Ambient on/off

Join the new world

 

Orgs program Military Units - Mazi 8a synexisoume

Day 1,908, 14:44 Published in Greece Greece by Dept of Finance & Economic Dev


Αγαπητά μέλη της Ελληνικής κοινότητας του eRepublik,


Με το παρόν άρθρο ανακοινώνουμε το πλαίσιο και τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε ώστε να παραχωρήσουμε κρατικούς οργανισμούς σε ελληνικές Στρατιωτικές Μονάδες. Οι κρατικές Στρατιωτικές Μονάδες όπως και τα κόμματα αποκλείονται από τη διαδικασία. Παρά τις προϋπάρχουσες ιδέες της Κυβέρνησης θεωρούμε εποικοδομητική τη χθεσινή συζήτηση στο TeamSpeak. Έτσι, αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε κάποιες απόψεις σας αξιολογώντας τους προβληματισμούς σας.

Έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε σε πιλοτική παραχώρηση 15 οργανισμών σε ελληνικές Στρατιωτικές Μονάδες με κόστος 1 χρυσό την ημέρα για τις εναπομείνασες ημέρες της παρούσης θητείας. Το εκάστοτε ενοίκιο θα προκαταβληθεί πριν την παραχώρηση του οργανισμού. Οι λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά της πληρωμής θα δοθούν με προσωπικό μήνυμα στους υπεύθυνους.

Τα χρήματα αυτά θα μεταφερθούν στον Κρατικό Οργανισμό Greekdorees και θα δημιουργηθεί ειδικό ταμείο για την εξυπηρέτηση μελλοντικών αναβαθμίσεων training grounds πολιτών. Σύντομα θα ανακοινώσουμε και άλλους τρόπους ενίσχυσης αυτού του ταμείου.Καλούνται όλες οι Μονάδες που θα λάβουν Οργανισμούς να τους χρησιμοποιήσουν με σύνεση, με σεβασμό προς την κρατική περιουσία και πάντα ακολουθώντας του κανόνες του erepublik!

Σε περίπτωση που επιβληθεί μόνιμη ποινή αποκλεισμού σε κάποιον Οργανισμό, η Μονάδα που το χειρίζεται και ο Commander θα κληθεί δημόσια να καταβάλει 200 χρυσά ως αποζημίωση στο κράτος στον Οργανισμό Greekdorees. Σε περίπτωση που επιβληθεί προσωρινός αποκλεισμός στον οργανισμό τότε η μονάδα που τον χειριζόταν θα κληθεί δημόσια να καταβάλει την οποιαδήποτε αρνητική διαφορά που θα προκύψει και να επιστρέψει τον οργανισμό όπως ακριβώς το παρέλαβε.

Τέλος για λόγους προστασίας των χειριστών αλλά και των Οργανισμών δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά μόνο ποιες μονάδες προκρίνονται για την παραχώρηση των οργανισμών και η βαθμολογία κατάταξής τους βάσει και του αλγορίθμου που θα χρησιμοποιήσουμε. Στο τέλος του μήνα θα ενημερωθεί η κοινότητα μέσω του forum για το ποια Στρατιωτική Μονάδα χειρίστηκε ποιον Οργανισμό.Ζητάμε από όλες τις ενδιαφερόμενες Στρατιωτικές Μονάδες να υποβάλλουν αιτήσεις ενδιαφέροντος στην ακόλουθη φόρμα μέχρι αύριο Day 1909 το βράδυ στις 00:00 ώρα Ελλάδας. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπολείπονται των διαθέσιμων προς ενοικίαση οργανισμών κατά πολύ (άνω του 30%), θα δεχτούμε αιτήσεις μέχρι και τη Day 1910 στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Όλοι οι αιτούντες θα βαθμολογηθούν με πόντους ανάλογα με τα παρακάτω κριτήρια. Να εξηγήσουμε εκ των προτέρων ότι αν ένα κριτήριο δίνει 20 πόντους τότε η πρώτη Μονάδα στην κατάταξη για αυτό το κριτήριο θα λάβει 20 πόντους. Η δεύτερη θα λάβει ποσοστό των 20 πόντων που προκύπτει από το κλάσμα με αριθμητή το νούμερο της ομάδας στο συγκεκριμένο κριτήριο και παρανομαστή το νούμερο της πρώτης στο συγκεκριμένο κριτήριο.


