proteklih dana privuku novi igrači. Prilika savršena, dešavanja odlična, sve se uklopilo, samo ne eCrnogorci kojima je muka share-ovanja.


Ono što se svakako pitam jeste da li više i da pišem tekstove za Pobjedu i da li da trošim kako vrijeme svojih prijatelja tamo, tako i svoje. Jer zaista, nema sa svim ovim gore činjenicama poente pisati više.

Volio bih da što više eCrnogoraca osvoji SB medalju, no bojim se da se u zadnje vrijeme imao pohvaliti tom medaljom, što ipak govori o tome da jesmo nezaiteresvoani da naš broj igrača promijenimo.

Dakle, ne zaboravite da shout-ujete i share-ujete Pobjedin tekst i da lajkujete stranicu eCrne Gore: https://www.facebook.com/erepublik.eMontenegro

Do sljedećeg čitanja!

 

Comments

Harfoot Reborn
Harfoot Reborn Day 2,082, 06:03

Samo TV prezentacija nam moze pomoci.

ZODYAC
ZODYAC Day 2,082, 07:58

o> o>

GOROCRNAC
GOROCRNAC Day 2,082, 09:40

Cestitke o7

Ne znam sto da ti kazem ali mislim da i ove stare igrace tesko mozemo da zadrzimo a pogotovo ne pomaze kad se neko ponasa kao virtuelni Bog http://www.erepublik.com/en/article/pravo-lice-armona-2300231/1/20 Lipeca nemamo ali eto mozda neko da ugovori Tv prezentaciju pa da posaljemo naseg virtuelnog Boga koji je tu jos od prije vremena . Salu na starnu, samo TV moze pomoci u vecoj mjeri.

Kocka Scekic
Kocka Scekic Day 2,082, 12:24

o7

Skenderowich Seny
Skenderowich Seny Day 2,082, 16:19

o7

b02mne
b02mne Day 2,082, 20:01

Bravo bre Zeljko ! 🙂

Zeljko Vukmirovic
Zeljko Vukmirovic Day 2,083, 07:04

Mali, javi mi se na Skype nekad, dijasporo! 😃

b02mne
b02mne Day 2,083, 12:53

kucaj mi na viber ili na mail. ili odje naravno 😃 kakav skajp .. 😃

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.