Ambient on/off

Join the new world

 

NA FOVASAI THN ORGH TOY YPOMONETIKOY ANTHRWPOY

Day 1,839, 04:18 Published in Greece Serbia by tatovic

Τις τελευταίες μέρες έχουν πει πάρα πολλά με έχουν κατηγορήσει εμμέσως και αμέσως και η κοινότητα παρακολουθεί μία παράσταση του παραλόγου αηδιασμένη.

Κατηγορούμαι ότι έκλεψα (;;😉 από το κράτος το γελοίο, για μένα, ποσό των 10.000 grd....

Θα σας πω λοιπόν τα πράγματα όπως ακριβώς έγιναν, υπερασπιζόμενος, προς την κοινότητα και τους φίλους μου και όχι προς τους συκοφάντες, τον εαυτό μου όπως όφειλα να κάνω (ξέρω ότι άργησα αλλά περίμενα να δω που θα το φτάσουν):

Πριν από πολύ καιρό ξεκίνησα να κάνω μπίζνες με τον crazy και είχαμε κάποιες δοσοληψίες για να βγάλει λεφτά. Μετά από λίγες μέρες και αφότου ο crazy έφαγε μπαν και του τα πήραν όλα, μου ζήτησε να ξανακάνουμε συναλλαγή ώστε να “ρεφάρει”.
Το αρνήθηκα ευγενικά φοβούμενος ότι αν έχω συναλλαγές μαζί του θα φάω μπαν και εγώ. Λίγο μετά βγαίνει πρόεδρος της egreece και ξαναζητάει να κάνουμε συναλλαγή λέγοντάς μου ότι έχει πάρει κρατικά λεφτά για να τα παίξει και να τα επιστρέψει μετά (ήταν 300.000 grd). Και πάλι το απέφυγα....

Στη διάρκεια της θητείας του του ζητώ αν μπορεί να μου δώσει έναν org για δική μου χρήση για να παίζω στο monetary. Όπως είχε κάνει και σε άλλους μου δίνει τον greekdorees.

Έπαιζα στο monetary και ότι χρήματα έβγαζα τα έστελνα στον λογαριασμό μου. Κάποια στιγμή πάω να μπω στον org και βλέπω ότι κάποιος άλλος είχε μπει και είχε σηκώσει gold. Μπαίνω στο ts ρωτάω και μαθαίνω ότι αυτός ήταν ο mafuxth. Μιλάω με τον Θανάση, μου είπε ότι έκανε λάθος και ότι δεν θα ξαναμπεί μέσα. Του απάντησα ότι δεν θα ξαναμπώ και εγώ.

Την τελευταία μέρα της θητείας τους με φωνάζουν στο ts και μου λένε ότι λείπουν λεφτά από τον οργανισμό. Τους απάντησα ότι είχα να μπω από την μέρα που έκανε την βλακεία ο Θανάσης και δεν ξαναμπήκα. Νευρίασα και τους έβαλα μέσα 84 gold. Εδώ να σημειώσω ότι έχω καλύψει από την τσέπη μου πολλές τρύπες σε ισολογισμούς κατά το παρελθόν, οπότε λέω μία ακόμα.

Βλακείες στο παιχνίδι έκανα πολλές αλλά είμαι περήφανος και εν γνώσει μου δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν...

Μετά από λίγο με παίρνει ο crazy τηλέφωνο μου ζητάει συγνώμη και μου λέει ότι ήταν λογιστικό λάθος και ότι τα λεφτά που έλλειπαν θα μου τα δώσει ο ίδιος από τα κρατικά λεφτά που είχε πάνω του. Του είπα ότι δεν θέλω τίποτα και δεν ξαναμπήκα ts, δεν ξανασχολήθηκα με κανέναν παρά μόνο με την πάρτη μου όπως έκανα το τελευταίο διάστημα.

