Ambient on/off

Join the new world

 

Obraćanje komandanta Đetića

Day 1,881, 14:25 Published in Montenegro Montenegro by NBaki

Odlučio sam da se obratim e-crnogorskoj javnosti kao komandant jedinice Đetići, prvenstveno zbog onoga što se nedavno desilo u našoj zemlji kao i povodom onoga što slijedi, a što će biti od velikog značaja za Crnu Goru, a istovremeno i 'test' koliko su stariji igrači spremni da sve snage preusmjere na već pomenuti Baby Boom.


Priča o BB pokrenuta je nakon prethodnog rata sa eAlbanijom kada smo vidjeli da naša vojska, iako malobrojna, može da iznenadi svojom organizovanošću i željom mnogo moćnije i bogatije zemlje e-svijeta.Inspirisan tim trenutkom, napisao sam članak u kojem sam istakao činjenicu da su nam potrebni novi igrači. Odmah nakon toga javio mi se CupaChups i izrazio istu želju da se izbaci članak na nekom od naših posjećenijih portala.

Svi ste preko e-medija upoznati sa planovima za BB, pa koristim ovu priliku da građanima eCrne Gore obrazložim neke pojedinosti vezane za MU Đetići i da iznesem svoj plan za rad jedinice nakon BB-a.

Ova jedinica je od svog osnivanja bila i biće namijenjena novim igračima. Zbog lakše koordinacije, odlučeno je da se sve ebebe okupe u ovu jedinicu koja je neutralna i koja će biti 'odskočna daska' za naše ebebe.Ako poslije BB-a dođe puno novih igrača, o njima neće moći da se brine jedna osoba, zato pozivam igrače ostalih jedinica da pomognu svojim znanjem i aktivnošću onima koji budu pravili svoje prve korake u erepu upravo u Đetićima.

Organizovaće se regimenti čiji bi kapetani bili iskusniji igrači iz Guslara, Perjanika, Serdara, Legije stranaca.

Plan rada jedinice poslije BB-a:

- Stalna komunikacija sa ebebama
- Organizovanje podjela hrane i oružja na našem kanalu #djetici.me
- Organizovanje udara
- Kontakt sa kapetanima regimenta i izvještaji o aktivnosti igrača


Ono što je strogo zabranjeno jeste reklamiranje političkih partija i jedinica od strane iskusnijih igrača. Naravno, onaj igrač koji bude smatrao da je dovoljno napredovao, moći će da pređe u neku drugu jedinicu po svom izboru.

To bi bilo to za sad, opet ponavljam, svi koji su zainteresovani da se uključe u rad jedinice nakon BB-a neka mi pošalju poruku i na koji način bi htio/htjela da pomaže ebebama.


NBaki,
Komandant vojne jedinice Đetići

 

Comments

CupaChups
CupaChups Day 1,881, 14:31

o/ samo hrabro .

sasapg
sasapg Day 1,881, 14:32

Odlicno 5.
Nemam nikakvih zamjerki i imas moju podrsku.

GORlBOR
GORlBOR Day 1,881, 14:33

Samo naprijed!

IvanNiksic
IvanNiksic Day 1,881, 14:44

Bravo!

E viva!

Zexoni2
Zexoni2 Day 1,881, 15:09

Svaka cast Baki,,,
samo tako.

Kocka Scekic
Kocka Scekic Day 1,881, 15:31

o7

Vladika.
Vladika. Day 1,881, 16:23

Kao jedan od oficira Guslara, stavljam ti se na raspolaganje. Naravno, ako me Sasa pusti:D

o7

NBaki
NBaki Day 1,882, 23:59

Hvala svima na podršci!

Naravno, volio bih da mi se jave i oni koji imaju tenkare, a nisu popunjene, da bih, u slučaju dolaska velikog broja igrača imao đe da ih zaposlim : )

@Pedjulino, sredićemo to xD

drfreeman
drfreeman Day 1,882, 02:02

Ajde da ne bude da ja tu nesto kocim , podrska , ali jedno mi nije jasno zasto zaposaljaveti eBebe u USA u q5 tenkaru.
Prvo nije mi jasno jer sa 120 MEP koliko treba za selidbu moze da se uzme 60 tenkova sto oni naprave za 10 dana rada u toj firmi (jer racunamo da 2 rade za RAW a jedan u tenkari) , plus ako bi radili npr. ovdje nedje u Srbiji za platu od 10 MEP bi mogli dnevno da priuste 5 tenkova opet slicno broju koji im se nudi za rad u firmama u USA. A i da rade u USA bolje je da rade u firmama za 20 MEPa kolika je ponuda na Job Marketu nego da rade u q5 firmi jer za 20 MEPa imaju 10 tenkova q5 a ovamo imaju 6 tenkova q5.

