Ambient on/off

Join the new world

 

PedjaT ukrao pare desertu!

Day 1,913, 00:31 Published in Serbia Serbia by zlatanaleksic

Postovani gledaoci nalazimo se ispred palate (ne)Pravde gde je u toku sudjenje za pljacku igracu PedjaT kojeg je desert hamster tuzio za kradju 350 golda koji su se nalazili na racunu NBS-a. Ispred zgrade je okupljen veliki broj domacih i stranih novinara kao i gradjana koji su dosli da pruze podrsku Pedji u teskoj situacji u kojoj se nalazi. Okupljeni gradjani kazu da se radi o zloupotrebi politickih veza i da desert hamster samo pokusava da protivpravno, prevarom prigrabi golde sa drzavnog racuna za sebe. Ranije smo vec uzeli izjave nekoliko gradjana i mislim da je sada pravo vreme da ih pustimo.

Gradjanin: Ovo je necuveno, pa taj PedjaT je dao za ovu zemlju sve sto je imao, nikada nista od drzave nije trazio i sad neki politicar optuzuje njega za pljacku...pa ovaj narod stvarno treba silovati, smejte se majmuni, oni jedu vrucu prasetinu a mi pijemo ladnu vodu, svuda vlada lopovluk, ajvarci drze vlast, isti sljam svuda...

Reporter: Kakvu presudu ocekujete?

Gradjanin: Sta da ocekujemo pa sudija je eBora, tuzilac Nick Slaughter, PedjaT trazio da se sam brani oni mu dodelili branioca Danijel82...

Eto ovo je od prilike neko vecinsko misljenje okupljenih gradjana a nase kamere koje se nalaze u sudnici ce vam sada preneti dogadjaje sa sudjenja od jutros a kasnije cemo uzivo prenositi izricanje presude.


PedjaT: Ja ne zelim advokata, zelim da se sam branim, necu da me iko zastupa, ako budem zeleo advokata sam cu da angazujem nekoga. Trazim izuzece sudije eBore jer smatram da je pristrasan.

eBora: Oba zahteva se odbijaju, i kao prvu kaznu vam ukidam pravo na angazovanje advokata. Morate da prihvatite da ce vas predstavljati Danijel82.

PedjaT: Pa dobro bre ljudi, jel me vi zajebavate, pa taj moj advokat je juce brisao suze desertu dok je ovaj davao onaj iskaz u koji cak ni dete od pet godina ne bi poverovalo.

Nick Slaughter: Iskaz je bio istinit i potresan, Danijel je samo postupio kao dobar partijski drug...ovaj...hocu reci kao dobar covek uprkos tome sto je advokat odbrane.

PedjaT: Advokat odbrane? Pa on je ustao i poceo da me ispituje kad je eBora rekao da tuzilastvo ima rec.

Danijel82: A to je bila slucajnost, posto nisam bio siguran kako nas je desert podelio pre pocetka sudjenja, pogresio sam i pomislio da sam ja tuzilac...

PedjaT: Ovo je necuveno! Pa ljudi kamere vas snimaju, narod ispred protestuje, jel moguce da cete stvarno da sprovedete ovu farsu?!

eBora: Taj narod je samo opozicona reakcija i mrzitelji lika i dela naseg tatice....ovaj imperatora, vojskovodje... Oni nemaju pravo glasa i njihov bunt ne moze da utice na ovo sudjenje. Mi cemo sudjenje sprovesti do kraja, vi cete biti osudjeni i nema te opozicije koja ce nas spreciti u tome da izvrsimo volju naseg vodje...pardon, naroda.


Eto tako je bilo jutros na sudjenju a sada se ukljucujemo uzivo da cujemo izricanje presude.

eBora: U ime desert hamstera, ovaj sud izrice presudu gradjaninu PedjaT. PedjaT se za krivicno delo kradje drzavnog novca od desert hamstera proglasava KRIVIM i za to delo mu se propisuje kazna u iznosu od 500 golda koje ce uplatiti na racun NBS koji ce biti dat na koriscenje ostecenom kao naknada za pretrpljeni dusevni bol. Takodje, PedjaT se stavlja na crnu listu i proglasava izdajnikom, svako ko mu bude donirao tenkove ili pozvao na ucesce u RW-u bice proglasen izdajnikom, takodje. Jel dobro Deki?

desert hamster: Velicanstveno!

Nick Slaughter i Danijel82 (u glas): Jeeeeeeee!!!Cica mica i gotova prica 🙂

 

Comments

The.Hound
The.Hound Day 1,913, 00:37

Ono, da ti pljuvačne žlezde ne atrofiraju

Drale.NS
Drale.NS Day 1,913, 00:39

Gradjanin: Ovo je necuveno, pa taj PedjaT je dao za ovu zemlju sve sto je imao, nikada nista od drzave nije trazio i sad neki politicar optuzuje njega za pljacku...pa ovaj narod stvarno treba silovati, smejte se majmuni, oni jedu vrucu prasetinu a mi pijemo ladnu vodu, svuda vlada lopovluk, ajvarci drze vlast, isti sljam svuda...win :DDD

mcmoox
mcmoox Day 1,913, 00:44

MCMOOX jr bio ovde!!!

The Other One
The Other One Day 1,913, 00:50

"jr"?

Janjicu, bagujes....

mcmoox
mcmoox Day 1,913, 00:52

Jbga u Kikindi kod ženinih, loša tastatura, pitam se da nisu od Daničića kupili

The Other One
The Other One Day 1,913, 00:53

Dosao si u tazbinu da proslavis ovaj tvoj praznik? Lepo je to...

mcmoox Day 1,913, 00:52

Comment deleted

Nesic Ivan
Nesic Ivan Day 1,913, 00:52

Бранислав Нушић. иксДе

zlatanaleksic
zlatanaleksic Day 1,913, 00:52

hvala 🙂

GVOZDENI Tihi glas
GVOZDENI Tihi glas Day 1,913, 03:32

da izvinete ali mi svi jedemo govna bukvalno
mislim na hranu

Alirize
Alirize Day 1,913, 09:45

A gde je pecat?

John Milojevich Day 1,913, 09:58

Comment deleted

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Day 1,913, 15:17

dobro uvek pobedjuje na kraju \o/

nikol000
nikol000 Day 1,913, 15:34

Gradjanin ?

Trebao si seljaka da pitas

Konstruktivac
Konstruktivac Day 1,913, 15:37

da da ..NABIJEM VAS BAS OBOJICU !!!!!!!!!!!

SpyroPBP
SpyroPBP Day 1,914, 00:15

Jadan Desert izgleda da samo njega jebu u ovoj drzavi, i njega i Pitomog u stvari. Jasno je da obojica nisu krivi

Nick Slaughter
Nick Slaughter Day 1,914, 01:16

Doslo je vreme za cenzru..

maska_bgd
maska_bgd Day 1,914, 06:52

...zanimljivo... :😁

Rastko1991
Rastko1991 Day 1,947, 09:46

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.