Ambient on/off

Join the new world

 

MERRNI 50 FOOD Q3 FALAS.

Day 1,825, 03:15 Published in Albania Albania by Elton CrazyShady E

Sot po behen bujar dhe po shperndaj 50 Food q3 .
Por nese do ni ti u a jap .Duhet ti plotesoni keto kushte .

1.Abonohu ne kete gazete.
2.Votoje kete artikull.
3.Komentoje se i sa ke qene kur je abonuar dhe votuar,P.Sh(v27-S49).
4.Shperndaje per mes linkut.


FOOD do te ju vin pasi qe keni plotesuar keto kushte.

FALEMINDERIT PER MIREKUPTIM.
RROFTE SHQIPRIA.

 

Comments

dhia bunarit
dhia bunarit Day 1,825, 03:21

v2 ndersa per abonim ka jam abonuar me heret .

Valeviko
Valeviko Day 1,825, 03:30

3/26

drini 7
drini 7 Day 1,825, 03:39

v5 s27 +shout

Senshi San
Senshi San Day 1,825, 03:43

v6 s28

fatjol1234
fatjol1234 Day 1,825, 03:46

v+s .. sddua food 🙂 mos u harxho 😃

prostokreten
prostokreten Day 1,825, 03:48

v8 s30 old +shout

Cerciz.Topulli
Cerciz.Topulli Day 1,825, 04:07

V9 S 30

Markolol
Markolol Day 1,825, 04:25

v11 sub31

Erjus I
Erjus I Day 1,825, 04:45

v 12 abonimi prejudice me heret

MeDzeLi
MeDzeLi Day 1,825, 04:53

V13 - S32

Elton CrazyShady E
Elton CrazyShady E Day 1,825, 04:55

fatjol1234 o do te qoja por ti po thua qe nuk do .atehere do te jap dikujt qe eshte me nivel me te vogel .

Andiroid
Andiroid Day 1,825, 05:19

V15 Sub ta kam ber me kohe.

Mos me ço gje mua, jepja noi kolegu partie me lvl te vogel

Mr. BadAss
Mr. BadAss Day 1,825, 05:32

V S me pare
Ushqim nuk dua

rustchl
rustchl Day 1,825, 06:08

17/34

Da White Death
Da White Death Day 1,825, 06:46

v 18 s - old

Rorschach C
Rorschach C Day 1,825, 06:52

v+s mos me nis gje

fluse
fluse Day 1,825, 07:09

v20+s26

Gentrit Rexha
Gentrit Rexha Day 1,825, 09:22

s37 v22

Kiicc PiraT
Kiicc PiraT Day 1,825, 09:30

V 23 S 38

Gjenerali me shajak
Gjenerali me shajak Day 1,825, 09:36

v 25 s 39

AqifPasha
AqifPasha Day 1,825, 09:38

V26
S40

SKIFTERAT
SKIFTERAT Day 1,825, 09:55

v27 s41

OLDStrategy
OLDStrategy Day 1,825, 10:03

V28
GAZETES i kam ber sub me par

fatjol1234
fatjol1234 Day 1,825, 11:44

Elton ndihmo te rinjte 🙂

Andi Y. Berisha
Andi Y. Berisha Day 1,825, 11:53

v29 + s42

Elhand
Elhand Day 1,825, 12:22

v30 s43

Kujtim HazZiri
Kujtim HazZiri Day 1,825, 12:35

v31 s44

toniloco1
toniloco1 Day 1,825, 13:18

v32, s45

ihsansulejman
ihsansulejman Day 1,825, 14:11

V33 / S46

Erlindi
Erlindi Day 1,825, 14:34

v34s47

Profeta ERIC
Profeta ERIC Day 1,825, 16:58

v35 sub48

albanian boss
albanian boss Day 1,826, 00:13

v36s49 shout

Xanoumi 21
Xanoumi 21 Day 1,826, 11:24

v37, s48

ProShqipe
ProShqipe Day 1,826, 11:25

v38 sub49 endri25 ke bae sub numer te gabuar ose dikush e ka hek subin e vet...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.