Στις 8 Νοεμβρίου το πρωί έχω πμ στον λογαριασμό μου από τον χωκουλη ο οποίος με ύφος χιλίων καρδιναλίων μου είπε ότι έχω τελειώσει για εκείνον. Νομίζοντας ότι αστειεύεται και επειδή πραγματικά δεν είχα ιδέα γιατί μιλούσε, αλλά δεν είχα και καμιά μα καμιά διάθεση να ασχοληθώ με το παιχνίδι την συγκεκριμένη μέρα, του απαντώ, ασχολήσου όσο θέλεις με το κωλοπαίχνιδο, σήμερα γιορτάζει ο γιος μου, θα τα πούμε αύριο.
Αφήνω τον λογαριασμό ανοιχτό με το script το οποίο σε γεμίζει μόνο του ενέργεια και φεύγω από το pc..
Αργά το απόγευμα που ξανακάθομαι στο pc βλέπω μήνυμα από τον χωκουλη και μου λέει είσαι ον σε διαγράφω!!!! Ήθελα να του πω στα τέτοια μου ΑΛΛΑ.......ΑΛΛΑ....

Κάποια στιγμή δέχομαι ένα τηλέφωνο από τον Φάνη και μου λέει ότι λείπουν 10,000 grd από έναν org και έχουν τικετ το οποίο λέει ότι έχει γίνει donate σε έμενα. Μένω κάγκελο και του εξηγώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για το παιχνίδι επειδή ήμουν με την οικογένειά μου και ότι θα μπω αργότερα όταν κοιμηθούν να συζητήσουμε.

Αργά το βράδυ μπαίνω ts, μπαίνω στο κανάλι που ήταν μαζεμένοι και ένιωθα ότι περνούσα από δικαστήριο. Ο Μπάμπης με ρωτούσε τι έγινε και του απαντούσα, ουδέποτε έκανα donate στον λογαριασμό μου τα ρημαδο10.000. Δε θα έμπαινα καν σε αυτήν τη διαδικασία για αύτη τη ξεφτίλα του λέω.
Με ρώτησε ποιον οργανισμό είχα και του είπα τον δωρεές. Ξαναρώτησε και του ξαναείπα τον δωρεές. Ξαναρώτησε τρίτη φορά και του ξαναείπα πάλι τον δωρεές. Μου λέει ότι υπάρχει τικετ το οποίο λέει ότι έχει γίνει donate πάνω μου από έναν org τον οποίο αν θυμάμαι καλά λόγω της έντασης της στιγμής δεν μου τον κατονόμασε. Τον ρώτησα, επειδή με ξέρει στο παιχνίδι, αν ήμουν ικανός για κάτι τέτοιο και μου είπε ότι είχε τίκετ πάλι όπου έλεγε τι έγινε. Νευριασμένος κλείνω και καθόμουν σαν βλάκας προσπαθώντας να βρω τι έγινε.

Την άλλη μέρα το πρωί σπάω ότι είχα πάνω μου ώστε να τα δώσω δεξιά και αριστερά και να παρατήσω το ρημαδοπαίχνιδο. Μετά μετανιώνω λέγοντας οτι δεν θα σας κάνω την χάρη και τα ξαναφτιάχνω από την αρχή με τρελή χασούρα από τα dissolves. Tο ίδιο βράδυ τα ξαναπαίρνω στο κρανίο επειδή οι αερολογίες πήγαιναν σύννεφο τα ξαναγκρεμίζω όλα σπάω και τα training, τα στέλνω όλα στον vasspana για να τα κάνει ότι θέλει, κάνω τίκετ διαγραφής λογαριασμού και κλείνω το παιχνίδι.

Την επομένη με παίρνει ο Βασίλης να με ρωτήσει τι είναι όλα αυτά και τι συμβαίνει. Του εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα και εκείνος, από ότι ξέρω, μίλησε με τον Φάνη και έστειλε όλα τα χρήματα σε εκείνον για να τακτοποιηθεί η κρατική εταιρεία. Αργότερα και σε συνεργασία με τον Φάνη μπαίνουμε σε ένα κανάλι στο ts, εγώ ο Φάνης και ο smee και περνάνε τα λεφτά της κρατικής σε έναν org. Την κρατική την οποία παρουσιάσανε ότι μου κάνανε κατάσχεση!!

