Ambient on/off

Join the new world

 

Morgondagens val

Day 1,913, 09:00 Published in Sweden Sweden by thomas82karlsson

I morgon kommer det vara val för att få fram gamla och nya partiledare i eSverige

Jag ställer upp för Nationalgardet och kommer jobba med att
*Bli ett nybörjarvänligt parti där du får hjälp av erfarna spelare.
*Bli det största partiet i esverige
*Få fler spelare engagerade i politken
*Ha en aktivare feed

Hur ska jag då lyckas med detta
Att bli ett nybörjarvänligt parti kommer också innebära att vi växer i antal och jag kommer fånga upp nya spelare med hjälp av rekryterare. På sikt så är dom spelarna kvar i partiet om dom fått hjälp och stöd och det blir enklare att etablera sig som esveriges största parti

Att få fler nya in i politiken kommer ske genom att jag kommer inte dela ut en plats till mig själv och att jag kommer sedan dela på platserna så att dom olika divisionerna är representerade eftersom jag tycker alla grupper ska ha någon som kan representera sin situation. Dvs det kommer inte bara vara samma höga elit som sitter. Jag kommer även rekrytera folk som får jobba inom partiet.

Feeden idag är nästan helt död för att vara ett så stort parti som det Nationalgardet är. Där kommer mer information spridas samt det kommer hållas olika former av tävlingar.

Det kommer bli ett spännande val med bra kandidater representerade från alla håll.

Här nere kommer alla partiers kandidater som är representerade i detta nu

Nationalgardet

party candidates


krigarmarkus
53

thomas82karlsson
36

GigaDruiden
30

Kain Propan
46


Flashback Sweden

Party candidates

Blomkvistan
44


Lars
31


harrymannen
20

Munktorp
47


Alexander Losjo Dahlstrom
35


adambertil
33


Arbetarepartiet MSAP

Party candidates

SpycakeN
28


Military Feminism Dictatorship

Party candidates

Enenra
48


Folkhemsdemokraterna

Party candidates

hllahu
28


Inge Nilsson
23


lordkrall
48


PFS - Patrioterna

Party candidates
Oscdar
35


Imperialistiskt Initiativ

Party candidates
Lobbanet II
34


Gamlingarna

Party candidates

jonne5
37


FRONT

Party candidates

Essess
45


Visionpartiet

0 candidates

Mvh Thomas82karlsson

 

Comments

zzzingo
zzzingo Day 1,913, 09:57

http://erepublik.se/viewtopic.php?f=484&t=25662&p=511113#p511113

Tanken är ju att vi röstar om vem som ska bli officiell kandidat på forumet och sedan ska resten dra sig ur på .com. Så att inte rösterna delas upp och någon helt okänd kan vinna valet.

Ditt manifest är lite sent ute eftersom vi redan har röstat på forumet och där vann ju Kain Propan med 10 röster över dig.

Dessutom kan man ju fråga sig varför du vill bli PP i NG när du för mindre än en månad sen skrev en artikel om att du kommer att rösta på MFD istället för NG.Varför är du ens med i NG fortfarande?

zzzingo
zzzingo Day 1,913, 10:00

Verkar som att länken inte funkade men den leder iaf. till röstningstråden på NGs privata forum.

Kain Propan
Kain Propan Day 1,913, 10:04

http://erepublik.se/viewtopic.php?p=511113#p511113

Men ja, visst är det lustigt att han ställer upp i omröstningen på forumet för att sedan bara totalstrunta i resultatet bara för att han inte vann.

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 10:10

Thomas, vad sysslar du med? Vi har skrivet i stadgarna för att undvika att röster sprids på kandidaterna att omröstningen sker på forumet, inte här. Vill du ta strid mot det får du göra det på forumet, inte nu innan valet. Har du drivet får du visa det. Samtidigt har du skrivit artiklar mot vårt parti, att rösta på MFD osv. Jag är nog inte den enda som undrar vad du gör kvar i partiet när du inte verkar sympatiserar med oss eller följer de stadgar vi satt upp. Tyvärr tror jag nog att du inte är långt bort ifrån att kastas med huvudet före från partiet i med de beslut du tagit.

