Ambient on/off

Join the new world

 

OO-le Zimbrilor [Declaratie]

Day 1,946, 07:48 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Pastorul zimbrilor
Fratia Zimbrilor isi exprima ingrijorarea in legatura cu situatia social-politica din tara si cu criza care ia amploare in jurul OO-rilor Moldovei.

Razboiul politic dintre cei care detin OO-rguri si cei care nu le detin risca sa arunce tara intro confruntare media a carei consecinte sunt dificil de estimat, aceasta creeaza o imagine negativa a Moldovei pe plan extern si o instabilitate adinca interna.

Luand in consideratie situatia creata, Fratia Zimbrilor DECLARA:

1. Condamnam gestul necugetat al aliatului nostru Girngo de a face publica lista beneficiarilor OO-lor nationale. Aceasta lista NU trebuia data publicitatii! S-a traiti un an fara a cunoaste cine face bani pe patrimoniul Moldovei, puteam trai inca 2 ... sau chiar 3 ani!

2. Suntem consternati si constipati de declaratiile ce umbresc decizia inteleapta adoptata de Girngo sub ghidajul sefilor sai – decizia de impartire a OO-lor nationale. Cu o bucurie inumana ne amintim cum R.Pangay, M_Bogdan, Gooogooodoool si alti emisari straini au contribuit la impartirea frateasca a bunurilor Moldovei.

3. Sa nu va atingeti de OO-rgurile zimbrilor! Zimbrilor le place libertatea! Astfel de cumun acord, fara a fi siliti de nimeni, in unanimitate si intimitate am decis sa incredintam toate OO-rile unitatii lui The_Form – liderului nostru spiritual.
The_Form, noi te iubim
OO-ri si firme iti daruim!


4. Indemnam conducerea Moldovei sa-i permita lui The_Form sa gestioneze si celelelte OO-guri ale Moldovei, cele ramase fara stapan. Avem convingerea ca doar astfel vom asigura bunastarea Moldovei si a liderului nostru.

Stimati concetateni, momentul pe care il traversam trebuie sa fie unul al responsabilitatii si profesionalismului, al tolerantei si compromisului.

Chemam celelalte formatiuni politice, militare, religioase si profesionale sa se alature Declaratiei Fratiei Zimrilor.
In final, va amintesc ca este necesar sa ne inarmam cu vopsele, in curand va fi necesar sa vopsim OO-le.
 

Comments

Pastorul zimbrilor
Pastorul zimbrilor Day 1,946, 07:49

semnat!

Nick Meis
Nick Meis Day 1,946, 07:52

: D Stiiam eu ca dzimbrii astia planuiesc ceva : D Noroc ca avem o presa libera si "adevarul" iesa la iveala!

Bocalindo
Bocalindo Day 1,946, 08:56

ţi-ai copt găina prea tare şi e cam bătrînă

EtienneMD
EtienneMD Day 1,946, 10:03

)

KinTusik
KinTusik Day 1,946, 11:11

muhahahaha, zimbrii fura totul (😁)

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,946, 23:59

:DD
"The_Form – liderului nostru spiritual"
Cultul personalitatii The_Form)))) Tot respectul 07

The_Form
The_Form Day 1,947, 02:42

😃:D:D

GringoLBV
GringoLBV Day 1,947, 04:15

dacă o putut să-l radă pe ardei .. de plînge ăla deja de peste 2 ani ...
Tot respectu The_Form, ești deștept. o7

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,947, 06:04

Trebuie sa fii destept sa poti rade pe ardei. E suficient insa sa fii putin mai putin prost ca gaina sa poti rade un gringo))

citizen MD
citizen MD Day 1,947, 10:53

citind comentariul gastarbeiterului, imediat mi-am verificat storage-ul şi banii din cont, parcă totul e la locul lui .... îmi este dificil să-i înţeleg pe cei fără de carte ... unde am fost "ras"?

iar cu "plânsul" e şi mai grav, nu ţin minte să scriu articole dedicate sau despre frustraţi, pe când armata celor numiţi mai sus mi-au dedicat zeci de articole ... furau, scriau şi plângeau / furau, scriau şi plânngeau ...
Cu regret, acest lucru nu i-a ajutat prea mult.

Ovidiu Sky
Ovidiu Sky Day 1,948, 02:56

oho, Simona Sensual ...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.