Ambient on/off

Join the new world

 

Megatissit ja PikkuMasa korppien johtoon

Day 2,183, 09:30 Published in Finland Belarus by PikkuMasa


Näin. Aika on tullut. Lepakkomies nousee. eRepublik on taas pienoisessa kriisissä ja koen tarpeelliseksi sopan hämmentämisen. On aika palata konfliktin aikakauteen. WP attak vs. Eliitti oli valtava piristysruiske eSuomelle. Se lisäsi aktiivisuutta ja sysäsi pelin mekaniikkaa radikaalisti. Kun eRepublikin talous oli rikki, niin WP attak käynnisti tankkijaot ja nosti minimipalkat korppitehtaissa yli nelikertaiseksi normipalkoista. Tämä oli hienoa ja tälläiseen meidän pitäisi pyrkiä uudestaan. Miksi ? Koska niitä aloittelijoita on ihan turha yrittää rekrytoida, jos heille ei anneta mitään mahdollisuuksia pärjätä pelissä ilman euroja. Suuri kiitos SeppoKosken veronpalautuksille, jotka mahdollistavat uuden hahmoni BH metsästyksen ja damagen lyömisen eSuomelle. Näinhän sen pitäisi toimia. Solidaarisuus ja sota imevät uudet pelaajat tähän peliin.Mitä minä haluan ?

Vahvat korpit eduskuntaan ja pressaksi joku minun peliini sopiva nappula

TOIMIVAT ja runsaamat tankkijaot

Työnverotuksen poisto

ASGARD:ista irti eli autistien pellekerhosta hakemaan konkreettista hyötyä. Suomi periaatteessa kantaa liittoutumaa läpi lumihankien päästäkseen istumaan muuurahaispesään. Miksi ? Lopetetaan eSuomen wipetys ja samalla pakotetaan muutkin Asgardin jäsenet hakemaan toimivampaa liittoutumaa. Tiedän, että tämä on radikaalia, mutta nyt jos koskaan täytyy ottaa radikaalia askeleita.

WP attakin muumion kellariini, jonka kanssa voin neuvotella seuraavista suunitelmistani

Ei kompromisseja kassavarkaiden ja eliitin kanssa !En käytä euroja peliin, eikä minulta löydy mitään resursseja äänten ostoon (vaalipullaa), joten voin vain tällä moitteetomalla tissi propagandallani vedota teihin.

Kuka sä olitkaan ?
Juuh, elikkäs PikkuMasa, eli IsoMasan toinen tuleminen. Älkää multatko lapsuset.
 

Comments

Zero Warrior
Zero Warrior Day 2,183, 09:37

Kiinnostais tietää mikä liittoutuma on tällä hetkellä eSuomelle parempi kuin Asgard?

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,183, 09:48

http://www.erepublik.com/en/main/alliances/6
Ruotsi liittyisi tähän mielellään.

Kaljavaasi
Kaljavaasi Day 2,183, 15:22

TWO:n ulkopuolisten maiden pitäis vaan harrastaa enemmän "viholliseni vihollinen on ystäväni" -politiikkaa ja muodostaa yhdessä edes jonkin asteinen vastavoima TWO:lle. Rankingissa Asgard on toisena TWO:n jälkeen, joten ei siellä niitä valmiita vaihtoehtojakaan paljoa ole

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,184, 07:30

Kyllä se vastavoima sieltä vielä tulee. Uuden liittoutuman kannattaa nimenomaan häiritä TWO:n toimia luomalla sisäisiä konflikteja. Kyllä, noille slaaveille tulee tylsää keskenään ja pian pitää taas kiinaan mennä. Huonoin vaihtoehto on jonkinlaisen voimatasapainon luominen, jolloin voidaan elää tietyillä alueille ikuisuussotaa, kuten COT teki.

