Ambient on/off

Join the new world

 

Mert már nagyon akartam írni egy cikket.. [HH]

Day 1,814, 18:58 Published in Hungary Hungary by Heidar


Day 1,705, 12:52


Azaz 109 e-napja és 6 e-órája nem írtam cikket, ez mondjuk 2 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. Bár nem ellenőriztem le lustaságból, de ki merem jelenteni, hogy ez a magam nevében rekordidő nemírásban. Rövidebben fogalmazva az utóbbi év volt a legunalmasabb eRepublikon. Na ezzel meglepőt nem mondtam.

Most mégis arról írok, hogy írni akarok. És ez leginkább nem a hosszú pauzának, hanem sokkal inkább az elmúlt hónap eseménydússágának köszönhető.

Igen, ebből is egy Ernst dícsérő cikk lesz, remélem azért elolvasod, mert ez a cikk egy más szemszögből látja dolgokat. Bár a többiekét nem olvastam, ott még nem tartunk visszaszokásban, csak lassan, fokozatosan a dózisokkal. 😛

Kezdjük is az elején a végéről. Sokan irogatják mikor látjuk újra a régi Ernstet. A válaszom, hogy az elmúlt hónapban láttuk. Volt szerencsém ott lenni a mibbit #cnrp szobájában, amikor Ernst még fiatal süldő volt. Nekem nagyon szimpatikus volt a tenni akaása, hozzáállása. Aztán sajnos, hogy is mondjam elfajultak a dolgok. A troll Ernst-et soha nem szerettem, de a régi önmaga miatt soha nem is bántottam, kritizáltam. Inkább figyelmen kívül hagytam. Még ha egyet is értettem vele, a stílust elfogadhatatlannak tartottam.


- Szerettem volna ha kép is van a cikkben

Aztán a hónapok alatt az erepublik szép lassan egy pár kattintásos reflex mozdulattá silányult. Visszagondolok az elmúlt évre és annyira emlékszem, hogy talán az elején roszsul állt a szénánk, aztán megjártuk Franciaországot, de végülis keserű szájízzel távoztunk, megint rossz volt , majd talán megint jó. És jött Ernst kandidálása amire felkaptam a fejem, ahogy sokan mások is. Sajnálom, hogy már akkor nem írtam egy cikket, hogy majd figyeljétek meg Ernst nem az a gyerek aki cserbenhagyja az országot.(Nem érdekelnek a múltbéli példák, ki mit gondol cserbenhagyásnak,én azt gondoltam volna annak, ha elnöki pozícióból lelép). Ahogy Harcos is becsületesen végigvitte a hónapot sok más becsületesnek tartott játékossal szemben.

Ernst és csapata részéről befektetett energia elvitathatatlan, és ezért már nem jár medál, mint a kampányért, ezt becsületből tették bele, idejüket feláldozva. Többen írták, hogy szerencséje volt az amerikaiak idekúszásával a kormánynak, házhoz jött a motiváció. Én azt mondom, nem volt szerencséjük, mert így nem tudták az eredeti tervüket szabadon végrehajtani, viszont jól mérték fel a nemzetkozi helyzet fokozódását és kihozták belőle a maximumot.

Ez egy olyan hónapnak sikeredett, ahol ha figyelmesen elolvassuk, még éheslónak is "normális" kommentjei akadtak, ahol igazi kritikus ellenzékként kérdez rá valós továbbra is fennáló problémákra (pl.: állami vagyon elszámolás, fiatalok kinevelése állami pozíciókba)

Száz szónak is egy a vége gratulálok a kormányak a tisztességes munkáért, a lakosságnak, hogy partner volt mindenben és magamnak, hogy írtam hosszú szünet után. Ja és a daily ordert is rendszeresen csinálom a hónapban! Egy szónak is száz.


H

 

Comments

Dacicus Maximus
Dacicus Maximus Day 1,814, 21:31

Ez az egyetlen dicsero cikk amugy : D

Harcos nem vitte vegig a honapot lemondott es KP lett az elnok.

Eljen a CNRP!!!!!!!!!111

rRonin
rRonin Day 1,814, 22:59

Hajráf Heidar !
Éljen Ernst !
Vivat Eheslo !

Eheslo
Eheslo Day 1,815, 23:01

Köszi az emberi szavakat.
Ritkaság.

moczok
moczok Day 1,815, 23:06

Ernstet mindig csipáztam.
A balhé is úgy kezdődött a trollkodásával, hogy visszaütött. 🙂
De ne bolygassuk a múltat, jó elnök volt, és ez a lényeg.

DivineLard
DivineLard Day 1,815, 01:40

Harcos nem vitte végig, de legalább nem hagyott minket cserben, hisz kispistit kaptuk cserébe. De ahogy előtte mindenkit átvert, annál jobban nem röhögtem egyszer se itt. : )

És természetesen a régi Ernst-et, mint trollt értettem, színt visz a palettára, amit most Éhesló ural. Kell a mulatság nem csak az ideüss-odaüss.

hoparduc
hoparduc Day 1,815, 02:14

Éljen Ernst !

susususk
susususk Day 1,815, 02:57

Harcos maradt alelnök, és amennyire én láttam, aktívan kivette a részét a munkában KP mellett.
És Heidar+1

II. Jemby
II. Jemby Day 1,815, 04:59

-szerettem volna ha komment is lenne a cikkhez

Rodric
Rodric Day 1,815, 10:22

Nahát, te még élsz? : O

Dio Arachna
Dio Arachna Day 1,815, 12:01

mikor megyünk már sörözni a téhába?

Dio Arachna
Dio Arachna Day 1,815, 12:02

... Nagy Gabi üzeni, hogy te fizetsz!

Heidar
Heidar Day 1,815, 13:45

Harcos lemondott de szinte 0-24-ben végig dolgozta alelnökként, fegyverosztásokról mindenki emlékezhet rá.

Most kicsit messze vagyok a TH-tól, de Nagygabi is : P

Dio Arachna
Dio Arachna Day 1,815, 14:06

hát ő dán sört hoz te meg angolt, s minden remek!

Heidar
Heidar Day 1,815, 14:22

Deal : )

AThompson
AThompson Day 1,816, 07:04

Teljesen jogos. : )

Ungolim Pontius the Knight
Ungolim Pontius the Knight Day 1,820, 11:54

VOTE, remek cikk, nem gyakran olvasni ilyet : )

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.