Plams
Plams Day 1,913, 10:25

Thomas.... Snälla visa att du har växt upp och dra tillbaka din kandidatur. Enligt NGs stadgar så väljs en officiell kandidat, där du ställde upp helt korrekt och omröstningen genomfördes helt enligt våra stadgar. Kain Propan vann omröstningen så vänligen dra tillbaka din ansökan.

Lejman
Lejman Day 1,913, 10:32

Fyfan va barnslig du är, thomas! Dra tillbaka din kandidatur! du förlorade det interna valet. Stå ditt kast och väx upp!

Lejonet
Lejonet Day 1,913, 10:46

Men hela tanken är väl att det inte skall vara samma representanter och går han via omröstningen på .se så skulle ni ju aldrig ta med han. Det är väl det han är missnöjd med att det är i stort sett samma styre och då låter han väl de andra få avgöra och inte bara den interna röstningen?
Så i detta fall tycker jag han gör rätt. Om han valde den andra vägen så skulle ni väl bara försöka köra över han? Och om ni skött era jobb och gjort majoriteten nöjda så behöver ni väl inte vara oroliga. Som någon skrev i en kommentar på en av hans artiklar. "Det är bara politik"

SockerConny
SockerConny Day 1,913, 10:51

så om han vinner i valet på forumet så är reglerna bra och skall följas men om han förlorar så är det fritt fram att strunta i reglerna? Det låter lite konstigt i mina öron..

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 12:27

Lite konstigt? Ditt parti gör samma sak ju. Vinner en spelare in game, så går ni ändå efter den interna omröstningen för att hålla kvar makten i elitens händer.

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 12:40

Alfons snälla, spelaren skall ändå vara partiledare för ett parti, vilket i detta fallet gör att partiledaren kommer bryta dess grunder den står lutad på. Att utan en demokratisk omröstning gå ut och försöka vinna PP-valet är något som kan jämföras med en statskupp. Vi lever och spelar ett spel som är uppbyggt på demokratin och jag vet inte vad du tycker, men vårat parti står också för demokratin.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 12:54

vill ha ett mer demokratiskt val och om det endast är 14 spelare som ska styra 158 st och att kalla resten 2 klickare så är NG i stora problem och långt ifrån sveriges bästa som dom vill kalla sig. Regeringar i riktiga sverige vinner även på så kallade 2 klickare(vanliga personer) som röstar

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 13:11

Att alla inte är på forumet är ingens fel mer än de som inte är det. Det är alldeles gratis att gå med och där sker också alla beslut. Oavsett hur du vrider och vänder på det är det så demokratiskt det kan bli, ta t.ex. IRL, tar jag mig inte till valstugan så kan jag inte rösta heller och därmed inte göra min röst hörd. "som dom vill kalla sig", dessutom kan du inte vänta dig att alla i partiet vill engagera sig i partiet eller är medlemmar på forumet. Så är det inte i något parti (större parti) och kommer aldrig att vara. Valdeltagandet i Sverige kommer inte heller vara 100%. Beslutet som fortfarande gäller skedde på .se, och är vare sig du vill eller inte det giltiga. Istället för att skriva denna artikel och alla de personer som svarat på kommentarerna kunde vi suttit och snackat om stadgarna på forumet istället. Ganska waste of time här, fallet är kristallklart. Acceptera beslutet och ta upp för debatt istället, vi ses på nästa partimöte. //AQ

SockerConny
SockerConny Day 1,913, 10:47

Thomas, i grund o botten gillar jag dig. Du har ett hjärta för nybörjare och du vill väl men det börjar gå överstyr nu. Vill du vinna respekt så måste du göra det på ett sätt som hedrar de regler och riktlinjer som finns uppsatta. Vad skulle du tycka om att vinna ett regelrätt val och sedan se dina "motståndare" strunta fullständigt i resultatet och försöka kullkasta det hela? Jag antar att du inte skulle bli speciellt glad.

Visa nu att du respekterar de stadgar du faktiskt ställt dig bakom alla de gånger du ställt upp till val för NG.