Από εκεί και ύστερα δεν ξανασχολήθηκα με το παιχνίδι και όταν η γυναίκα μου πήγαινε να μου αναφέρει κάτι για το παιχνίδι δεν ήθελα να ακούσω τίποτα. Όταν έβγαλε το άρθρο ενημέρωσης ο Μπάμπης έρχεται η Μαρία και μου λέει ότι έβγαλε άρθρο το υπουργείο και με παρουσιάζουν σαν τον μεγαλύτερο εγκληματία που πέρασε από το παιχνίδι...

Έβγαλαν άρθρο και με λένε κλέφτη. Αν ήθελα κύριοι να σας κλέψω δεν θα έμενε κολυμπιθρόξυλο στα ταμεία. Αντί αυτού έχω δώσει από τον λογαριασμό μου εκατομμύρια. Όχι μερικά grd αλλά εκατομμύρια ολόκληρα κύριοι. Δε λέω καν για τα όπλα που όποιος ζητούσε του έδινα χωρίς να πάρω φράγκο.

Ξέρω και ξέρετε πολύ καλά ότι η όλη ιστορία βγήκε κατευθυνόμενη από τον χωκουλη και τον crazy (αυτοί τουλάχιστον φαίνονταν προς τα έξω...)
Είναι τυχαίο ότι το donate έγινε πάνω μου μετά την καταγραφή; Αν ήθελα να κάνω ζημιά στον crazy δεν θα το έκανα κατά τη διάρκεια της θητείας του;
Για την ταμπακιέρα του crazy δεν λέει κανένας κουβέντα. Σας έλειπαν λεφτά από το ταμείο σας; Όχι βέβαια, ο πρώην πρόεδρος τα πήρε, έκανε τη δουλειά του, έβγαλε μια ιστορία παίζοντας τον Βασιλάκη Καΐλα, ότι δήθεν είναι ριγμένος και θιγμένος, επέστρεψε τα λεφτά και ούτε γάτα ούτε ζημία.

Παρεμπιπτόντως crazy όταν ήθελες να κάνεις μπίζνες ήμουν φίλος και κάθε μέρα με έπαιρνες τηλέφωνο. Όταν όμως είχες χεσμένη την φωλιά σου δεν μπήκες καν στον κόπο να πάρεις τηλέφωνο και προσπαθήσατε να καλύψετε το γεγονός αυτό και να το αφήσετε να περάσει στα ψιλά.
Κάνατε ολόκληρο σαματά για 10.000? Είχα ανάγκη στο παιχνίδι εγώ 10.000? Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό στον Μπάμπη; Για ποιο λόγο να μπω σε αυτήν την βλακώδη διαδικασία;
Για ποιο λόγο να γίνω ξεφτίλα για 10.000? Καθημερινά έβγαζα 10 gold από το λογαριασμό μου + αρκετό cc.

AN είσαστε καθαροί κάντε τίκετ για όλους τους οργανισμούς κατά τη διάρκεια της θητείας του crazy και βγάλτε τα όλα στον κόσμο να δουν σε ποιους έκαναν donate.
ΟΛΟΥΣ όμως. Δικαιολογίες τύπου είναι κρατικά μυστικά δεν χωράνε εδώ πέρα. Μπορείτε να τα πείτε σε παιδάκια του νηπιαγωγείου αλλά όχι σε έμενα... γιατί ΞΕΡΩ...

Με θεωρείτε τόσο ηλίθιο ώστε να στείλω πάνω μου 10.000 μετά την καταμέτρηση; Δεν είχα ανάγκη 10.000 κύριοι, τα μοίραζα δεξιά αριστερά σαν χαρτοπετσέτες. Θέλετε να πείτε την αλήθεια; Πείτε την αλλά πείτε την όλη όμως και όχι με μισόλογα…

Αν είχα κάνει εγώ το donate έχω το θάρρος και τον αντρισμό να το παραδεχτώ και δεν είμαι τόσο βλάκας να μπω σε αυτήν τη διαδικασία να κάθομαι να χαλιέμαι για ένα κωλοπαίχνιδο για 10.000 κωλοχιλιάρικα.
Στο pc μου είχα πάντα ανοιχτό το teamviewer και γνώριζαν αρκετοί τους κωδικούς μου. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Ξέρετε ότι ξέρω και ξέρω ότι ξέρετε. Αυτό είναι που κάνει ακόμα ποιο γελοίο το όλο θέμα...

