Ambient on/off

Join the new world

 

Parerea mea

Day 1,798, 01:51 Published in Romania Romania by Don Sorel del Super

Cum s-a ajuns la situatia asta:

Pai simplu:
1. Avem o caruta de oameni "barosani" cu cetatenii variate si schimbatoare. Cele mai elocvente 2 exemple:


Nu face nimeni nimic sa-i tina pe astia in tara. Defapt, de ce ar face, cand ei sunt "ca niste mamuti" de mari, si fac numa' ce vor ei. Trist. Ne-ar prinde bine implicarea lor.

2. Suntem inconjurati de 3 mari ePuteri: Bulgarii (poate cei mai mici), Ungurii si Sarbii. Stam in eAlianta cu Fratii eCroati doar pentru ca ne leaga bubuiala fata de eUnguri. E drept, se poate spune ca toate hartile care au existat in eRepublik au fost construite in jurul luptei eRomania - eUngaria. Cred ca singurele 2 tari care n-au fost vro data aliate. Dar oare ne strica o alianta cu Sarbii sau Bulgarii? Pana acum ceva vreme n-aveau ce alte teritorii sa ia, dar acum exista atacul aerian. Drept e si ca daca teritoriul n-are legatura cu capitala, adio bonus. Dar cred ca se poate rezolva ceva aici.

3. Politica interna este deosebit de trista. Avem un The Matza Party si un Templierii si niste Liberali si altii care nu vor sa faca aliante intre ei nici in ruptul capului. Pentru fiecare, ceilalti sunt cei mai naspa din tot modulul politic, oameni care fura sau fac PTO-uri sau etc. Fratilor, asa e politica, diferenta intre IRL si eRep este ca IRL se intampla doar la televizor, in rest, sfaraie micu pe gratarele lu' Berceanu si Hrebenciuc. Potoliti-va si faceti ceva sanatos, suntem in criza, iar din criza iesi doar prin "Uniune Nationala".

4. Finantele nu-s departe de a ne deranja. Mi-aduc aminte cand eram prin Congres prima data, pe vremea cand eRomania era prin tarile baltice. Ceva asemanator cu ce-i acum. In fiecare zi se donau bani catre BNR. Acum cred ca am votat pentru o singura donate, sau doua. Dar nu este frumos. Si cand am venit cu propuneri pentru marirea bugetului, s-a optat "sa nu" (vezi VAT).

5. Militariceste vorbind este singurul lucru care functioneaza. Degeaba ne acuzam unii pe altii ca fac bubuiala pentru eAlbanezi sau ca schimba DO-uri doar ca sa pice eRomania naspa. Aceleasi UM-uri care aduc glorie eRomaniei trebuie sa se intretina cumva, sa-si pastreze legaturile cu aliatii pentru a-i aduce pe frontul eRomanesc atunci cand este cazul. in eRepublik nu prea exista situatie de win-win pentru toti, doar pentru cei interesati.

6. Nu-nteleg ce ce suntem mai frati cu eCroatia decat cu eMoldova. Cred intr-o unificare cu ei, cu cetatenii si drept la congres si tot este posibil. Dar ete ca Moldovenii, aparent, rezista mai bine pe harta decat noi.

Eu zic sa punem capat prostiei si sa readucem harta celebra pe ecran, atunci cand dam click pe Comunity - World Map

 

Comments

Kelstein
Kelstein Day 1,798, 01:56

o7

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Day 1,798, 02:02

o7 - abia acum mi se vad pozele...

real4you
real4you Day 1,798, 02:05

/o/

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,798, 02:10

n-ai cu cine !
dinozaurii in general au bagat bani cu cardu si vor obedienta si plecaciuni contorsionate.Pentru ca nu li s-au satisfacut poftele monarhice din eRepublik au plecat in alte tari unde probabil contra prezentei si luptelor lor beneficiaza de respectul dorit de ei.

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Day 1,798, 02:14

@mareleque - evident ca asta s-a intamplat. Dar ma intreb, oare nu putem face apel la ei altfel decat atunci cand arde?

citizen MD
citizen MD Day 1,798, 02:22

În momentul când s-a decis plecarea în Oceania, ar fi fost logic să se asigure o revenire mai puţin dureroasă. Acest lucru putea fi realizat prin cedarea către Moldova a 1-2 regiuni româneşti ... sugestia a fost enunţată, însă conducerea eRO a fost prea mândră pentru a ceda regiuni e-moldovenilor.

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,798, 02:31

nu avem ce face don sorel del super
chiar daca pacalim unu -doi sa revina contra unor functii de presedinti sau mai stiu ei ce privilegii ,tot nu se face primavara cu o singura floare.
De-a lungul timpului au aparut disensiuni intre dinozauri si orgoliile nu se vindeca asa usor.
A se observa multitudinea de partide si UM-uri facute la nervi

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Day 1,798, 02:32

Ardei9 - a fost o idee mult prea buna aia. Ete cum lipsa de viziune te duce de rapa. Imi pare rau, n-am facut parte din administratia de atunci, dar cu siguranta as fi aprobat.

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Day 1,798, 02:33

Mareleque - este adevarat ca disensiuni sunt. Dar daca nu putem trece peste, s-a dus pe apa sambetei eRo-ul... Eu zic ca e mai bine sa invatam din greseli... pana nu e prea tarziu.

Moisea
Moisea Day 1,798, 02:34

V! o7

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,798, 03:00

sa vedem cum se comporta egeneratia asta a mea cu toate ca se se intrevede ca vor fi aceleasi divergente si neantelegeri ca intre romani.
Chiar si eu care nu am mari ambitii de avansare si tot sunt apostrofat preventiv .

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Day 1,798, 05:01

Mareleque - cu totii traim d'astea... acum, caracterul uman se vede din invatarea din greseli, daca intelegi ce vreau sa spun...

cristi4seby
cristi4seby Day 1,798, 05:03

o7

Rersh
Rersh Day 1,798, 05:27

"Defapt, de ce ar face, cand ei sunt "ca niste mamuti" de mari, si fac numa' ce vor ei. Trist"

Aici nu ai luat in calcul faptul ca mare parte din ei au facut mai multe pt romania decat vor face majoritatea playerilor de acum, asa ca e dreptul lor sa stea pe banca.

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Day 1,798, 05:29

Poi e drept. Te tragi de-o parte si strangi gold din bh-uri. Inteleg cum merge treaba, nu-nteleg de ce nu putem apela la ei cand e nevoie... Si nu la modu' sa castigam o batalie, ci si la alte moduri... Sau module...

googoodoll
googoodoll Day 1,798, 05:38

Sa inteleg ca nu i-ati vazut in lupte? Cu ce impiedica alta cetatenie sa lupti pentru Romania?
Nu pricep cum asa o prostie e vehiculata de atat de multa lume.

Don Sorel del Super
Don Sorel del Super Day 1,798, 07:54

@googodoll... n-am zis nici un moment ca nu i-am vazut in lupte, asta poate intelegi tu. Eu ziceam ca is mult mai multe lucruri la care se pot implica decat modulul militar. Si chiar si-n lupte, i-am vazut poate prea putin...

Elefteris
Elefteris Day 1,798, 09:48

o7

123Est
123Est Day 1,799, 14:16

v+s

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.