Flavourised Day 1,913, 11:22

Comment deleted

Flavourised
Flavourised Day 1,913, 11:22

Heja Thomas!

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 11:31

Sockerconny det stod inga regler i forumet när man nominerade sig. Jag vart nominerad men valde själv att inte rösta då jag inte vill vara partisk. Men med 14 röster totalt i hela valet är inte representativt. Jag kommer ändå jobba vidare för esverige och nya spelare så gott det går oavsett valresultat. Jag skriver ett manifest och talar om vad jag vill jobba med och samtidigt hålla partiet uppe med mycket av det samma som idag. detta var fokus frågor för detta val.

Det är ett val sägs det och kan det vara så att det är bara jag som fått dessa kommentarer fast vi är 4 kandidater. Jag har lärt mig att ett val handlar om mer än en person. Kain kommer säkert att vinna men jag visar att jag är en seriös spelare och syns man inte så finns man inte. Det kommer en tid då jag vill något mer i spelet och då har jag aldrig synts i val eller partiledarroll eller något annat . hur tror du rösterna faller då. Jag tar kanske röster från någon spelare som inte ska några och jag är den enda som varit så seriös att skriva vad jag kommer jobba med och av 140 spelare så tycker jag inte 10 procent av rösterna är tillräckligt i en nominering. Valet kommer ha mer än 10 procent och det är många som inte fått säga sin mening.

Aliquam om jag ska kastas ut för att jag inte tycker samma saker som kain och några till i alla frågor så får det stå för er. Jag säger min mening även om den kan vara lite för ärlig ibland.
Dessutom står det inte på valsidan eller nomineringssidan att man ska dra sig tillbaka. Hade valet haft en större räckvidd låt oss säga 50% så hade detta inte varit ett problem. Men med ett röst antal på 10% av hela partiet säger lite om hur "bra" partiet är idag. Ni kan inte säga att jag ljuger för det är fakta och inget ens ni kan blunda för, därför vill jag jobba med att folk ska bli mer engagerade.

Zzzingoo att jag fortfarande jobbar för NG är att jag tror inte att det är försent att fixa till det och göra det bättre

SockerConny
SockerConny Day 1,913, 11:52

Om du skulle få flest röster här så kommer du att få en fråga av mod om att länka till valet på .se... Vad gör du då?

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 11:53

kan länka till den nu

SockerConny
SockerConny Day 1,913, 12:05

svarar du det blir det ju uppenbart att du har förlorat i ett tidigare val men sedan inte respekterat utgången. Det kan ju bli lite problem.

James Banana
James Banana Day 1,913, 12:07

Du fick i praktiken noll röster. Du kommer i Admins ögon betraktas som PTO.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 12:07

ser inget problem med att jag vinner ett val som består av mer än 14 spelare. jag nådde i så fall ut till fler spelare än det som var på se

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 12:08

PTO är endast när högt organiserade grupper av utlänningar tar över som man kan kalla det PTO

Kain Propan
Kain Propan Day 1,913, 12:22

Bra sätt att vilja synas på genom att försöka PTOa ett parti. Riktigt genomtänkt där.

Jag har kontaktat samtliga inofficiella kandidater om att dra tillbaka sina kandidaturer för att minska PTO-hotet mot partiet. 2 har dragit sig tillbaka, en tredje har sagt att han ska dra sig tillbaka, du sa att du skulle dra dig tillbaka men gjorde istället raka motsatsen och den sista har inte svarat.

"Det skulle vara bra om de som inte blir valda på forumet drar tillbaka sin kandidatur på .com." Så står det i det första inlägget i omröstningstråden klart och tydligt.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 12:37

det står inte skall det är mer en uppmaning. jag var på väg tillbaka när du började med dina brev mot mig