Θανάση έβγαλες άρθρο χτες αλλά και πάλι δεν μπήκες στον κόπο να πεις όλη την αλήθεια ενώ την ξέρεις φίλε μου…

Μπάμπη για σένα έχω την καλύτερη άποψη και στο όλο θέμα που δημιουργήθηκε δεν φταις σε τίποτα αν κάποιοι μπροστά στο σημαντικό(!!!) προσωπικό τους συμφέρον σε ένα παιχνίδι δεν δίστασαν να τα κάνουν “κόλαση”. Το μόνο που σου ζητώ είναι να φανερώσεις όλα αυτά που ξέρεις. Την αλήθεια δηλαδή....

Κλείνοντας θα θέσω μερικά ερωτήματα μήπως επιτέλους λυθούν και οι δίκες μου απορίες:
- γιατί καλύπτετε τον crazy ενώ ξέρετε?
- γιατί ο crazy ήταν εξαφανισμένος για 15 μέρες και μόλις βγήκε το περιβόητο άρθρο ενημέρωσης που τον έβγαλε λάδι εμφανίστηκε και με ύφος χιλίων καρδιναλίων το παίζει αφ’ υψηλού;
- γιατί οι υπόλοιποι που γνωρίζετε δεν μιλάτε;
- γιατί υποθάλπετε αυτήν την σαπίλα στο παιχνίδι;

Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να ξανανοίξω το παιχνίδι αυτό.
ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Καλή συνέχεια σε όλους,
Χρήστος

p.s. μην αφήνετε το παιχνίδι να σας παίζει, παίξτε το εσείς.

 

Comments

GreekStallion7
GreekStallion7 Day 1,839, 04:19

ANASTASI


VOTED

pao 13
pao 13 Day 1,839, 04:24

Voted

FHRITP
FHRITP Day 1,839, 04:26

v

tasos maximous
tasos maximous Day 1,839, 04:27

Kalh sunexeia sthn kanonikh zwh

skoudouflis
skoudouflis Day 1,839, 04:28

kara voted!!!!

Curogane
Curogane Day 1,839, 04:28

λογικά μου ακόγουνται αυτά (ειδικά ενόψει του ηθικού βάρους του marlborakis, που στο λίγο μου στο παιχνίδι διαπίστωσα δεόντως...)

SteliosRS7
SteliosRS7 Day 1,839, 04:29

καραVoted! απλά αν θες διευκρίνισε (για εμάς που δεν ξέρουμε) τα ρίαλ ονόματα.

dimikala
dimikala Day 1,839, 04:29

re file afou omos les oti ksereis giati den milas kai esy na peis ti pisteveis oti egine kai na yperaspisteis ton eafto sou kai afou paratas to game tote prepei na peis oti ksereis gia na kserei i koinotia me poious exei na kanei.....

Agathoklis
Agathoklis Day 1,839, 04:30

να δουμε τι 8α πουν παλι... γιατι μας εβγαζαν τρελους και κακοπροαιρετους!


τρωνε με χρυσα κουταλια και ταιζουν τον κοσμο κουτοχορτο!
ουστ λαμογια...

Lequid
Lequid Day 1,839, 04:30

voted!!!

CRIS 99
CRIS 99 Day 1,839, 04:30

Περιμενω να ακουσω κ την αλλη πλευρα,,Crazy κ λοιποι ...τα ακουτε ???
Επιτελους Βγητε και Ενημερωστε τον κοσμο!!!!!

katsolinos
katsolinos Day 1,839, 04:31

voted

pipo lolo
pipo lolo Day 1,839, 04:33

Και θέλει να βγει και CP τώρα ο crazy o ivan.