Erius
Erius Day 2,183, 09:53

"ASGARD:ista irti eli autistien pellekerhosta hakemaan konkreettista hyötyä. Suomi periaatteessa kantaa liittoutumaa läpi lumihankien päästäkseen istumaan muuurahaispesään. Miksi ? Lopetetaan eSuomen wipetys ja samalla pakotetaan muutkin Asgardin jäsenet hakemaan toimivampaa liittoutumaa. Tiedän, että tämä on radikaalia, mutta nyt jos koskaan täytyy ottaa radikaalia askeleita. "

Mikähän on tämä toimivampi liittouma? Liittouman vaihdos on radikaali toimenpido ja ihan toteutettavissa oleva (siirryttiinhän sitä joskus EDENistä Asgardiinkin), mutta nykyisestä liitosta eroaminen ja vasta sen jälkeen asioiden suunnittelu ei ole vain radikaalia; se on typerää.

Jos vaaditaan Asgardista eroa on katsastettava niitä vaihtoehtoja jo ennen sitä eroamista. Vaihtoehtojahan on kaksi; liittoutumattomuus ja toiseen liittoon liittyminen. Miten liittoutumattomuus olisi parempi kuin nykytilanne? Maailmassa on tällä hetkellä vain yksi pääliitto ja se on TWO - joka on vihollisemme - joten onko sekään oikein vaihtoehto meille? (olettaen että edes huolisivat meidät)

Eli eipäs nyt ihan sokeasti siis agitoida tuon liitosta lähtemisen puolesta.

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,183, 10:32

En mainitse mihin eSuomen pitäisi lähteä Asgardin jälkeen, koska haluan pitää sen avoimena. En usko, että korpit edes pystyvät tähän itse, koska Wanhat Parratkin ovat rähmällään viikinki leikille. Uskon, että realistinen aukko asgardista lähdölle tulee, kun TWO:n rinnalle rakentuu uusi vastavoima, joka saa massat liikeelle. Tärkeintä on olla valmis radikaaleille liikeille. Ne tekevät tästä pelistä maukkaan.

Asgard on kuitenkin aina ollut täyttää naalin... papanoita, jota eSuomi on kannattanut. Eikä Zaken mestari strategiat ole johdattaneet sitä minnekään.

eSuomi ja asgard on ollut wipetettynä jo aika kauan. MIten tilanteemme voisi mennä tästä enää huonommaksi ?

Erius
Erius Day 2,183, 11:00

Asgard oli perustamisensa jälkeen merkittävä tekijä pohjoisessa ja annoimme melkoisesti turpaan Baltian pojille. Vasta kun TWO alkoi ottamaan hallitsevaa asemaa maailman kartalla alkoivat meidänkin asiamme mennä huonompaan suuntaan. En tiedä, miksi se on monille niin vaikea käsittää, mutta jos toinen osapuoli on ylivoimaisesti vahvempi niin se ei tarkoita että taistelut hävitään ja wipeen joudutaan Asgardin paskuuden takia.

Ulkomaankatsauksia on suhteellisen usein työnnetty ulos, mutta siltikin vain harva huomaa, miten sellaiset maat kuten Venäjä, Indonesia ja Bulgaria - Suomen vahvimpia liittolaisia - ovat aivan samalla tavalla wipessä kuin me. Jos voimatasapaino on tämä, niin sille on paha tehdä mitään. Eikä tilanne korjaannu Asgardista lähtemällä. Paitsi jos loikattaisiin sinne TWO:hon (ei realistista).

"Uskon, että realistinen aukko asgardista lähdölle tulee, kun TWO:n rinnalle rakentuu uusi vastavoima, joka saa massat liikeelle."

CoT ei kyennyt haastamaan TWO:ta. Vaikka entiset Pro-CoT ja CoT-maat järjestäytyisivät uuden lipun alle, niin voimatasapaino ei siitä muuttuisi. Vain jos TWO:sta irtoaa muita valtioita jotka kääntyvät entisiä liittolaisiaan vastaan (tai edes julistautuvat neutraaleiksi) voi tilanne tasoittua ja taisteluiden kulku muuttaa suuntaansa. Se voi tapahtua viikon tai vuoden kuluttua, mutta kun se tapahtuu niin sitten mietitään hommat uusiksi.

