Ambient on/off

Join the new world

 

MFD "The Real Story" *wall of text*

Day 1,805, 10:52 Published in Sweden Sweden by Maze Putin Stalfitta

Vill börja med att tacka Karl för dagens publicitet och önska honom all välmående och lycka. Sen hade jag en sak att tillägga vad gäller det som skrivits i hans artikel angående MFD. En konversation från igår kväll mellan våran partiledare och den just nu väldigt omtalade Carolus XII.

[18:26:44] Franz (Enenra): Carolus XII Rex to Enenra | yesterday
Hej!

Jag är relativt ny i eSverige (Har varit här i cirka en månad) och jag har inte riktigt hittat en bra plats i Sverige där jag kan hålla till, och jag tänkte att SSE och MFP kanske skulle passa mig lite bättre.. Jag har tidigare varit i Irland där jag var medlem i the Irish Citizen Army (Vilket jag precis lämnade för att gå med i SSE) som är en politik gren av det nyligen PTOade Irish Labour Party, och det verkar som att MFP är mest likt mitt tidigare parti.
Jag blev nyligen vald till riksdagen via Nationalgardet, men då jag nyligen har upptäckt att dom för en fruktansvärt aristokratisk och fascistisk politik har jag beslutat mig för att hoppa av det partiet.
Förövrigt så har jag alltid varit intresserad av SSE, och jag har observerat er under en längre period från Irland, och jag skulle väldigt gärna bli engagerad!
Om du möjligtvis skulle kunna hjälpa mig att komma igång lite när det gäller MFP och SSE så skulle jag vara oerhört tacksam.

Tack för din tid!
-Carolus.

Enenra to Carolus XII Rex | yesterday
Tjena,

Jag kan för och främst börja med att alla som är i SSE är bra personer och jag tror att du kommer att trivas. Samma sak gäller MFD då det är samma folk i det partiet som i SSE. Jag vet inte hur länge du har hållit koll på SSE men för ett tag sedan så blev SSEs medlemmar anklagade för att ha varit med i ett mutnings försök. Det kvittade att vi sa att vi inte hade något med saken att göra osv. Nu innan kongress valet så skrevs en artikel om MFD där alla anklagades för att vara troll osv. Anledningen till att jag nämner de sakerna är för att du ska veta att om du joinar SSE och/eller MFD så kommer allt du gör att åter speglas på SSE och MFD. Så om du går med oss så rådfråga gärna med oss innan du gör något som de andra esvenskarna inte kommer att uppskatta som tex President impeachment. Jag har också pratat med alla medlemmar och då berättat exakt samma sak för de som jag nu berättar för dig.

ps: Prata gärna med NGs ledning om att du byter parti nu när du är ledamot. Jag tror att det kan vara bäst för dig att stanna i NG så länge och så kan du joina SSE nu och om en månad MFD 🙂

MvH
Enenra


Jag valde att publicera detta även om Carolus Rex inte svarat än om medgivande då för att stoppa ytterliggare förtal, och därför kan artikeln redigeras med information som kan vara känslig. Vi diskuterade Carolus Rex men vill även att han själv skall få yttra sig och prata med NG angående detta men trevligt att det finns intresse för detta även om det inte är något bestämt än. Denna artikel är inte för att smutskasta någon utan bara påvisa hur det ligger till, hjälps nu åt allesammans att befria Sveriges regioner.

Med bästa hälsningar

Maze87 talhen för MFD

 

Comments

Slapface
Slapface Day 1,805, 11:10

Voted 😮

Jegarmister
Jegarmister Day 1,805, 11:15

Det finns en anledning till att man använder sig av print screen om man lägger ut såna här konversationer. Förstå hur lätt det skulle vara att fejka saker om skriver vad någon har skrivit om. En riktig bild är ett så mycket bättre "bevis". Jag vill inte att ni ska tro att jag hänger ut er. Men som artikeln är gjord just nu så skulle det kunna vara en fejk, tyvärr.

zzzingo
zzzingo Day 1,805, 11:33

Om Carolus inte redan har lämnat Riksdagen tycker jag att ska göra det. Att ta sig in till riksdagen via NG för att lämna ett par dagar senare är inte okej enligt mig. Vad man bör göra då är att lämna riksdagen.

ChewChewShoe
ChewChewShoe Day 1,805, 12:14

@Jegarmister: artikeln stämmer fullständigt.
Bildbevis: http://oi49.tinypic.com/5wfpmv.jpg

C.Nilsson
C.Nilsson Day 1,805, 16:16

Carolus, lämna riksdagen omedelbart så kommer du hamna iaf för mig i periferin. Det mandat du nu har var ämnad för Nationalgardet som parti och inte för en uppstudsig irländare.. Du kan joina vilket parti som helst utan något som helst problem om du bara avsäger dig rollen som riksdagsman.

En annan sak, 2 dagar efter att du blev invald till kongressen för NG så tyckte du plötsligt att NG var ett dåligt parti? Och på sättet som du sedan agerande efter att ha lämnat NG med direkt förtal av hela

C.Nilsson
C.Nilsson Day 1,805, 16:18

partiet och vår president, startar en impechröstning med ett mandat du just fått av NG. Jag kan ärligt säga att just det beteendet är bland de värsta jag varit med om. Ännu konstigare är att du vill framstå som en seriös spelare? Du är körd.

Slirus II
Slirus II Day 1,806, 09:15

förövrigt så borde ni byta namn på talman till talhen.

Maze Putin Stalfitta
Maze Putin Stalfitta Day 1,806, 12:27

@Slirus, åtgärdat

Slirus II
Slirus II Day 1,807, 03:30

voted!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.