Μαύρο όλοι.

Van Der Waal
Van Der Waal Day 1,839, 04:33

Όλη η συλλογιστική που θέτεις είναι βάσιμη .. περιμένουμε τις αντιδράσεις ..
Όσο για την αποχώρησή σου θα έλεγα να το ξανασκεφτείς ... είσαι από τους δυνατότερους στα οικονομικά παίκτες και θα είναι απώλεια για τη χώρα ... β

Kostas Fostiras
Kostas Fostiras Day 1,839, 04:33

καλη συνεχεια στην ζωη σου..
Ξερεις οτι σε πιστευω..
τα εχουμε πει και απο τηλεφωνο..
χαιρομαι που σε γνωρισα και
δεν θα χαθουμε.

Ενα μονο θελω να πω ακομα...

Ενας ανθρωπος που πρωτοστατει σε ενεργεια να μαζεψουμε
αληθινα λεφτα και να κανουμε δωρεα σε οικογενεια που ειχε
αναγκη..θα εκλεβε 10 χιλιαδες δρχ απο το γαμωπαιχνιδο??

vasspana
vasspana Day 1,839, 04:33

αν και άργησες καλά κάνεις και τα λες.....

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 1,839, 04:34

Δεν υπαρχει γνωστικος ανθρωπος π να εχει "χάψει" την ιστορια των 10ψωροχιλιαδων, ειδικα απο εναν ανθρωπο π εχει αμυθητη περιουσια και γνωσεις για να βγαζει 10.000 το λεπτο για πλακα!!!!!!

Ο θανασακης ειπε ενα μερος απο την αληθεια ενω ηξερε και αλλα πραγματα. Αυτο κρατω και θα ανακριθει.

Nigel Donovan
Nigel Donovan Day 1,839, 04:36

VOTED

Haskos
Haskos Day 1,839, 04:37

v

Barba Mitsos
Barba Mitsos Day 1,839, 04:38

Ως "marlborakis" με είχες, ας πούμε, βρίσει. Επειδή όμως παρακολουθώ την ιστορία αυτή, όσο μπορώ, περίμενα την απάντησή σου και παραξενεύτηκα που αργούσε. Και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτά που γράφεις, απλά γιατί αυτό λέει η λογική.

V + S!

Kostas Fostiras
Kostas Fostiras Day 1,839, 04:38

και θα φροντισω πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα
το επομενο καλοκαιρι που θα παω Χιο να κλεψω
δυο τρεις μερες να σκασω Μυτιληνη ..
Αλλα θα φερω ουζο χιωτικο γιατι εκει εχει ξεπλυματα : P

Sinchronise
Sinchronise Day 1,839, 04:38

Για να δούμε τώρα ....

Μήπως τελικά και μάθουμε όλη την αλήθεια..
Μισές αλήθειες = ολόκληρα ψέματα

Μπάμπη δεν έχεις ανάγκη να καλύψεις κανένα βγες ξανά και συμπλήρωσε το άρθρο που έβγαλες για να ενημερώσεις τον κόσμο.

ο7

Meletis
Meletis Day 1,839, 04:38

Voted

waala
waala Day 1,839, 04:38

Ψήφος.
Και ένα ΝΙ, έτσι για τα παλιά...

hawkoulis
hawkoulis Day 1,839, 04:39

voted!

Heinz Alfred Kissinger
Heinz Alfred Kissinger Day 1,839, 04:39

"Στη διάρκεια της θητείας του του ζητώ αν μπορεί να μου δώσει έναν org για δική μου χρήση για να παίζω στο monetary. Όπως είχε κάνει και σε άλλους μου δίνει τον greekdorees."

Για να καταλάβω, επειδή ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω... Οι Πρόεδροι τον τελευταίο καιρό έδιναν κρατικά ORGS σε ιδιώτες για να παίζουν στο ΜΜ και τα κέρδη πήγαιναν στους ιδιώτες; Κατάλαβα καλά;

The Hierophant V
The Hierophant V Day 1,839, 04:39

Ευχαριστούμε!
Voted!