Jatkuva ulina Asgardista eroamisesta ei ole tarpeen, jos se ei ole ajankohtaistakaan. Se, että voimatasapaino maailmalla on perseellään ei vielä myöskään tarkoita, että se olisi automaattisesti liittouman ongelma.

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,183, 11:22

eMaailma ei parane viikinkypärä päässä laulamalla Wagneria. Assbargardin onnen päivät olivat lyhyet, eikä minun muistikuvani mukaan ole ollut mitään valonpilkahduksia peliaikanani.

Ei tässä mitään kylmää sotaa tai neutraalia Suomea haeta, joka välttelee konfliktia, vaan sitä totuutta, että Asgard on paskaa ja tilaisuuden tullen siitä täytyy hypätä ulos. Minun poliittinen linjaukseni on pistää eSuomi limboon, kun tähän tulee tilaisuus. Tässä ei ole kysymys elämästä ja kuolemasta, vaan pelin maustamisesta hauskempaan suuntaan. Moraaliin hirttäytyminen olisi hullua. Me kannatamme Ruotsia ja Norjaa heidän sodissa. He eivät tästä liitosta halua eroon.

Minun puolestani voidaan perustaa vaikka ripuliliitto eestin kanssa

Erius
Erius Day 2,183, 11:26

Asgardissa ei ole jaksettu ropettaa muuten kuin nimen osalta - tosin jo se, että nimi sattuu viittaamaan viikinkimytologiaan tuntuu aivan liialta monelle taholle.

"Ei tässä mitään kylmää sotaa tai neutraalia Suomea haeta, joka välttelee konfliktia, vaan sitä totuutta, että Asgard on paskaa ja tilaisuuden tullen siitä täytyy hypätä ulos."

Miksi Asgard on paskaa? Nimen takia? Aiemmin olen jo varsin selkeästi kertonut, ettei tämän hetkinen sotamenestyksemme (tarkemmin sanottuna sen puute) ole johtuva Asgardin 'paskuudesta'. Saisit nyt tarkentaa, mikä tekee nykyisestä liitostamme niin paskan että siitä on pakko erota samantien kuin vain mahdollista?

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,183, 11:41

"mikä tekee Asgardista paskan"

Mikä tekee ulosteesta paskan ?

En näe mitään iloa "lojaliteetista" ruotsalaisille. Asgardistaa ollaan koska ollaan. No, jippii. Minä haluan uusia tuulia ja sen takia, että monet maat marssii lampaiden tahdissa meillä on ylivahva TWO.

" Aiemmin olen jo varsin selkeästi kertonut, ettei tämän hetkinen sotamenestyksemme..."

No, sittenhän me ei tarvita Asgardia, koska sillä ei ole selkeästi mitään väliä meidän menestyksellemme tai epäonnelle.

Erius
Erius Day 2,183, 12:10

"Mikä tekee ulosteesta paskan ?"

Tämän 'argumentin' varaan on rakennettava koko eSuomen ulkopolitiikan tulevaisuus?

"En näe mitään iloa "lojaliteetista" ruotsalaisille. Asgardistaa ollaan koska ollaan. No, jippii. Minä haluan uusia tuulia ja sen takia, että monet maat marssii lampaiden tahdissa meillä on ylivahva TWO."

Ruotsalaiset ovat niitä harvoja kansoja tässä pelissä, joiden apuun suomalaiset voivat luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Mille muulle valtiolle osoitetusta lojaliteetista olisi iloa sinulle?

Ja edelleenkin kysyn, mitä ne uudet tuulet olisivat? Tähän mennessä olet uhonnut että Asgardista on erottava heti tilaisuuden tullen - ei kovin vakaa pohja lähteä rakentamaan poliittista uskottavuutta, varsinkin kun se perustellaan niin kovin heiveröisesti.

