Ambient on/off

Join the new world

 

MoFA:Lufta me Indinë dhe MPP-të!

Day 2,051, 16:10 Published in Albania Albania by Dejzi94


Click here for English Version

Përshëndetje 🙂

3 ditë më parë e propozuam Indinë NE(Natural Enemy)
për arsye të shumta të cilat do të rezultojnë në të mirë të eShqipërisë ku edhe pse hasëm në replika të Bullgarisë dhe Maqedonisë ne sërisht vazhduam me synimet tona!

Shqipëria dhe India deri më tani kan 2 MPP(Mutual protection pact,apo aleanca) të përbashkëta me:

1.Kilin
2.Meksikën

ku si pasojë e shpalljes NE(Natural Enemy)Indisë nga ana e Shqipërisë MPP-të do të prishen andaj
ju informoj se kontaktuam me MoFA-të(Ministrat e jashtëm) e këtyre 2 shteteve
1.MoFA i Kilit
2.MoFA i Meksikës

duke ju demostruar situatën e tanishme në lidhje me Indinë ku si rezultat jo vetëm që premtuan neutralitet por për më shumë premtuan që do të na mbështesin e madje do ta ripropozojnë sërisht MPP-në me eShqipërinë kështu duke dëshmuar aleancën dhe besnikërinë e tyre!

Neve na u duk e udhës që të dy shteteve të ju rikthejmë 10k cc(10.000 ALL) që shpenzuan për të bërë MPP me eShqipërinë të cilat cc premtuan që do të i përdorin sërisht në të ardhmen e afërt për ta ripropozuar MPP-në!

Në lidhje me 10k cc e rikthyera tek Kili falenderoj Lilo1i cili na i siguroj të hollat
ndërsa sa i përket 10k cc që ju rikthyen Meksikës ato u morrën nga fondi i shtetit!
Fitorën e kemi shumë afër (edhe 4 pikë për të arritur 83-shin)prandaj me ndihmën e aleatëve dhe me koordinimin tonë të mëtutjeshëm do të i zgjerojmë territoret e eShqipërisë,edhe pse jo territore të cilat
do ta formonin eShqipërinë Etnike Natyrale sërisht janë territore të cilat me bonuset,mundësinë për kongres etj do na ndihmojnë që të forcohemi për të ardhmën!P.S
Disa minuta pas publikimit të artikullit Shqipëria siguroj fitoren kundër Indisë!
URIME o>
 

Comments

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 2,051, 16:15

POLEADO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 2,051, 16:16

HAIL ALBANIA¡¡¡

DonCurtis
DonCurtis Day 2,053, 05:46

i'm starting to like you now haha

MaestroAkel
MaestroAkel Day 2,051, 16:18

vote

kushtrimzz
kushtrimzz Day 2,051, 16:20

Voted

Good job

Kosova elldino
Kosova elldino Day 2,051, 16:28

Vote

KOSOVA PEYONI
KOSOVA PEYONI Day 2,051, 17:12

v

Last Life
Last Life Day 2,051, 17:16

v

ArnoldDjin
ArnoldDjin Day 2,051, 17:18

Bokor o7

JetonGreenForce
JetonGreenForce Day 2,051, 17:21

vote

Dexter100
Dexter100 Day 2,051, 23:46

V

LiLo1
LiLo1 Day 2,052, 01:54

Voted Dejzii vetem 1 korrigjim kjo ndihmesa eshte e komplet MU-s ILLYRIANS te cilet i falenderoj per punen qe kan ba

Al Punk
Al Punk Day 2,052, 07:55

V

GGRINGO
GGRINGO Day 2,052, 08:00

V

Sabri Hakuli
Sabri Hakuli Day 2,052, 10:15

E pse na u dasht me ia dhon atyne 10k cc

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.