Κριτήρια και βαρύτητά τους:
EDIT
Σκοπός μας δεν είναι να δώσουμε και τους 15 οργανισμούς αν οι αιτήσεις είναι 15 ή λιγότερες. Σκοπός είναι να γίνει ένα φιλτράρισμα των Στρατιωτικών Μονάδων και να οργανωθούν εν τέλει καλύτερα.
Συνεπώς προστίθενται τρείς επιπλέον όροι:
1)Μονάδες με βαθμολογία κάτω από 40/100 δεν δικαιούνται Οργανισμό.
2)Μονάδες με λιγότερα των 10 μελών δεν δικαιούνται Οργανισμό.
3)Το κράτος θα επιβεβαιώνει μέσω του pulse το damage των MU.


EDIT
Δύο διευκρινίσεις:
1)Καμία Μονάδα δεν θα πάρει άνω του ενός Οργανισμού.
2)Αν οι αιτήσεις είναι λιγότερες των 15 και πάλι οι αιτούμενοι θα αξιολογηθούν αν πληρούν τα κατώτερα όρια.

*Η αξιολόγηση θα γίνει βάσει όσων δήλωσαν στο άρθρο κάλεσμα του Υπουργείου Νέων σχετικά με τους τρόπους διανομής παροχών οι Στρατιωτικές Μονάδες. Για λεπτομέρειες δείτε
εδώ
EDIT Με το άρθρο μας δεν σκοπεύαμε να παίξουμε με τις λέξεις. Ο παραπάνω σύνδεσμος πλέον κατευθύνει στο άρθρο του Υπ. Νέων με προσαρμοσμένο τίτλο για να μην δημιουργούνται παρανοήσεις. Ωστόσο η αγνόηση αιτημάτων Υπουργείων για ενημέρωση από οποιοδήποτε μέλος της κοινότητας είναι λανθασμένη και κατακριτέα.

Αναμένουμε τις αιτήσεις σας,
Let the application games start.
Αιτήσεις.


Με τιμή,
το Υπουργείο Οικονομικών


MoE: Mafuxth
vMoE: MitsosSougias
vMoE: BaKaRas
MoE trainee: Elenardil
MoE trainee: DominaPnS
MoE trainee: Anas Chatz
MoE trainee: Mitserman
MoE trainee: Gmox
MoE trainee: optimus1prime

Σύμβουλος: DimAth

Εσωτερικός ελεγκτής: EpiCourious

 

Comments

EpiCourious
EpiCourious Day 1,908, 14:44

Voted!!

kostass13
kostass13 Day 1,908, 14:44

voted!

mafuxth
mafuxth Day 1,908, 14:48

voted
Για πάμε για μια καλή αρχή!

NIKOS1974
NIKOS1974 Day 1,908, 14:49

ψ

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 1,908, 14:49

ο7 Ψήφος

Apostolos6
Apostolos6 Day 1,908, 14:50

voted

AggelosPnS
AggelosPnS Day 1,908, 14:55

voted

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 14:55

"για λόγους προστασίας των χειριστών αλλά και των Οργανισμών δεν θα δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους μέχρι το τέλος του μήνα" ... τι φοβασαι ; μην τους απαγαγουν για λυτρα ;

το οτι οι υποστηρικτες σου αλλα και εσυ ανηκετε ολοι σε "μεγαλα" mu φυσικα δεν επαιξε στο ολο "σχεδιο" καμια σημασια

τουλαχιστον κρατας τις υποσχεσεις σου σε οσους σε καναν προεδρο

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 14:57

α και οσοι ανηκετε σε μικροτερα mu που δεν θα παρετε να δειτε ποσο σας υπολογιζουν

καμια διαβουλευση στην Βουλη αλλα αποφασισαν μερικοι καποιων mu

μια χαρα

lef-7
lef-7 Day 1,908, 14:57

ψήφος.

