Ordinul Cavalerilor Templieri = Fortele Bine Intentionate

Day 603, 07:46 Published in Romania Romania by Seductiv


ISTORIA CAVALERILOR TEMPLIERI

Cu putine resurse financiare la dispozitie, ordinul se baza pe donatii pentru a supravietui. Emblema lor era reprezentata de doi cavaleri ce calareau acelasi cal, simbol al saraciei. Saracia templierilor nu a durat multa vreme. O data cu oficierea ordinului, templierii au devenit o destinatie preferata a donatiilor din Europa, primind bani, pamanturi si fii de nobili de la familii dornice sa sprijine lupta din Tara Sfanta. Templierii aveau dreptul de a traversa orice granite. Cu o misiune clara si cu resurse abundente la dispozitie, Ordinul a crescut repede.

Desi misiunea principala a Ordinului era militara, doar un numar mic de membri se afla efectiv pe frontul de lupta. Restul aveau un rol de sprijin, atat pentru ajutorul individual al cavalerilor, cat si pentru a asigura buna functionare a infrastructurii financiare. Templierii, desi facusera un juramant de saracie, controlau bogatii dincolo de donatiile directe pentru cauza lor. Unii nobili participanti la cruciade isi depuneau averea in mainile templierilor, pentru perioada cat erau plecati.

Pe baza acestui amestec de donatii si de afaceri, templierii au stabilit o retea financiara in intreaga crestinatate. Detineau suprafete intinse atat in Europa cat si in Orientul Mijlociu; cumparau si foloseau ferme si podgorii; construiau biserici si castele; erau implicati in manufactura, importuri si exporturi; aveau propria lor flota navala, si, pentru un timp, detineau intreaga insula Cipru. Templierii au fost numiti uneori ca prima corporatie multinationala.

ACTUALITATE SI ASEMANARI

Grupul nostru s-a bazat si se bazeaza pe donatii pentru a supravietui. Saracia membrilor grupului nostru nu va dura foarte mult deoarece membrii sai s-au apucat sa se gospodareasca singuri prin firmele ordinului. Putini membri ai ordinului participa efectiv pe campul de lupta deoarece oastea este in plina dezvoltare si organizare. Unii dintre noi detinem averi colosale, in mare parte incepand sa fie puse la dispozitia cavalerilor prin donatiile hulite de rau intentionati.

Asa cum cavalerii templieri aveau dreptul de a traversa orice granita, asa cavalerii romani au dreptul de a se deplasa in orice tara pentru a impartasi si celorlalti bunele noastre intentii.

Asa cum templierii si-au construit singuri ferme si podgorii, asa cum ei erau implicati in manufactura, asa fac si membrii FBI.

Ne vom dezvolta, la fel ca templierii. Din saracia noastra vom ajunge prima corporatie multinationala ce va ajuta statul si toti cetatenii lui.