Ambient on/off

Join the new world

 

New eRepublik Map/Nya eRepublik karta [SV]

Day 1,849, 13:26 Published in Sweden Norway by ivan.europe

Original aricle: Noua hartă eRepublik / New eRepublik map
English version in the original article

[SV]

2013 kommer att vara mer intressant i eRepublik eftersom den nya eRepublik kartan kommer faktiskt att bli ett verktyg, inte bara en Flash "sak" som inte fungerar på iAnything eller Android, som gav upp och på Adobe plugin.

Eftersom jag sparat lite tid att gå till eRepublik HQ och toppmötet fick jag tillgång till den nya kartan, fortfarande under utveckling. Naturligtvis är inte alla planerade funktioner genomförts och de som presenteras nedan fortfarande behöver polering. Denna artikel är tänkt att vara informativ för spelare och feedback till utvecklarna. Här är utvecklingen status vid tidpunkten för min artikel:

- Kartan är baserad på OpenLayers, en solid projekt att bygga vidare på, som också kommer att utvecklas vackert ganska snart, projekt som bygger på JavaScript / jQuery därmed ta en vägtull på CPU under dess användning - http://openlayers.org/

- På en PC fungerar bra, och den laddas och arbetar (även trög för tillfället) i Android 4.0.3 samt, på ett ASUS Transformer TF101 (en något föråldrad tablett) i följande webbläsare:
> Standard / ingår en
> Google Chrome
> Firefox (mycket långsam, pinch-zoom arbetar också oväntat)
> Opera Mobile

- Det innehåller en sökmotor, så att du snabbt når den önskade regionen:


- Det visar din aktuella position:


För att flytta till din aktuella position kan du trycka på "hus"-knappen längst ned till höger.

- Den helskärmsläge alternativet planeras - som du kan se på knappen i det nedre högra hörnet

- Två sidoknapparna kan du (dis / e) Nable visuella lager och snabba rörelser på långt platser på kartan:


- Genom att klicka på en stad kan du se några detaljer:


Rullningslisterna inte riktigt hör hemma där, och pop-up information kan flyttas till en mer tillgänglig plats, men just nu allt fungerar där det är och du kan göra följande:
> Klicka regionen (där det står Region: Transilvania) för att zooma
> Klicka på "Region: Romania" eller "Liberated on..." för mer information om detta land

- Landet detaljerna ser ut så här:


De två info popup-fönster överlappning och just nu kan de inte flyttas, men det är definitivt en detalj som kommer att graciöst lösas, eftersom designers och front-end utvecklare visade massor av gånger de är upp för ett bra jobb.

- Uppgifter om en delvis ockuperat land se ut så här:


- Slutligen de ockuperade områdena visar nu både ägaren landet och den ockuperande land, tillsammans med ockupationen datum (vilket kan tyda på när ett motstånd krig kan vara framgångsrik eller inte):


- Konstigt nog lyckades USA att erövra sig själv (bugg, antar jag):


Den uppenbara frågan som kommer att tänka är ... samtidigt som ockuperade, kan amerikanerna öppna ett motstånd krig där ute?

- Trevligt, nu när vi har en sökmotor kan vi också hitta helt erövrat (raderade) länder:


Tyvärr de inte markerade på något sätt, så du måste jogga runt med musen.


Och nu några idéer, önskemål, förslag:
- Ett Länder lager skulle vara bra att enkelt identifiera de länder som påpekats i privat, kan länderna lätt upptäckas genom att klicka på "Borders" kryssrutan:


- Det skulle vara trevligt om vi kunde se kartan med de ursprungliga regioner och gränser
- När du söker och klicka land det skulle vara trevligt om det skulle bli något markerad, antingen genom synbart olika gränser, eller en bakgrund med bra kontrast jämfört med omges områdena. Detta skulle särskilt bidra till att identifiera raderade länder bot andra också.
- Idén om att flytta direkt från kartan är redan på utvecklarnas bord och det skulle verkligen vara ett användbart verktyg
- Belysa områden (A1, A2, B2 etc.) av en valfri lager skulle vara en intressant informativ funktion i allmänhet, men även användbar för dem som vill se zoner men inte kan hitta dem i wikin
- Landet detaljer popup-kan också visa de skatter och länka till sidor deras allierade, lagar och andra
- I framtiden, när (förhoppningsvis) vi får allianser i spelet, kommer det vara trevligt att ha en trevlig överblick över allianser, visas i olika färger


Slutligen vill jag gratulera utvecklarna för bilden. Hatten av, killar (och tjejer?)! Och till våra spel kollegor ... Om du har frågor om saker som var självklara för dig men jag har inte detaljerade, jag din. Jag kommer också att redigera articol därefter.

Sorry for my bad Swedish. 😛

 

Comments

JeguljaM
JeguljaM Day 1,849, 13:44

cool map

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,849, 14:09

woho interesting

Mingolla
Mingolla Day 1,850, 23:08

Sweet!

Thomas Sakshaug
Thomas Sakshaug Day 1,850, 14:19

Well Done! it could be good to click and see the country original history. The country border should be able to be seen with a click too.

Oscdar
Oscdar Day 1,850, 14:58

Sweet! This will probably keep me around for yet another year 😃

Daariil
Daariil Day 1,850, 17:31

Really nice, looks awesome! The current map is just complete shit tbh.

Helloden
Helloden Day 1,851, 05:47

Thats awesome, thanks för sharing

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.