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 12:30

Thomas, det handlar inte att vad du säger, utan vad du har sagt. Att öppet gå ut och säga att rösta på ett annat parti, istället för att ta upp debatten internt och göra något åt det så går du ut med en artikel som stora delen av Svenska befolkningen ser och undrar över. Att partiet styrs av en liten skara är inget som "vi" bestämmer, alla som är medlem i NG kan gå med på forumet och rösta, en post lades dessutom ut på feeden så alla kunde se. Partiet är och skall styras av de som är aktiva inom partiet, vilket du räknas som, men alla de som är med i ett parti bara för att det är ett plato-misson, eller som bara vill vara med i ett parti för att, skall de styra partiet? Alla kan gå med, men alla gör det inte, det är deras beslut. Men när besluten tas så görs det på forumet och då får man skylla sig själv att man inte hittat dit. Tillägga är att länken till forumet finns i välkomsmeddelandet så det borde inte vara några svårigheter att hitta dit.
Angående att du inte röstade för att du inte ville vara partisk, då finns det alltid ett alternativ, "blankt" som bl.a. jag utnyttjade. Att du inte ens läser igenom posterna som skrivs gör mig orolig. Våra stadgar är kristallklara, våra inlägg är kristallklara, vad är det som du har missuppfattat? Vill du göra skillnad kan du göra det, det är ingen som stoppar dig, men var vänlig läs igenom det som partiet står på och dess grundpelare vi lutar på.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 12:39

jag läser igenom allt på forumet och i valet stod det skulle vara bra om man drog tillbaka, det stod inte att man skall dratillbaka. Jag var på väg att dra mig tillbaka tills kain började säga massa saker till mig om att alla i partiet tyckte illa om mig

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 12:49

Om du då anser dig kränkt och orättvist behandlad, vore det inte bättre att istället först prata med Kain, sedan med resten av NG och ifrågasätta vårat val av Partiledare. Detta skapar om inte ännu mera pajkastning och hat, och vad jag ser så stärker du just nu inte dina odds att bli Partiledare. Vad jag har sett så verkar du en seriöst spelare som brinner för spelet, men detta är fel. Oavsett vem som bryter, så bryter man mot partiets stadgar vilket inte fungerar i en demokrati. Även om jag är sur på t.ex. trängselskatt kan jag ju inte gå och kasta sten på politikerna, utan jag får från en demokratisk grund slå tillbaka demokratiskt. Varje gång man är arg eller känner sig orättvist behandlad kan man inte ställa sig och skrika ut sin frustration, utan man får uppträda vuxet och lägga fram vad man då har.
På det sättet du skriver artikeln står det ingenstans varför du egentligen ställer upp, för det är inte för nybörjarna, det är inte för aktivera mer i politiken, det är egentligen bara för att ifrågasätta vårat val. Tyvärr slår det fel, hade du egentligen sagt som det var och lagt fram de du har för oss inom NG hade kommentarerna varit annorlunda än vad de är nu. För i nuläget så får du bara pistoler riktade emot ditt huvud, det är du som skapar problemet genom detta tillvägasätt.

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 13:03

Där har du fel aliquam. jag vill jobba för att NG ska fånga upp nya spelare och ta vara på dom och få dom mer engagerade. det kan du få se om jag väljs till partiledare i kongressval samt feeden som jag redan har planer för. Jag har mitt program som jag vill jobba med. Om du är sur på trängselskatt har ingen bett dig kasta sten på politiker. Det du kan göra är att engagera dig politiskt som jag nu gör och försöka jobba med problemen. Jag ställer upp i ett demokratiskt val där demokratin får tala. Oavsett resultat kommer jag jobba vidare för ett bättre esverige oavsett var. Jag har sagt flera gånger vad jag är missnöjd med och nu gör jag något aktivit

Kain Propan
Kain Propan Day 1,913, 13:15

Snacka inte skit thomas. Du har min fulla tillåtelse att släppa hela PM-diskussionen mellan oss. Här har du ett av mina svar till dig, ett svar som du vinklar till något helt annat i en av dina kommentarer i denna artikel.

http://img202.imageshack.us/img202/9633/lolthomas.jpg

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 13:18

Jag gjorde en jämförelse, oavsett om man är missnöjd eller ej så är den aktion du gör, det du gör är för att du vill göra skillnad något du tycker verkar konstigt och dåligt. Likt jag kan tycka med andra saker. Men på det sättet du gör det, du kastar sten i glashuset och förväntar dig att det skall hålla. Jag har ännu inte sett en tråd på NGs privata forum. Väck debatten, pissa inte på den.

thomas82karlsson Day 1,913, 11:34

Comment deleted

thomas82karlsson
thomas82karlsson Day 1,913, 11:35

Jag tycker du är en seriös och bra spelare conny

flavourised tusen tack skönt med några hejarop på sidan

zzzingo
zzzingo Day 1,913, 12:14

Det finns väl inga regler som förbjuder dig att ställa upp på .com valet men jag tycker att man kan låta bli det ändå för det handlar om partiets bästa.