Rhodesknight
Rhodesknight Day 1,839, 04:40

και να τα πει με ονοματα κ γεγονοτα,σαν γνησιοι Ελληνες θα εχουν ξεχαστει σε εναν μηνα,ισως κ λιγοτερο.αρα ανουσιο.
τωρα τι εγινε και ποιος πηρε τι,δε με απασχολει καθολου,γινοταν-γινεται-κ θα γινετε(δεν μιλαω για καποιον συγκεκριμενα).οποιος κλεβει 10,000δρχ ειναι αξιος της μοιρας του κ αναξιος να ασχοληθω μαζι του.

satlak
satlak Day 1,839, 04:41

Καιρος ηταν και μπραβο που εβγαλες αυτο το αρθρο.Αλλα επρεπε να περιμενεις τοσο καιρο βρε παιδι μου; Τζαμπα φασαριες εγιναν και τζαμπα σε κραζανε.

Manolis Papas
Manolis Papas Day 1,839, 04:42

""Στη διάρκεια της θητείας του του ζητώ αν μπορεί να μου δώσει έναν org για δική μου χρήση για να παίζω στο monetary. Όπως είχε κάνει και σε άλλους μου δίνει τον greekdorees."

Για να καταλάβω, επειδή ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω... Οι Πρόεδροι τον τελευταίο καιρό έδιναν κρατικά ORGS σε ιδιώτες για να παίζουν στο ΜΜ και τα κέρδη πήγαιναν στους ιδιώτες; Κατάλαβα καλά;"

Επαυξάνω

Ethan Seelowe
Ethan Seelowe Day 1,839, 04:43

δηλαδή λες ότι σου είπαν ότι έχουν τικετ από τους διαχειριστές που δείχνει ότι τα λεφτά πήγαν σε σένα, δηλαδή αυτό δεν αμφισβητείται και το αν τα πήρες τα λεφτά.

Αλλά αμφισβητείς αν έκανες την συναλλαγή εσύ γιατί είχες δώσει σε άλλα άτομα πρόσβαση στον υπολογιστή / λογαριασμό σου που μπήκαν μέσω teamviewer για να σε κάνουν να φανείς ότι έκλεψες?

Αν αρχίζεις τέτοιο άρθρο, τελείωσε το, τι πάει να πει ας βγούνε να μιλήσουν οι άλλοι.

Myth0s
Myth0s Day 1,839, 04:43

αερααααααααα!!!
voted μωρη λουγκρα!!!

Delijohn
Delijohn Day 1,839, 04:44

v
μαζί σου.. μη φύγεις όμως!!!!
Όταν φεύγουν άτομα σαν εσένα από την κοινότητα... τα λαμόγια παίρνουν θάρρος και γίνονται πιο πολλά!

Incc
Incc Day 1,839, 04:44

δε ξεχνάει κανείς τίποτα...πήγαμε ένα βήμα πιο μπροστά...απλά λογάκια για να καταλαβαίνουν και οι Ε.Π.Ε.
hard voted

eQuBit
eQuBit Day 1,839, 04:44

κρατικά orgs αλλάζανε χέρια για πλάκα, κρατικό χρήμα για τις βρωμοδουλειές του crazy black, τρελά ψέμματα από όλους και κλασσικά μόλις στράβωσε το πράγμα ο καθένας να καλύψει τον κ*λο του.

ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ

Dellodas
Dellodas Day 1,839, 04:47

Πραγματικά λυπάμαι όταν βγαίνουν τέτοιες συμπεριφορές σ' ένα παιχνίδι, όλοι έιμαστε εδώ για να περάσουμε καλά όχι όμως σε βάρος άλλων και όσον αφορά τα οικονομικά του κράτους....εν οίδα, ότι ουδέν οίδα !!!

Ελπίζω να μην παρατήσεις το παιχνίδι εξαιτίας τρίτων !!!

