Pakkos táblázatok

Day 4,813, 07:18 Published in Hungary Hungary by WasssDorong

Pálinkás jó napot mindenkinek,

Ismét megosztok veletek egypár táblázatot...rövid kommentárral. Valamilyen szinten ez a cikk az előző cikkem "Hol/hogy is állunk..." (erepublik.com/en/article/hol-hogy-is-llunk--2728553/1/20) folytatása, hisz az erőviszonyok feltérképezésének FONTOS láncszeme a pakkos játékosok száma. Alább 4 darab táblázat (ismét négy), ami az országokat rangsorolja MAVERICK Pakkos, POWER Pakkos, Blitz Pakkos és IK Pakkos játékosaik számát tekintve.

1.táblázat...MAVERICK pakkos játékosok száma szerint rendezi az országokat:Horvát, Szerb, Romi, USA és szorosan utána mi következünk, tehát itt az előkelő 5. helyen állunk...gyakorlatilag háromszor annyi MP pakkos játékosunk van, mint pl a makedonoknak, akik most megszállva tartanak minket, más kérdés, hogy nekik mindenik divben több erős játékosuk van...illetve nem minden a darabszám a minőség/szervezetség/elérhetőség SOKKAL fontosabb...de azért a jővőre nézve FONTOSAK a számok is, jó tudni ezeket, és ezek függvényében lehet, talán szervezkedni.
Az MP pakk ára 15 euró vagy 149 játék token(játékpénzzel vásárolható) egyébként nagyon sok asterias "kitermeli" és játékpénzre vásárolja meg ezt a pakkot, megteheti hisz egyelőre az adminek semmit nem léptek a végtelen játékpenz halmozokkal szemben 🙁
Tartalma azok kedvéért akik nincsenek annyira képben LEGFONTOSABB= diváltás 30napra és a 600-as ház illetve még= 25 arany, 10 kis bomba(1.5milla), 2 NAGY bomba (5milla), 15 dupla csoki, 5 db két órás sebzésfokozó. Alább egy kép, aki vizuálisabb...


2.táblázat...Power Pakkos játékosok száma szerint rendezi az országokat:Itt is a szerb, horvát romi hármas van az élen...mi a nyolcadik helyen vagyunk. Itt jó lenne fejlődni és növelni a PP pakkos játékosaink számát, hisz ez az egyik legfontossabb pakk és a legolcsóbb pakk is egyben. Ezt a pakkot MINDENKINEK illene "kigazdalkodnia" és játékpénzen megvásárolnia.
Ennek a pakknak az ára 10 euró vagy 99db játék token (game token) Tartalma LEGFONTOSABB= +20 energiatöltödés 6 percenként és 200-as házikó illetve még = 15 arany, 15 db duplacsoki, 5 db kis bomba(1.5milla), 2 db NAGY bomba (5milla) és 5 db két órás sebzésfokozó. Alább egy kép erről a pakkról is...


3.táblázat...BLITZ pakkos játékosok száma szerint rendezi az országokat:Itt is a középmezőny elejében vagyunk hetedik helyen, ez nagyon fontos pakk az energiatároló miatt, aki komolyan veszi ezt a játékot és nem akar túl sokat logni rajta, annak szinte kötelező megvennie.
A BP pakk ára 15 euró vagy 149 játék token (game token).
Tartalma, LEGFONTOSABB= 2000 ház, még van benne: 25 arany, 10db kis bomba(1.5milla), 2 db NAGY bomba (5milla), 15 db duplacsoki, 5db két órás sebzésfokozó és 15db tíz perces ötszörös gyorsító!
Alább egy kép erről a pakkról is...


4.táblázat...az IK pakkos játékosok száma szerint rendezi az országokat:Ez "fejlődésgátló" pakk, ezt leginkább azon alsó dives játékosok vásárolják, akik nem szeretnének idő elött katonai diviziót váltani illetve még a "mágnások" akik mindent megengedhetnek maguknak és akkor miért ne. Itt is a hetedik helyen tanyászunk a HORVAT, SZERB és SPANYOL után nem sokkal, megelőzzük pl a romikat...ennek a pakknak az ára 15 euró illetve 149 játék token (GAME TOKEN)
Tartalma LEGFONTOSABB : tapasztalatpont gátló és a 600as ház, még van benne: 25 arany, 10db kis bomba(1.5milla), 2 db NAGY bomba (5milla), 15 db duplacsoki, 5db két órás sebzésfokozó!
Alább egy kép erről a pakkról is...Amint a fenti táblázatokból kiderül MAGYARORSZAG nem áll rosszul pakkos játékosok számát tekintve se, sőt akár mondhatjuk azt is, hogy erőben, XX legendben nagyobb a lemaradásunk, mint pakkos játékosok számát nézve. A nagyobb probléma, továbbra is azt mondom, hogy nem a számokban van, hanem inkább a MENTALITASUNKBAN, SZERVEZETSEGUNKBEN, AKTIVITASUNKBAN, hisz ha az állandó széthuzás és egymás sértegetése a legfontosabb játékélményünk, akkor nem sokat tudunk elérni és még akkor sem, tudnánk ha kétszer ennyi pakkos játékosunk lenne vagy kétszer annyi XX legendunk lenne. Jó tudni azt, hogy még teljes összefogás esetén sem lenne sok esélyünk, de így a sanszunk TART a NULLAHOZ!!!
Még nagyon sok konkluziót le lehetne vonni, de egyelőre én csak ennyire korlátozóm magam, majd alább a mindentudok ugyis megmondják a FRANKOT!!!

Erőt, egészséget
Wass