"No, sittenhän me ei tarvita Asgardia, koska sillä ei ole selkeästi mitään väliä meidän menestyksellemme tai epäonnelle. "

Samalla vaivalla voinemme lopettaa tankkijaot ja kokonaan valkkareille, briteille ja virolaisille vastaan taistelemisen. Miksi sitä edes yrittämään, jos tässä kuitenkin taistellaan vain satunnaisten alueiden takaisin saamisesta - hetkeksi. Asgardissa meidän on helppo operoida länsinaapuriemme kanssa yhteisiä toimia vihollisia vastaan eikä damagemme mene minnekään kaukomaille sotiin ellemme itse niin erikseen halua. Suuressa liittoumassa on "ongelmana" se, että vaikka apua saataisiinkin enemmän niin sitä apua on myös tarjottava muille enemmän. Asgardin Priot ovat hyvin säännöllisesti juuri Suomen taisteluissa ja liittouman voimavarat pyritään atm. keskittämään Valko-Venäjän pois saamiseksi.

Cendorri
Cendorri Day 2,183, 13:05

En lukenut keskusteluanne, totean vain ettei Eriuksen kanssa kannata vääntää Asgardista.

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,184, 07:25

eRuotsi on kuoleva maa, kuten eSuomikin. Ehkä kuten koko peli. Päivän päätteeksi ihmiset iskevät aina maahan, jonka dämäristä he saavat TP:n. Päivän päätteeksi sodat yleensä johtuvat bonuksista.

Lojaliteetti ruotsia kohtaan on Tukholman syndroomamme. Me palvelemme vihollistamme. Pelin perusviettejä on kansallinen kilpailu ja Suomella ja Ruotsilla on tähän konfliktiin hyvät perusteet. Se, että Suomella on mahdollisuus repiä bonuksia heikomman ruotsin maalta itsellensä on ok. Suomi ei voi hirttää itseänsä yhteen poliittiseen ratkaisuun, vaan sen on aika etsiä jotakin uutta.

En voi taata tai luvata mitään Asgardin ulkopuolella, mutta kannatan silti radikaalia linjaa ja riskin ottamista. Tämä on päivän päätteeksi peli, jossa ei voi hävitä mitään (paitsi Cendorr on tähän euroja aika paljonkin laittanut. Ebin 😃).

Pelissä on nyt ollut muutaman viikon kiva valtatyhjiä COT:in poistuttua. Olisi aika purkaa Asgardikin ja antaa muutoksen tulle.

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 2,183, 10:55

Votesin.
Olemme täydessä sillassa joten liittoutumattomuudesta ei ainakaan bonuksia menetetä.
Mitä sillä saavutetaan ?

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,183, 11:23

Zaken peppukipeyttä ja villikortti

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 2,183, 11:10

"Ei kompromisseja kassavarkaiden kanssa"
"Suuri kiitos SeppoKoskelle"

Kertoo kaiken.

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,183, 11:26

Itse Zakke on tullut promoamaan minua. Kiitän.

Joo, SeppoKosken tankkijako pelasti minun pelini. Ei tätä muuten pysty pelaa, jos ei ole tankkeja. Nonen kassavarkaus ei tainut auttaa ketään, paitsi Nonea.

Kammoli
Kammoli Day 2,183, 11:41

Eli kassavarkaus on hieno asia, kunhan sinä vain saat osan saaliista?

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,183, 11:53

Ja tämä kaveri on valtion tankkien jakaja. Le happy face : )))))

Onhan se hienoa, että saalis jaetaan kaikille, eikä vain sulle ja sun kavereille. Radikaalia, mutta kun ei valtio jaa, niin silloin pitää uhrata itsensä suuremman hyvän vuoksi. Seppo on hieno mies.

Corvus C
Corvus C Day 2,183, 11:56

Artikkelista ymmärsin sen että kansalle suoritetut asejaot on hieno asia ja Seppo toimi näin. Ei omilla rahoillaan kylläkään, mutta kansan rahoilla.

Kammoli tarkoitatko että kansalle jaettavat aseet on huono asia?