Voted

Kaniballos
Kaniballos Day 1,839, 04:50

αριστόμαχος είσαι μεγάλος γλίτσας ρε...

salonikiosss
salonikiosss Day 1,839, 04:51

Το μεγαλύτερο σου λάθος Χρήστο ήταν ότι δεν είχες μιλήσει ως τώρα. Την σιωπή αυτοί που θέλουν να σε βλάψουν την εκμεταλλεύονται ως αδυναμία.
Όποιον δρόμο και αν διαλέξεις. Είτε συνεχίσεις είτε παρατήσεις το παιχνίδι αντιμετώπισε τους. Στη συνάντηση που έγινε στο ΤΣ διαφωνούσαν οι μεν και οι δεν για τα πάντα αλλά μια φράση ακούγοταν συνεχόμενα και ξεκάθαρα. Ο malborakis έκλεψε.

Monaxoulis
Monaxoulis Day 1,839, 04:53

Δεν νομίζω ότι πίστεψε ποτέ κανένας ότι θα έκλεβες τέτοιο ανάξιο για τα δεδομένα σου ποσό. Ίσως θάπρεπε να έχεις αντιδράσει νωρίτερα. Περιμένουμε τις εξελίξεις!!!
voted

JohnnyDragonGr
JohnnyDragonGr Day 1,839, 04:54

Μα είδες??? μία ομάδα 5-10 ατόμων κάνει κουμάντο στην eGreece και όλοι οι άλλοι χορεύουμε στον ρυθμό που μας βαράνε...Για άυτό έφυγα απο την eGreece και την σαπίλα της

BaKaRaS
BaKaRaS Day 1,839, 04:54

Για να δουμε τωρα τι εχουν να πουν αυτοι που κατηγορεις.

Το θεμα ειναι να καταφερει η κοινοτητα να βγαλει καποια ακρη ετσι ωστε να απομονωσει καποια ατομα που ενεργουν εις βαρος της εκμεταλλευομενα θεσεις και αξιωματα που η ιδια η κοινοτητα τους δινει...

Kutluk Bilge Kul Anarsist
Kutluk Bilge Kul Anarsist Day 1,839, 04:55

Voted + Supported

satlak
satlak Day 1,839, 04:55

Και μια απορια:Το τικετ που λεει οτι τα πηρες εσυ το ειδες η μονο σε ειπαν για αυτο;

Mr.Cypriot
Mr.Cypriot Day 1,839, 04:55

Kassianos αφου ξερεις οτι μεσω του monetary market εχουν βγαλει λεφτα πολλα ατομα..
Απο εποχη jaguaros..

Nikolaos79
Nikolaos79 Day 1,839, 04:56

voted

Asxetoumpas4
Asxetoumpas4 Day 1,839, 04:56

"Αν ήθελα κύριοι να σας κλέψω δεν θα έμενε κολυμπιθρόξυλο στα ταμεία. "

VOTED
Σας τα είπε όλα με μια φράση... Σε σένα τα λέει που βαράς με "κρατικά όπλα", σε σένα που πήρες φράγκα από τα ταμεία, που πολλές φορές... ήταν δυστυχώς και από πραγματικά χρήματα συμπαικτών σου.
Οποιος και αν είσαι, αν υπάρχεις και διαβάζεις, καλύτερα να σκύψεις το κεφάλι να ζητήσεις συγγνώμη ταπεινά και να το βουλώσεις...

Jo Trollonegy
Jo Trollonegy Day 1,839, 04:57

o crazy ivann ως γνήσιος πασοκος εκανε οτι καλύτερο για την πατρίδα του

Asxetoumpas4
Asxetoumpas4 Day 1,839, 04:57

Δυστυχώς ισχύει αυτό που έλεγα και στα παιδιά της GAMA καιρό πριν. Μην ασχοληθείτε με την e-greece, μόνο ζημιωμένοι θα βγείτε.


Καλή συνέχεια στη ζωή σου Χρήστο.

Apodimo
Apodimo Day 1,839, 04:58

v

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.