Ambient on/off

Join the new world

 

Pokoja mudra rijec

Day 1,959, 23:01 Published in Croatia Montenegro by spaljoza

Pozdrav erepublic narode.

Evo jedan tekst ZA SVE VAS E-REPUBLIC IGRACE. valjda cete shvatiti poantu price, a ako ne, objasnit cu ispod teksta 😉 . Pa krenimo:

"E Sad, moja baka je bila divna osoba, ona me je naučila kako igrati igru ​​Monopoly. Ona je znala da je smisao igre imati sve. Ona bi uzela sve što je mogla, a na kraju, bi i imala sve sto je htjela. A onda bi mi uvijek rekla istu stvar : "Jednog dana ćes i ti naučiti kako igrati ovu igru".
Jednog ljeta, igrao sam Monopol gotovo svaki dan, cijeli dan. Poceo sam shvacati da je jedini način za pobjediti da uzmem ukupnu predanost stjecanjem stvari.Shvatio sam da je novac i imetak jedini način na koji mogu zadržati rezultat. I do kraja tog ljeta, bio sam više nego nemilosrdan prema mojoj baki. . Bio sam spreman krsiti pravila da bi pobijedio u toj igri. I ja sam sjeo s njom igrati tu jesen. Uzeo sam sve što je imala. Gledao sam kako joj uzimam njen posljednji dolar i tesko ju porazavam. A onda je imala još jednu stvar da me nauči.Samo je rekla: "Sad to sve ide natrag u kutiju. Sve one kuće i hoteli. Svi željeznice i komunalna poduzeća ... Sve je to bilo u tvom vlasništvu, i divno je imati novac ... ali sada sve to ide natrag u kutiju. Jer da nisi sve uzimao samo sebi teko me porazavajuci, igrali bi se satima jos i zabavljali a ovako sad imas sve al zabava prestaje a isto tako nista od toga nije bilo zapravo tvoje. Jedno vrijeme te to grijalo jer si imao sve. Ali ova igra je postojala dugo vremena prije nego što si ti sjeo i poceo igrati, a to će biti ovdje nakon što ces ti otici: igrači dolaze, igrači odlaze. Trgovine hranom i oruzjem ... goldi i pare ... Čak i tvoj profil. "Jer činjenica je da sve to imas sada, ali ce sve to nestati jer ce igra kad tad zavrsiti, a ti ćes izgubiti sve. Dakle, morate se zapitati kada cete napokon imati dobar profil, dobru ekipu, kad ste napravili dovoljno za sebe, kada ste nakupili financijsku sigurnost i popeli se na ljestvici uspjeha na najvišoj prečki na koju mozete doci - što onda? Koliko trebate vremena prije nego što vidite gdje to vodi? Jer Sigurno ste shvatili da to sto imate nikada neće biti dovoljno jer cete htjeti jos? cemu ?"


Poanta ovog teksta je da koliko god biti sebicni i stvarali sebi i sebi i sebi da cete jednom ostat bez svega toga, jer u svakoj igri dosta nikada nije dosta, pitanje je samo kako cete se penjati po ljestvici uspjeha, sami za sebe ? ili s ljudima oko sebe ?

 

Comments

Josper23
Josper23 Day 1,959, 23:18

prvi

ultragudra
ultragudra Day 1,960, 00:13

mudro zboris

Crazy.Croat
Crazy.Croat Day 1,960, 01:33

nešto pametno i od spaljoze xP
o7

vratarx
vratarx Day 1,960, 01:40

znaci sve ces nam uzet xD...i onda podijelit 😉

vratarx
vratarx Day 1,960, 01:41

vote 6...

Jovan Carobnjak
Jovan Carobnjak Day 1,960, 01:41

sada kad sam ovo procita dodje mi da film opet pogledam , Zeitgeist: Moving Forward ako se jos sicam dobo.

spaljoza
spaljoza Day 1,960, 02:36

dobro se sjecas 😉

Marko Klis
Marko Klis Day 1,960, 02:25

vote

OVALNI REBORN
OVALNI REBORN Day 1,960, 07:39

Mislim da ovo i ovdje pripada, Antikrist se valjda nece ljutit:

Mahdi ad dajjal Igra je savršeni socijalni eksperiment. Augmentirana preslika RL, jer ovdje dosta ljudi nema uopće inhibicija.

i sad kad imam vasu pozornost...

\o \o \o \o 50k strenght o/ o/ o/ o/

Martina031
Martina031 Day 1,960, 09:29

spaljoza mi te volimooo...daj zeni da procita clanak biti ce ponosna na tebe 🙂

alimilano
alimilano Day 1,960, 16:52

vs

63neno
63neno Day 1,961, 01:21

Dobar - evo ti glas i spaljeni sub

SIavonac
SIavonac Day 1,961, 06:33

glas

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.