Ajde ako sam nedje pogrijesio u racunici neka me neko ispravi

NBaki
NBaki Day 1,882, 04:00

Blagi,

Evo razgovarao sam sa Kuchom i ponudio mu da pređe u Srbiju, samo nzm oće li on na to pristat. Isto tako sam gore u komentaru pozvao sve one koji imaju tenkare da mi se jave, pa da vidimo može li se što iskombinovat, upravo zbog selidbe i trošenja novca na to.

drfreeman
drfreeman Day 1,882, 04:08

pa to ti kazem NBaki zbog toga nikako nisam bio za to , jer samo slabimo eBebe tako misleci da im cinimo dobro , zbog toga sam bio protiv eDjetica ni zbog cega drugog i ja sam ti to pojasnio u poruci , ajde samo gurajte o/

OtporStoko
OtporStoko Day 1,882, 04:24

Meni nije problem da budem kapetan regimenta jedno mjesec-dva.. kad bude trebalo zovni.

nenopg
nenopg Day 1,882, 05:48

na raspolaganju o/

BangIades
BangIades Day 1,882, 06:13

Podrska!
Imajuci u vidu da nisam clan ni jedne eCrnogorske vojne jedinice, ne znam kako bih mogao da pomognem potencijalnim igracima, ali ako bude sta trebalo, uvek sam spreman da pomognem. o7

NBaki
NBaki Day 1,882, 09:08

Biće teško, ali moramo zajedno da radimo jer samo tako ćemo zadržati igrače.

MicontijeMNE
MicontijeMNE Day 1,882, 11:14

Podrška.

sasapg
sasapg Day 1,882, 11:43

Blagi, u Srbiji, Kini, Poljskoj je plata 16cc. Da bi bebe najmanje kostale potrebno je da rade u firmama u zemlji sa max resursa. 2 bebe prave 1000 rawa u q5 raw firmi a 1 pravi 20 q5 tenkova. Bitno je da bebe imaju i da hlebuju osim da biju sa q5 oruzjem. Oni dnevno prave 100 q1 hleba, sto znaci da mora da im se donira po jos makar 700-800 wella da bi mogli rijesiti DO. Ako im se daje po 7 Q5 tenkova (1 da donira drzava) opet im je malo da Do rijese sa tom kolicinom oruzja. Ako bi sve to pravili u CG (oruzje i hranu) ,nikad ga ne bi rijesili. Moramo svjesno ici u gubitak da bi oni rjesavali DO sto je po meni najbitnije. Moraju imati cokoladice i bazuke prije svega kada dodje rat da bi mogli znacajnu stetu praviti u D2.
Ako stavimo na papir da za 1 bebu treba 7 Q5 tenkova (16 cc) i da im se donira 800 wela (200 Q2- 12 cc) kosta 28-30cc. Od plate ce zaraditi 8 cc (ako rade za minimalac) i za 1 tenk treba 2.3 cc, ostaje da treba da im se stvori 6.3cc svaki dan da bi mogli DO rijesiti. To je sve pod uslovom da rade u firmama koje imaju ful resurse u zemlji gdje se nalaze i da ima proporcionalan broj beba koje rade tamo. Dakle 10 u tenkaru i 20 u Q5 raw. Koliko nas ima praznih Q5 raw firmi i slobodnih Q5 tenkara? ja imam slobodnu Q5 tenkaru, a Q5 raw mi je popunjen Guslarima i svaki dan sam u deficitu znacajnu kolicinu raw-a.
Oko ovoga ima dosta posla, ali mislim da se isplati ulagati i svjesno gubiti novac(drzava, jedinice, civili...). na duze staze se mnogo vise isplati jer se sa ljudima kvalitetno radilo i dobijamo obrazovan kadar , pride sto ce svaki imati znacajnu stetu u D2 sa bazukama.
Bitno je da svi rade u nasim firmama jer mozemo da ih pratimo i pomazemo ako zagusti. selidba jednokratna nije problem jer opet kazem na duze staze se isplati. Ako radi u inostranstvu za dobru platu pa mu daju otkaz kroz 3 dana u velikom je gubitku. Ovako imaju proporcionalan i konstantan razvitak uz koordiniran monitoring i rad sa njima.

toliko od mene : )

markoTG
markoTG Day 1,882, 14:57

podrska

Skenderovic S
Skenderovic S Day 1,882, 15:18

sto meni ne donirate ljeba aaa?

sasapg
sasapg Day 1,882, 16:10

Skenderovic, imas platu 20cc i 6 q6 tenkova dnevno , suti tamo : )

Skenderovic S
Skenderovic S Day 1,883, 05:36

malo sasa xD
evo sam ti prebacio Nbaki novoga djetica
pgmne
🙂

Skenderovic S
Skenderovic S Day 1,883, 05:38

mislim doveo 🙂

NBaki
NBaki Day 1,883, 05:50

doša je skyfall a pgmne mu je u prijatelje, samo nemoj da je multi nečiji, ne bi valjalo : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.