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Day 1,908, 15:00

Μια ένσταση.Αν κάποιος γίνει αιτία για τιμωρία οργανισμού μας,τότε δεν πρόκειται ποτέ να σας παραδώσει 200 χρυσά.Αυτά πρέπει να τα πάρετε προκαταβολικά και αν τα πάει καλά,του τα επιστρέφεται πλην του χρέους(1 χρυσό την μέρα που είπατε).

Εγώ θα εφάρμοζα άλλη τιμωρία.Καταγραφή όλων των μελών της ομάδος την ημέρα που τιμωρήθηκε ο λογαριασμός και διαγραφή μόνιμη από οποιαδήποτε παροχή του κράτους των κακοδιαχειριστών και προσωρινή των υπόλοιπων μελών.Επιπλέον,μαύρη λίστα.Κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί από αυτούς να μπει στην βουλή ή να διεκδικήσει την προεδρία θα πρέπει να διαπομπεύεται.Αν κόμμα τους προτείνει,διαπομπεύεται κι αυτό.Επίσης,θα πρότεινα οποιαδήποτε κίνηση τέτοιων παράνομων παικτών να αναφέρεται στους διαχειριστές από τους ενημερωμένους Έλληνες πολίτες.

Οπότε,αν κάποιος τολμήσει να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη της κυβέρνησης,ή θα αλλάξει χώρα ή θα κάτσει εδώ και θα του κάνουμε το παιχνίδι δύσκολο.Όσο πιο δύσκολο γίνεται.

mafuxth
mafuxth Day 1,908, 15:01

Αριστόμαχε: Αν κάποιος ξέρει ποιος παίζει ποιο org μπορεί να του προκαλέσει να φάει ban.

Αριστόμαχε: Τους πόντους που παίρνουν τα units με ενεργούς fighters του Division 2 & 3 είναι μικρά ή μεγάλα units?

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Meletis
Meletis Day 1,908, 15:03

Voted

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 15:04

πως θα φαει μπαν καποιος αν δεν κανει κατι παρανομο ? αρα ξεπλυμα με καλυψη του κρατους και ξανα , καλα κερδη και σε καλη μερια

mafuxth
mafuxth Day 1,908, 15:05

Φωνάζουμε για να δημιουργήσουμε ένταση; Ποιος θα κερδίσει;

Αν καταλαβαίνεις πες και σε μας. Μην λες μισόλογα για να σπείρεις διχόνοια;
Πες θα κερδίσει ο Α ο Β ο Γ.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 15:06

δεν φωναζω , την γνωμη μου λεω , εσυ φαινεσαι κομματακι εκνευρισμενος

BaKaRaS
BaKaRaS Day 1,908, 15:07

Phaethon οπως βλέπεις υπάρχει η φράση "θα κληθεί δημόσια" αυτό σημαίνει ότι θα γίνει μέσω άρθρου μέσα στο παιχνίδι. Αν δεν το κάνει τότε είναι στο χέρι και της κοινότητας.

