Olv007, kandidaat voor de presidentsverkiezingen

Day 806, 14:49 Published in Belgium Belgium by Olv007

Beste Belgen,

Morgen wordt de belangrijkste dag voor de toekomst van ons land. De aanvallen op de kandidaten zijn gestart zoals jullie in het artikel kunnen lezen van onze vriend shadowukcs: http://www.erepublik.com/en/article/shadowukcs-is-running-for-president-of-ebelgium-1183590/1/20#comments.

Ik vind het schandalig dat iemand zoals hij zo laag valt door onnozelheden te vertellen. De Belgen zijn niet dom dus probeer niet met hun voeten te spelen!

Aangezien ik persoonlijk aangevallen werd heb ik geen andere keuze dan in de tegenaanval te gaan, of op zijn minst om mij te verdedigen. Laten we eens kijken wat mijn tegenstander te vertellen heeft. Ik zal dit dan ook vertalen in onze landstaal aangezien hij zelf geen moeite doet om de Belgen in hun eigen taal aan te spreken:

- "Olv007 heeft altijd beloofd dat België onafhankelijk zou zijn. Ik zie dat hij zich niet aan zijn beloften houd.

Hallo! België is nog steeds onafhankelijk en zal het blijven zolang ik President ben.

- "Olv007 wil van ons Nederlandse puppets maken"

Wablief? Die is goed. De meeste Belgen hebben altijd in eUNL geleefd. Dus hebben ze geen recht om in eBelgië te wonen en hun land te helpen? En waar was jij gedurende die tijd shadowucks? Zeker niet in eBelgië...

- "90% van zijn regering is Pro-Phoenix"

Ze zijn voor de meerderheid Belgen die actief hebben deelgenomen aan het welzijn van de Belgen in de eUNL en naar mijn mening de beste kandidaten om eBelgië herbouwen.

- "Ik zou bijna durven zeggen dat ze een PTO organiseren (het ding waarvan zij ons van beschuldigen)"

Dat is interessant. Belgen die een PTO organiseren van hun eigen land... . En betreffende de zin tussen haakjes staat de "ons" voor EDEN. Dus je geeft toe dat je van EDEN bent? In je posts vertel je nochtans dat je wel EDEN oorsprong hebt maar dat je er niets meer mee te maken hebt. Dus als mensen EDEN beschuldigen van een PTO poging dan mag dit geen enkele invloed op jou hebben shadowucks, tenzij je toen gelogen hebt.

- "Ik heb eEngeland helpen bouwen"

Daarom dat je altijd uitgekickt wordt wanneer je op de IRC channel van eUK verschijnt...

- "Na een goede week hebben we nog steeds geen ziekenhuis. Het is klaar maar Olv007 heeft het nog steeds niet aangeboden"

Die is ECHT goed! Binnen het uur dat het hospitaal gebouwd werd heb ik uit eigen zak 3100 BEF geleend om het te kunnen voorstellen aangezien het land niet genoeg geld had. En heb het direct aangeboden. Nadien, toen het er stond, heb ik aan het congres gevraagd om mijn geld terug te krijgen. De eerste stemming werd afgewezen... bedankt gasten!

Dat artikel is dus een grote grap om jullie, de kiezers, te proberen te misleiden.

Nu enkele echte feiten:

- Toen ik het spel begonnen ben heb ik me gevestigd in Brussel waar ik ook woon in het echte leven. Van in het begin was is lid van de Belgische partij en werd zelfs tot 3 maal benoemd tot Eerste Minister van het land

- Tijdens de vorige PTO ben ik in België gebleven om de Belgen te steunen en te trachten om de macht weer naar de Belgen te trekken. Dit werd steeds door de Roemenen (EDEN) geweigerd. Waar was jij gedurende die tijd Shadowukcs? Nadien ben ik gaan vechten in Frankrijk en Engeland.

- Toen België werd "bevrijd" door EDEN (dit is een tactische zet, laten we dit niet ontkennen) ben ik onmiddellijk terug naar mijn land gegaan om het te helpen. Ik heb toen Shadowukcs, op aanraden van iemand, naar hier uitgenodigd om ons te helpen. Nooit gedacht dat hij me op die manier een mes in de rug zou steken.

- Ik heb met mijn eigen geld een bedrijfje gekocht om zo de nieuwe burgers van het land de mogelijkheid te geven om hun skills te verhogen. Er was namelijk geen enkel bedrijf in LAND op dat ogenblik. Ik heb ook 11 gold aan de Nationale Bank gegeven.

- Op mijn verzoek naar het congres om een donatie te doen aan de Nationale Bank (NBB-BN😎 wachten we nog steeds op een eerste donatie van het congres leden van Amerikaanse en Poolse afkomst. Zij hebben altijd luid geroepen dat ze hier zijn om het land te helpen bouwen, wel, ik wacht nog altijd op hun eerste zet.

- Ik spreek misschien niet zo veel als de anderen (hoewel ik hier wel ECHT mijn best gedaan he maar ik ben wel een doener!

- Ik ben Belg in het echte leven en trots om het te zijn. Ik respecteer mijn land en de verschillende landstalen. Daarom dat ik mijn artikels steeds in 3 talen schrijf.

Dit zijn allemaal feiten die jullie gemakkelijk kunnen nagaan.

Nu vraag ik, wat willen jullie? Een pseudo-Belg die het meeste van zijn e-leven in andere landen heeft gewoond zonder zich ook maar enige zorgen te maken over zijn land? Of een echte Belg die altijd voor de Belgen gestreden heeft en dit zal blijven doen zolang jullie hem vertrouwen?

Voor een vrije en onafhankelijk België!

België moet worden geleid door de Belgen, voor de Belgen!

Olv007,
President van eBelgië

PS: Engelse vertaling volgt