Predsjednik eHrvatske - Uvodna riječ

Day 4,677, 10:19 Published in Croatia Croatia by Predsjednik eHrvatske

Poštovane eHrvatice i eHrvati 🙂,

Ima koji dan sam i službeno izabran za predsjednika eHrvatske pa koristim ovu priliku da vas malo obavijestim o zbivanjima u eHR, savezu, ali i nekim planovima za ovaj mandat. Krenimo redom:

Ratovi

Za vrijeme pisanja ovog članka eHrvatska nema otvorenih ratova, jer su ratovi s UAE i Srbijom zatvoreni nakon gubitka granica s spomenutim državama.

UAE je zračnim napadom napao i osvojio Federaciju BiH te Južnu Dalmaciju. U nastavku su se dogodile razne promjene, međutim u posljednjem ratu s UAE, Hrvatska je osvojila Brčko te je time rat završen zbog nepostojanja granice..

Srbija u hrvatske regije ulazi preko UAE te od UAE uzima Južnu Dalmaciju iz koje napada i osvaja Sjevernu Dalmaciju. Mađarska ulazi u Liku (kroz trening rat) te time prekida granicu i rat sa Srbijom. U međuvremenu se otvara nova granica sa Srbijom, zbog kojeg smo predložili Srbiju za NE (prirodni neprijatelj) - u slučaju izglasavanja tog zakona i postojanja granice sa Srbijom, Hrvatska ima inicijativu napada na Srbiju u okupiranim regijama.

U trenutku pisanja, Bugarska je napala Mađarsku u Central Croatia, što otvara mogućnost novih ratova.


Trening ratovi

U ovom trenutku Hrvatska ima trening ratove s:

- Chile (ANDES)
- Slovenija
- Mađarska (CODE)
- Turska (CODE)

Savez

Sinoć s početkom u 21h održan je sastanak saveza na kojem se raspravljalo o trenutnom stanju, budućim aktivnostima te se izabralo novo vodstvo saveza. Obzirom da je ovaj članak javan, o planovima saveza nebih ovim putem, više informacija možete dobiti kroz Telegram kanale ili kontaktiranjem direktno na mene na Telegramu (@zetnerST).

Ono što mogu podijeliti s Vama, jest da je za novog vođu saveza izabran naš MoFA, neumorni Nexus2012.

Živio Nexus! 🙂

Planovi za mandat

Osnovni plan za vrijeme mog mandata je pokušaj reaktivacije eHrvatske te su u tu svrhu pokrenute neke akcije, ali neke i tek trebaju biti. U planu je više projekata o kojim će te biti obaviješteni kroz članke kako službeno počnu, neki od projekata koje ćemo provoditi su:

i. Financiranje mlađih igrača: U cilju oživljavanja ne samo jakih i iskusnih igrača, već i svih ostalih igrača, Vlada će pokrenuti program putem kojeg će financirati igrače koji se prijave određenim iznosom u novcu (CC-u) ili goldu na dnevnoj bazi, u zamjenu za izvršavanje određenih aktivnosti. Detalji, kao i prijave će biti objavljeni kroz idućih par dana.

ii. Financiranje autora članaka: Kako bi malo oživjeli medijski prostor, Vlada je donijela odluka o dodijeli financijskih nagrada za sve članke (ozbiljnije 😃) koji budu pisali na temu eRepublika. Kao i za prethodni, detalji za ovaj projekt će također biti objavljeni kroz idućih par dana.

U planu su i projekti koji bi bili namijenjeni i za “jače” igrače, tzv. tenkove. Kako najbolje pomoći takvim igračima i dalje raspravljamo. Iako postoje neke ideje, vrlo rado ćemo saslušati i vaše ideje.

Tim

Tim koji pomaže u svemu ovome sastavljen je od različitih profila ljudi, od onih koji tek ulaze u ovaj svijet “politike”, kao i nekih “starih” i iskusnih igrača. Neki od tih su: Nexus2012, dRasta (Tomo), Wharboy, Smarty McFly, Feynovac, Rato, Podmorje, Romper te par drugih koje sam vjerojatno zaboravio navest 😃

Tu je naravno i FIKTORIUS - ministar hunta.

Toliko za sada od mene, pozdravlja vas:

Zetner