Potez velikana za zemlju divova

Day 461, 09:51 Published in Croatia Croatia by Roby Petric

S danasnjim danom, Hrvatska je skoro udvostrucila svoje bogatstvo. Tko baci oko na listu donacija Hrvatske narodne banke, uocit ce jednu simpaticnu promjenu - donaciju od 872 Golda jednog simpaticnog mladica koji se krije iza avatara Dr. Strangelove-a. Imovina drzavne banke tako se popela na preko 2100 Golda, a Hrvatska je tako postala jedna od bogatijih drzava sa svojom imovinom u zlatu.

** Odakle Goldovi... **

..sigurno se pitate. Jedan od najstarijih igraca Hrvata u eRepubliku - Sulla - odlucio je prestati igrati i odlucio se svu svoju imovinu koju ima od prije - 872 Golda donirati Hrvatskoj narodnoj banci.

Kako nazvati ovaj potez? Osobno cu ga nazvati - potezom velikana. Mogao je raditi s tim novcem sto je htio, nije bio duzan ni lipe dati nikome, ali odlucio se svu tu silnu kolicinu zlata svojoj domovini. Posto se nekako još uvijek osjecam pozvanim, ja cu mu prvi zahvaliti za to. Potez velikana, za zemlju koja krece divovskim stopama naprijed.

Skidam kapu do poda, klanjam se i divim!

** Sullina Q5 bolnica **

Drzim se stoga pozvanim na neki nacin pocastiti ovaj veliki, grandiozni potez koji je Sulla napravio za domovinu. Stoga prije svega imenujem Odbor za odabir imena Q5 bolnice u NW Hrvatskoj, i u njega imenujem - sebe.

Dajem odmah i prijedlog da se bolnica nazove po Sulli i u spomen ove velike donacije koju je napravio za hrvatski narod.

Pritom odmah, kao clan odbora, prihvacam prijedlog i stavljam na glasanje. Da bi bilo sve transparentno prilikom glasanja, napravit cu ga javnim:

Tko je ZA da se bolnica u NW Hrvatskoj nazove "Sullina Q5 bolnica?"

Roby Petric: ZA

Tko je Protiv?

- nitko -

Tko je suzdrzan?

- nitko -

Rezultat glasanja:

Za - 100%
Protiv - 0%
Suzdrzani - 0%

Ovlastima koje sam si kao jedini član Odbor dao, i uz potpunu suglasnost svih clanova odbora, tj. - mene, od danasnjeg dana bolnicu u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj proglasavam imenom "Sullina Q5 bolnica" i neka je svi hrvatski vojnici koji ce ubuduce kretati u akcije i koji ce koristiti usluge ove sjajne, moderno opremljene i vrhunski dizajnirane bolnice nose Sullinu sliku u svojem wellnessu!

Malo zajebancije ne skodi, ali uistinu sam ugodno iznenadjen i sretan sto smo ovako pocasceni

Svaka cast Sulla!

(znam da ces ici ovo citati 😛)

P.S. Posto znam da je i webstartm imao malo utjecaja na Sullinu grandioznu odluku, ne mogu i njega zaobici. Kao clan Odbora predlazem da se prijemna ambulanta u Sullinoj Q5 Bolnici nazove webstartm-ovima imenom. Tko je za - JA. Prijemna ambulanta Sulline Q5 bolnice od danas se naziva "webstartm-ov šalter" i sve medicinske sestre koje ce taj salter gladiti od danas moraju da ga glade s posebnim postovanjem.