Aristomaxos ο σκοπός είναι να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισότεροι παίκτες οπότε αυτό εξυπηρετείται δίνοντας τους σε στρατιωτικές μονάδες με πολλούς ενεργούς παίκτες.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 15:09

να βοηθηθουν μερικες ομαδες θες να πεις , αμα ειναι ετσι τοτε περιμενω να γινεται εβδομαδιαια εκθεση του damage των ομαδων που θα παρουν org να δουμε αν το damage τους η οι ενεργοι παικτες αυξηθουν , γιατι μπορει να δουμε το φαινομενο πολλοι απο τους σημερινους ενεργους να σβηνουν εκει στο 20 level

BaKaRaS
BaKaRaS Day 1,908, 15:15

Aristomaxos κάνε μια προσπάθεια να διαβάσεις πάλι το άρθρο και θα δεις οτι αναφερόμαστε σε παρελθούσα εβδομάδα οπότε ότι και να κάνουν τώρα δεν μετράει.

deserve2die
deserve2die Day 1,908, 15:17

ψήφος

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 15:17

για μετα που θα παρουν τα org μιλαω , κανε μια προσπαθεια και εσυ να διαβασεις τι γραφω

FHRITP
FHRITP Day 1,908, 15:19

είμαι απο πολύτεκνη οικογένεια θα έχω έξτρα μοριοδότηση;

G.Mpogias
G.Mpogias Day 1,908, 15:20

Aristomaxos an h omada sou den mporei na mpei mesa sthn 15ada apo aftous pou tha kanoun etish gia org dedomenou twn kritiriwn 4,5,6 tote KALHNYXTA

Dellodas
Dellodas Day 1,908, 15:21

ψηφισθέν

stefen
stefen Day 1,908, 15:23

Εχουμε λοιπόν ένα πρόεδρο που δίνει τα org όπως υποσχέθηκε μυστικά πριν τις εκλογές στους κατάλληλους και πράττει αντίθετα από το τι πιστεύει σε σχέση με τη συμμαχία και δίνει πάλι αυτό που θέλουν οι κατάλληλοι. Κάποιος κακοπροαίρετος θα πει ότι πολλά έδωσε για ένα μετάλλιο προέδρου.

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 1,908, 15:25

-1-
Eστω 15 ενοικιασεις χ 30g/month ->450g/month. Περιπτερο η ψιλικατζιδικο θα ανοιξετε? Οταν ανοιξετε το σεντουκι του Greekdorees, τσιχλες θα δινετε?

1gold/day ειναι ξεπουλημα και οχι ενοικιαση. Απο αμελεια η εσκεμμενα το κοστολογισατε πολυ λιγο.
Ευχομαι να το δειτε και να αυξησετε το ενοικιο τουλαχιστον χ2 στα 60gold/month.

Με 900g ναι κανεις επιδοτησεις, με 450 λες οτι κανεις επιδοτησεις ή νομιζεις οτι κανεις επιδοτησεις.

-2-
Όταν τρεξουν επιδοτησεις, τα μελη των units που πηραν οργκ θα μπορουν να κανουν αιτηση? Ποιοι πολιτες η κατηγοριες πολιτων θα επωφεληθουν απο το ειδικο ταμειο αυτο? Μια διευκρινιση?

-voted-

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 15:26

ο G.Mpogias το βρηκε , το ατιμο αυτο φταιει ....

για τα ονοματα που λετε οτι δεν θα ανακοινωθουν , σε org δεν μπορεις να στειλεις τιποτε αρα ολα γινονται μεσα ΜΜ , αν οι συναλλαγες ειναι καθαρες δηλ απλως παιχνιδι στο ΜΜ οπως κανουν ενα σωρο δεν κινδυνεύει απο καποιον κακοβουλο , αμα ομως γινεται ξεπλυμα απο μουλτι τοτε κινδυνεύει ,αρα το να κρυβετε τους χειριστες δινετε πατημα να θεωρησει ετσι καποιος οτι θα γινεται ξεπλυμα , οποιος το χειριζεται νομιμα δεν εχει να φοβηθει τιποτε

mafuxth
mafuxth Day 1,908, 15:28

Αν Χ μουλτάκια αγοράσουν Υ προσφορές ενός org (σε λογικές μεν τιμές - παράνομα multis) και ο γνώστης των αγορών αυτών κάνει report το org, τότε θα φάει ban.

