Modificari la echipare

Day 1,347, 05:57 Published in Romania Romania by Funeralii la Ion acasaDupa cum spune si titlul, incepand de azi echiparea va fi modificata. Ieri am primit o sugestie din partea lui Mer_lin, care e de parere ca jucatorii noi au beneficii foarte scazute la folosirea armelor q5, preferabila fiind folosirea unor arme care au un q mai mic. Lucru cu care sint de acord, astfel decizia finala pe care am luat-o este ca de acum inainte se va renunta complet la arme, dar se va dubla wellness-ul donat, astfel ajungandu-se la 200. Cei care lupta vor face acelasi damage ca si inainte + mai multe puncte de experienta, avand mai multe fight-uri la dispozitie. Iar pentru noi, echiparea va costa mai putin cu aproximativ 38 RON per jucator, economia totala ajungand la peste 1000 RON pe zi.
Conditiile pentru echipare raman aceleasi : nivel 23 inclusiv si va rugam din nou sa completati spread-ul o singura data pe zi, deoarece mai ales ieri s-a intamplat ca unii dintre voi sa completeze de doua ori. Canalul pe care ne gasiti este acelasi ca si pana acum : #minsocial
Cei care au facut donatii pentru Ministerul Social sint urmatorii : wrath345 - 100 ron, Alexandru Chivu - 200 ron, Massive1 - 560 paini q1, Secrete Dany - 270 ron, Fagiani - 1000 ron.
Cei care doresc sa faca donatii, ii invitam sa trimita la : Angelique Bourignon , Alexandru Chivu si Fagiani .
La final, trebuie sa-l prezentam si pe cel mai nou membru al echipei, Secrete Dany, care a ajutat si el la echipare intr-o perioada cand era nevoie. Doi membri ai echipei au fost prinsi cu treburile RL, iar Alexandru Chivu a avut ghinionul de a avea PC-ul stricat (acum este si el back in business).
Asadar, va asteptam la noi cu mic cu mare, dar mai ales cu mic 🙂