Jag tycker att du jobbar på fel sätt för att förbättra NG. Det kanske inte hade varit så dumt att skriva ett manifest inför .se röstningen. Då hade din kandidatur sett bättre ut och du kanske hade fått några fler röster. Och att gå ut öppet med att du röstar emot ditt eget parti är en dum ide om du vill bli partiledare i NG.

Imorgon röstar jag inte på dig men jag kan mycket väl tänka mig att kunna rösta på dig i ett framtida PP-val, för man förstår att du verkligen vill förbättra NG.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 12:24

Innan NG skriker PTO så vill jag påminna om ordets mening genom ett citat:

"Political Takeover (coup) - When a highly organized group from a densely populated Country moves into a separate country and gains political power of said country by out numbering other citizens in an election."

Nja definitionen stämmer inte in på Thomas då han är svensk, samt medlem av partiet osv.

@Crazyfrog11: om han nu fick 0 röster så har ni inget att vara oroliga för eller hur? Tråkigt när personer aldrig lär sig vad en PTO är för något. Hela denna forumsgrejen är elitens verktyg för att hålla kvar makten hos eliten. Vinner oönskvärd person gör de sig själva till group leader och bannar den oönskvärda personen på chatter och forum osv för att hindra motståndet att kommunicera internt. Precis som de diktatoriska drag NG visat sig ha, men bara ett faktum att NG bara "spelar spelet" och håller kvar makten hos skaparna. Ungefär som när HKV tog över landet när Radsoc var president. Har man moderator och gamla riksbankschefen på sin sida så behöver man inte lämna över å inte lyssna på resten av Sverige. Förlorar man makten skrik PTO snabbt som fan så folk inte hinner få en uppfattning själv. Då tror de att det fortfarande är omröstningen på forumet som gäller fast man förlorat.

zzzingo
zzzingo Day 1,913, 12:31

Det är en bedömningsfråga, det är upp till var och en vad man kan kalla PTO. Enligt mig så kan man inte kalla detta PTO så länge inte Thomas har ett gäng spelare som kommer att rösta på han, att bara ställa upp i valet mot partiets vilja är inte mycket till PTO.

Men att det måste vara utlänningar är jag väldigt tveksam till. Planerar och flyttar ett stort gäng spelare till ett visst parti för att bli PP där tycker jag man kan kalla det PTO. Var det inte det som hände i MSAP för ett par år sedan?

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 12:55

Fråga crazyfrog och lobbanet om msap

James Banana
James Banana Day 1,913, 12:59

Jag var inte delaktig i det, men hakade på efteråt. Ja, det var en PTO. Samma sak när Hador tog över Front.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 13:12

Nekar sen erkänner? Busted.

James Banana
James Banana Day 1,913, 12:36

Fan vad najs! Jag är ju svensk, så jag går med i MFD nu och kandiderar där. Det är ju ingen PTO iaf.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 12:59

Nej inte riktigt men nu vet man ju dina avsikter, du är svensk men du är inte medlem atm

James Banana
James Banana Day 1,913, 13:00

Medlem på .com, räcker inte det? Diktaturfasoner.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 13:11

Bakom ditt medlemskap har du en avsikt och det är att förstöra för ett annat parti eller skaffa mer makt åt ditt egentliga parti. Löjliga sarkastiska kommentarer som du redan vet frågan på.

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 13:15

Alfons, sist jag kolla kunde alla i NG gå med. Sluta med dina fåniga kommentarer. Alla kan nominera sig själva och alla kan rösta. Ser inte var eliten är. Konkurrensen är obefintlig i detta läget, det handlar om beslut som har fattas och en medlem som är missnöjd med detta. Istället för att trotsa beslutet kunde man istället ha ifrågasatt.