Ilias the Greek
Ilias the Greek Day 1,908, 15:28

voted

Phaethon Ominosus
Phaethon Ominosus Day 1,908, 15:28

BaKaRaS,απλώς εγώ δεν εμπιστεύομαι το χέρι της κοινότητας και δεν θα 'θελα να μείνει το κράτος με έναν λιγότερο οργανισμό και τίποτα ως αντάλλαγμα.Όπως επίσης,η πληρωμή θα έπρεπε να γίνει προκαταβολικά.Που ξέρω εγώ αν στο τέλος θα δώσουν τα 10-20 χρυσά που τους αναλογούν;

Καλή η σκέψη σας,αλλά ας είστε πιο κακοπροαίρετοι όταν πρόκειται να προστατέψετε δημόσια περιουσία περισσότερο από όταν προστατεύεται ιδιωτικά συμφέροντα.Γιατί συνήθως εκεί ξεκινάτε τις βεντέτες άνευ λόγου και (δημόσιας) αιτίας.
Φυσικά,δεν αναφέρομαι σε σένα BaKaRaS ούτε στα άτομα του υπουργείου.Απλώς συνιστώ προσοχή.Είναι η πρώτη φορά και αν ξεκινήσει στραβά,δεν πρόκειται να τα τολμήσει άλλος και τσάμπα θα κάθονται.

G.Mpogias
G.Mpogias Day 1,908, 15:29

Tria poulakia kathontan to ena panw sto alo ! Na pethanei h katsika tou gitona PARAFTA!

mafuxth
mafuxth Day 1,908, 15:32

Νίκο τα ζυγίσαμε όλα, όπως βλέπεις είναι μίξη πολλών απόψεων οι όροι. Εμείς αποφασίσαμε εν τέλει να κάνουμε αυτή την προσπάθεια και να δούμε τα αποτελέσματα. Γι' αυτό και ότι γίνεται αυτό το πρόγραμμα πιλοτικά 😉 Και 45 επιδοτήσεις να εξασφαλίσουμε τον πρώτο μήνα είναι κέρδος.

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,908, 15:36

mafuxth δηλ ειναι υπευθυνος ο χειριστης αν αγορασει φυσιολογικη προσφορα του ενα μουλτι ? ναι αν ειναι δικο του και φαινεται , κατα τα αλλα οχι εκτος και αν η προσφορα ειναι της ταξης 0.001

F@nis
F@nis Day 1,908, 15:37

v
Για 1η φορά είναι μια χαρά.
Βελτιώσεις , προσθέσεις και αφαιρέσεις μπορούν να γίνουν. Αλλά ας λειτουργήσει πρώτα και αξιολογούν οι επόμενοι και οι μεθεπόμενοι και αποφασίζουν.

Gmox
Gmox Day 1,908, 15:37

Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Ας δούμε πώς θα πάει αυτή η καινοτόμος προσπάθεια και στην πορεία μπορεί να βελτιωθεί "στα σημεία" είτε από αυτή την κυβέρνηση, είτε από τους επόμενους. V

mafuxth
mafuxth Day 1,908, 15:38

Όσο για τις επιδοτήσεις δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμη. Πάντως δώσαμε κάποιους πόντους-κριτήρια που στοχεύουν στην επιβράβευση Μονάδων με ενεργούς παίκτες DIV 2 & 3 σαν μια πρώτη βοήθεια στους νέους.

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 1,908, 15:39

Θανο...
Μεταξυ μας τωρα.. 1gold ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ.

Ειτε μαζεψεις 5κ απο εδω, ειτε 10κ απο εκει, ειτε 20κ απο καπου αλλου, ολα αυτα ειναι ανωτατη μπακαλικη. Χρησιμη και απαραιτητη, δεν αντιλεγω....

