Ambient on/off

Join the new world

 

POZDRAV SVIM IGRACIMA EREPUBLIK !

Day 1,827, 03:18 Published in Croatia Croatia by Corleone34

Postovani eHrvati !

Ovo je moj prvi dan u ovoj zanimljivoj igri i moram priznati da se jako dobro snalazim sa svim zadacima koje su mi postavljene,kao i sa samim konceptom igre.

Otvorio sam novine iskljucivo u namjeri da stvorim prijateljstva sa igracima koji igraju ovu igru,poglavito iz moje edomovine,takodjer i spreman sam gradit svoju ekonomsku,ratnu ali i politicku karijeru i nadam se da cu dobiti pomoc od vas i da cete mi omoguciti da sto bolje udjem u ovu igru i odgovorim svim izazovima.

Ono sto stvarno veseli je cinjenica da je igra dosta slicna stvarnom svijetu i pruza ogromne mogucnosti,a ja sebe vidim kao jedan kotacic koji moze samo pomoci.

Usao sam u stranku KRUG 13 jer sam citao njihov program i moram priznati da se u njemu najbolje nalazim,spreman sam nakon sto skupim vise iskustva politicki se aktivirati i pomoci na sve moguce nacine da se sama stranka,ali i eHrtvatska dobro promovira i da napreduje u buducnosti.

To je za sada sve od mene,unaprijed hvala svim igracima dobre volje koji su mi spremni,na ovaj ili onaj nacin pomoci.

Srdacan pozdrav !

Corleone34

 

Comments

Lord Marlock
Lord Marlock Day 1,827, 05:01

evo ti vote i pretplata - dobro nam došao - što prije se uključi na forum i irc - a što se novina tiče, prati par dana što ostali pišu, pronađi temu o kojoj nitko ne piše (čitaj npr strane novine), i kreni!

sretno!

K l i n a c
K l i n a c Day 1,827, 05:31

Nemoj trošit golde
Nemoj trošit čokoladice
Udari samo DO i stani
Dodaj što više igrača za prijatelje

Tom Tomasic
Tom Tomasic Day 1,827, 17:08

SiV

sjenka
sjenka Day 1,828, 04:38

Sretno.

Permanent Marker
Permanent Marker Day 1,828, 05:24

dobrodošao. o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.