JudasGoat
JudasGoat Day 2,183, 13:08

"Onhan se hienoa, että saalis jaetaan kaikille, eikä vain sulle ja sun kavereille."

Saalis jaettiin puolue- ja naamatuntumalla, eli nimenoman "sulle ja sun kavereille" ja lisäksi kun laskee kuinka paljon tankkeja jaettiin savuverhona kansalle ja laskee niiden summittaisen arvon niin huomaa että sellainen 450k "unohtui" jonkun taskuun. Eli; Saalis jaettiin juurikin "sulle ja sun kavereille" vaikka savuverhoa yritettiinkin kovasti luoda.

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,184, 07:14

No, Zaken ja Cendorin multien jättäminen ulos jaosta ei ole mikään murheenkryyni minulle. Seppo kuitenkin antoi enemmän kuin mikään "parin tunnin" hätäinen tankkijako valtiolta ennen taistelun loppua tai parin pullan aloittelijan apu. Eihän suurin osa kansalaisista muutenkaan saa rahojansa takaisin valtiolta, niin mikäs siinä. Itse en Seppoa tuntenut ja sain 200 tankkia, monet muuthan sai enemmän. Anarkia tuotti tulosta. Itse en näe tuota kestävänä vaihtoehtona, mutta ankeina aikoina pieni kapinakin tuottaa siemeniä.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 2,184, 09:52

Nonehan siis palautti kaikki rahat, jotka seppo varasti ja jakoi osan tankkeina kavereilleen. Sepolle jäi satojatuhansia itselleen. Olet joko typerä tai tietämätön, mutta veikkaisin valikoivaa faktojen muistamista

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,184, 10:39

None sai itkupotkuraivarit ja vei valtiokassan, koska korpit voittivat. None teki todennäköisesti kivasti voittoa valuuttakaupalla yli kuukauden aikana. Seppo vei kassan aivan kuten none. Jäi itsekin todennäköisesti voitolle, mutta tällä kertaa kansalle jäi jotain käteen. Seppoa en muuten tuntenut tai poliittista taustaa tämän kavalluksen, mutta juuri uudelleen peliin tulleelle 200 tankkia oli ihan jeba. Se sai minut takaisin aktiiviseksi pelaajaksi ja iskijäksi. Kunpa Nonen kassavarkauskin olisi levittänyt vaurautta yhtä paljon uusille pelaajille.

Pulisonkimies
Pulisonkimies Day 2,184, 11:35

Itse en saanut saaliista nähdä tankin piippuakaan...

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,184, 11:47

Olen pahoillani pulisonkimies.

Kammoli
Kammoli Day 2,184, 12:28

Eli: Kansa = naamataulut, jotka miellyttävät Seppoa & jotka eivät kuulu Kansan Voimaan, Kauppaliittoon, Liberaaliin Edistypuolueeseen, Mossadiin, Eliittiin eivätkä Teeriritareihin?

"Ja tämä kaveri on valtion tankkien jakaja. Le happy face : )))))"
Itse asiassa en ole. Olen vain tiedotusministeri.

Jarno Kaaleppi
Jarno Kaaleppi Day 2,184, 13:26

taisin olla Eliitissä ja sain tankkini.

WP Attak
WP Attak Day 2,184, 10:41

Miksiköhän Zakke sortuu heti haukkumaan toisia ihmisiä. Varsin vihainen nuori. Suosittelen terapiaa.

PikkuMasa Day 2,184, 10:38

Comment deleted

ganjawarrior
ganjawarrior Day 2,185, 02:06

MegaMasa fyyreriksi!

Paroni
Paroni Day 2,185, 05:04

Vanha haahka, ruma naama, roikkuva perse - ei jatkoon.

PikkuMasa
PikkuMasa Day 2,185, 07:43

Koen kipua

Daniel Suominen
Daniel Suominen Day 2,186, 08:08

Masa hoitamaan puolueen asioita Vihtorin ja Ismon lomaillessa!

KORPPI ON OIKEUS!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.