Τα χοντρα money ειναι εδω, σε αυτο το αρθρο! Η μπιζνα η καλη για λογαριασμο του Κρατος ειναι ΕΔΩ. wake up! Μην τα χαριζετε, καντε ενα fair deal!

tas-sal
tas-sal Day 1,908, 15:40

προβλεπεται χαμος στην eGreece για μια ακομα φορα

Asoee
Asoee Day 1,908, 15:40

voted!
Mia dieukrinisi pantws pou kalo einai na mpei sti diadikasia. Na yparxei enas minimum arithmos pontwn pou prepei na piasei mia omada wste na mporei na summetexei giati den einai autoskopos na dwsoume 15 orgs. An yparxoun ligoteres summetoxes na mi parei org kai unit me 1,2,3 atoma an den plirei ta kritiria alla skopos mas einai na voithithoun perissoteroi energoi paiktes mesw tis diadikasias autis mesw units kai mesw kratous.

mafuxth
mafuxth Day 1,908, 15:43

Καταλαβαίνω τι λες απλά πιστεύω ότι ξεκινάμε με μια βάση και αναπροσαρμοζόμαστε Νίκο. Ξέρεις δεν με απασχολεί αν κάποιος βγάλει περισσότερα, όσο τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε και οι έστω 45+ επιδοτήσεις που θα μπορώ να δώσω.

Skylovaravas
Skylovaravas Day 1,908, 15:43

Στο ΤΑΙΠΕΔ δουλεύετε?

coach1998
coach1998 Day 1,908, 15:44

Μου προκαλεί αηδία η ανούσια αντιπολιτευση. Όπως έχει πει ένας σημαντικός άνθρωπος: "όταν τα παιδιά συμπεριφέρονται σαν παιδιά ειναι άριστο. Όταν οι μεγάλοι συμπεριφέρονται σαν παιδιά είναι ντροπή"

JohannaSr
JohannaSr Day 1,908, 15:45

voted

Ipsenikos
Ipsenikos Day 1,908, 15:50

v

stefen
stefen Day 1,908, 16:05

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2209650/1/20 ΚΑΤΙ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΤΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ Δεν φταίει ο πρόεδρος

F@nis
F@nis Day 1,908, 16:08

Αυτό με τους πόντους γράψτε το με παραδείγματα (π.χ. Χρησιμοποιούμε φασόλια, ένα εσύ ένα εγώ…) γιατί βλέπω αρκετούς δύσνους.

Στέφεν τόσο πολύ ξέπεσες σπαμάρεις εδώ το άρθρο σου χαχαχα τι άλλο θα δω

Douze In Douzeland
Douze In Douzeland Day 1,908, 16:11

simfonw apolita me ton honor kai ton phaethon.vote

Goraaz
Goraaz Day 1,908, 16:15

coach1998 +100000

capetan Pagiotas
capetan Pagiotas Day 1,908, 16:32

Καλημέρα
Σε περίπτωση ban μόνο ο org θα τιμωρηθεί ? Ο διαχειριστής του ?

Shortie
Shortie Day 1,908, 16:37

voted αλλά πιστευω πως τα κριτήρια παρα-είναι χαλαρά.

Σκοπός είναι να υπαρξει κίνητρο να γίνουν τα mu καλύτερα.....

όχι πιο γεμάτα απο multi....

Κάποιες προτάσεις που είχα κάνει και σε ανάλογη συζήτηση στην Βουλή :

1) "Δικαιούχοι" Ελληνικά MU MH ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΑ....
2) Ελάχιστος αριθμός μελών (πχ 30)
3) Aποκλεισμός ατόμων, που έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα να έχουν τιμωρηθεί με ban και ατόμων, που δεν έχουν την απαιτούμενη παρουσία στο παιχνίδι (π.χ. ελάχιστο 8 μήνες)

@Aristomaxos
Είναι πανεύκολο να σου την στήσουν και να φάς και εσύ και το org που θα παίζεις ban αν ξέρουν πιος είσαι....

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.