James Banana
James Banana Day 1,913, 13:20

Jag har absolut en baktanke med att ställa upp, nämligen att visa på din och Thomas dubbelmoral (Nej, dubbelmoral är inte dubbelt så bra). Av den anledningen tänker jag också fullfölja valet, det är ju medlemmarnas åsikter som räknas?

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 13:38

Falskt. Folk som nekats tillgång trots att de varit medlem på .com ta en titt i ert partiforum.


Finns ingen dubbelmoral. Du kan få trolla så mycket som du vill det är NGs ledamöter kanske kända för. All makt finns på .com så det finns inget att gömma utanför spelet, så bli du GL osv. Du är ju redan moderator så. Jao medlemmarnas åsikter, inte de tillfälliga medlemmarna som joinar och lämnar osv.

Men vänta dig att krafter utifrån NG kan slå tillbaka mot ditt parti som du representerar i riksdagen om du vill starta ett krig. Lite skillnad när en spelare endast joinar för att kandidera i PP-valet det visar inte på någon dubbelmoral.

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 13:59

De som har nekats har gjort det p.g.a. att de suttit på ett riksdagsmandat för ett annat parti. Byten mellan parti när man är med i kongressen är inte något vi vill ha, därför uppmanar vi att sitta kvar mandatet ut för sitt parti eller avgå.

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 12:37

Forumet är ett verktyg som förenklar styrningen avs partiet och dess beslut, så som att starta ett nybörjarprogram eller få infallsvinklar kring olika frågor. Alla som vill, kan och vågar kan gå med på forumet och hade du läst på så kan alla som är medlemmar i NG även gå med i forumet. På forumet styrs i princip hela landet, genom riksdag och regering. En PTO, politisk övertagning översatt till svenska kan man göra i flera sammanhang än just i länder. Definitionen av ordet kommer som alla andra ord att definieras olika beroende på vilken individ du frågar. I med att Sveriges styrning sker från forumet, gör också partiernas. Att vara partiledare är ett förtroendeuppdrag och man skall ha förtroendet med, men du skall också leda partiet vilket du gör på forumet. Något en 2klickare aldrig kommer att göra, men man kanske ställer upp på .com för att man hittar en rolig knapp man råkar trycka på, eller tycker det är kul. En 2klickare kommer aldrig att ta över ett stort parti, det skulle få konsekvenser och det vet du Alfons.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,913, 13:05

Eliten avgör dock vilka som är "medlemmar" och vilka som inte är det.

Blir man vald så har man ju "förtroendet". Så om eliten inte tror på en så får man ingen chans? Finns mer än toppen i partiet.

Shit va pin att ni kallar konkurrens för PTO.

Aliquam
Aliquam Day 1,913, 13:27

Nej, de som avgör om du är medlem eller inte är du själv, som går med i partiet och på forumet. Dock, vid extremfall har vi i våra stadgar att vi kan utesluta medlemmar. Som Politiskt parti har vi ett ansvar gentemot Svenska folket att sköta oss som de parti vi är och vara seriösa, och då inkluderar det inte medlemmar som missköter sig. För att "missköta" sig så bryter man mot en av stadgarna om du undrar. Vi har våra regler som vi röstat igenom, det kan ingen säga något emot. I den demokratiska process som är och följer med oss så kan du inte säga ett skit om det. Personen som blir vald skall givetvis se till att upprätthålla de stadgar som finns uppsatta och leda partiet som en ledare, jag tvivlar på att en spelare med 0 insyn som råkat trycka på knappen och vinner valet kan detta. För, för partiets bästa kan vi ju inte veta vem kandidaten är och vad den vill. Om Thomas hade skickat upp sitt manifest tidigare på forumet tror jag han hade fått fler röster. Partiet måste veta vad det får, och det vet vi i nuläget med KainPropan. Alla de som inte vet eller tycker är fria i att ifrågasätta eller delta i de demokratiska röstningar och nominering som sker internt i partiet. Men, från en som varit medlem i partiet "Military Femenist Dictatorship" så kanske det är svårt, det där med demokrati.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.