Ambient on/off

Join the new world

 

Narodna Zveza Domoljubov

Day 1,807, 08:20 Published in Slovenia Slovenia by Mr.CaCkO


Pozdravljen/a igralec/igralka ‘’novega sveta’’ in seveda prav vsak član stranke NZD posebej!

Ker že vsi predstavljajo svoje stranke (še naš veliki ‘’diktator’’ se je oglasil in spravil skupaj en članek o Diktaturi), sem se odločil, da je čas, da še jaz spet nekaj napišem o stranki.

Vsi člani stranke NZD ste pred nekaj dnevi e-osebno dobili IGM z vabilom na sestanek in sem pozitivno presenečen koliko odziva sem dobil.
Bom izkoristil priložnost in se še 1x zahvalil igralcema suprvilce in Romman za pomoč!
Torej iskreno rečeno sem sam pričakoval vsaj pol manj odziva kolikor sem ga dobil in upam, da se v čimvečjem številu ‘’slišimo’’ na sestanku!

Kot vidite naša stranka, kar nekako ‘’stagnira’’ tam pri nekje 190 članih in na 4. mestu v naši preljubi eSloveniji. Seveda sem s tem čisto zadovoljen, saj je glavno da smo v Top 5. Kar pa je najbolj važno pa je to, da je stranka dokaj neaktivna. Kot stranka mislim na vse igralce, ki so v stranki.
Vem, da je politika dokaj stranski tir, vendar je vseeno kongres pogojen z strankami, pravtako ne gre kandidirati za CPja brez stranke! Vem, da ste mnogi člani naše stranke močno prezaposleni z delovanjem v MU Slovenian Division, zato se obračam na vse ostale člane! Postanite AKTIVNI saj boste le tako prepoznavni v esvetu.

Kar si najbolj želim je, da bi bilo v stranki malo več aktivnosti! Malo več delovanja! Malo več dejanj, da ne bo vse kar je od stranke samo moje ‘’brezvezno’’ govoričenje!!!

Stranka je, ko sem začel igrati imela popolno praznino. Zato sem se odločil, da to vsaj malo popravim. Vem da ne bo nič zraslo iz danes na jutri. Zato sem pripravljen počakati in se počasi prebijati ven iz te, da ne rečem ‘’dolgočasja’’, praznine!

Pozivam vse člane, ki imajo kakršnekoli ideje, kakršnekoli predloge ali spremembe, tudi graje lahko, da se obrnejo name in skupaj postavimo stranko ‘’na noge’’!!!Kot ste mogoče opazili je naša stranka na volitvah za predsednika eSlovenije podprla Exclusive (kandidatura), zato vas prosim, da na volitvah glasujete za njega!Kar se pa tiče kongresnih volitev pa bo šlo približno takole. Govoril sem z Ebutaljib-om in mi je dovolil si sposoditi njegov sistem izbiranja kandidatov. Ga bomo pa malce priredili in bo zraven pogoj še aktivnost v stranki.
Če bo naš naslednji CP Exclusive pa lahko pričakujemo tudi, da bo treba od 5g nagrade za kongresnike 2,5g donirati državi! S tem se popolnoma strinjam saj bo marsikdo mogoče malo pomislil preden bo šel kandidirati! Sicer pa se aktivnost v stranki splača, saj boste (in ste nekateri že bili) za vsako stvar tudi nagrajeni in se tako vse pokriva! Če ste aktivni, imate več možnosti za v kongres, za aktivnost dobite nagrade in vse nagrade skupaj lahko močno presegajo ceno 2.5g, ki ga boste donirali, če pridete v kongres!

Zato vas še enkrat pozivam, da postanite aktivni in posledično tudi prepoznavni!

Lep pozdrav vsem
vPP NZD: Mr.CaCkO
 

Comments

iqxy55
iqxy55 Day 1,807, 09:32

vote

Romman
Romman Day 1,807, 09:55

itak da vote 🙂 pohvala paše hehe

Fordring
Fordring Day 1,807, 12:33

Malo težko verjamem, da se bodo vsi strinjali z doniranjem golda državi, sploh v teh časih ko ekonomija ni najboljša. Meni osebno, ki golda ne kupujem to pride zelo prav za trening in nakup orožja. = /

Hojc
Hojc Day 1,807, 13:19

podpiram ideje o darovanju golda..
Fordring.. ti lahko vrnem kak tank.. za vse usluge, ki si mi jih naredil.. če bo sila 😛

Kot rečeno predlagam, da se stranka ativno posveti iskanju in uvajanju novincev v življenje SD (koordinacija mentorjev, nadzor nad temi sredstvi, ki so se nabrala) - kot prva naloga..

naj novinca pa vsak mesec predlagamo za kongresnika (seveda mora bi v 2. div <_ predlog)

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,807, 13:49

@Fordring - zato bo pa tud vsak mjhn premislu al it v to al ne. pr NZD pa tko kot sm napisu, vsak ki bo aktivn bo tiste 2.5g dobu hitr nazaj 🙂

@Hojc - to se bomo v nedeljo zmenil 🙂

Solinar
Solinar Day 1,809, 03:46

Cacko priden kot vedno
Samo ta stranka ti ne paše

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,809, 04:22

@Solinar - zakaj ne?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.