Pod okupacijom

Day 4,285, 05:44 Published in Serbia Serbia by Stellar Drifter

Hrvatske trupe su ušle u našu državu, zgazili su svojom poganom čizmom na našu svetu zemlju... Iako su rekli da će biti dobri prema domaćem stanovništvu, situacija na terenu govori drugačije.

Ministarstvo obrazovanjaNašim eBebama je verovatno najteže. Odvojeni od svojih mecena i ktitora pod velom noći, dobili su zadatak koji je možda i pretežak za njihova pleća, ali teška vremena stvaraju jake ljude. Znaće naša država da ceni njihovo žrtvovanje kada krene odlučujući udar, ali trenutno, oni moraju da budu jaki i odlučni, jer neprijatelj želi da ih slomi perfidnim metodama.

Stanje na uliciPostavio je nepriatelj garnizon na svakom ćošku. Zna on kakvi smo mi, ali i zna kako je bilo njima pod našom okupacijom. Izvukli su pouke, spremili taktiku, i guše sve naše ustanke. Mada, Srbin je uporan...

U njihovim kućamaUživaju oni od naših para, skupa putovanja, najbolji tenkovi, čokolade u izobilju. Sve pozlaćeno i sve to od našeg rada, sve to od našeg znoja, sve je to srpski domaćin napravio. I srpske domaćice, kojih isto ima.

Jedan čovekČekaj, ma ne taj, drugi čovek, ali jedan. Ajmo opet.

Jedan čovek! Sprema odgovor! I vodi narod svoj! U konačnu! Pobedu!Jer, pomoć stiže!Za kraj, zamoliću sve da u komentarima ne bude nacionalističkih ispada. Članak je šaljive prirode.