Ambient on/off

Join the new world

 

Me ne fund !!

Day 2,051, 16:15 Published in Albania Albania by TheBloodyAlbozENT

Pershendetje miq !
Pas nje pune shume te madhe dhe te mire organizuar ne ia dolem qe te marim edhe nje teritor te ri ne Indi , keshtu qe deri tani kemi gjithesej 3 teritore qe te cilet te 3 teritoret gjenden ne Indi .
Jane te shumta zerat qe qarkullojn se mund qe te kemi edhe nje teritor te 4 ne Indi por per kete gje ende nuk eshte asgje zyrtare sepse udhehqsit e eShqiprise jan ne bisedime me udheheqsit e eKroacis per ndarjen e teritore ne Indi .
Ky muaj mund te llogaritet pozitiv per eShqiperin edhe pse nuk arritem ti mbajm dot trojet ne Ballkan , qeveria aktuale ka lene vertet gjurme te rendesishme ne eShqiperine , nje nder gjerat me te rendesishme eshte krijimi i njesise ushtarake "Fondacioni Per Zhvillimi" , ne te cilen bejne pjes te gjithe lojtaret e Divizionit te pare , duke i ndihmuar lojtaret e rinj cdo dite me 50 q5 FOOD dhe 5 q7 arm , dhe si pasoje e ksaj MU eShqiperia e ka bere Divizionin e pare mjaft te forte , qe tregohet edhe ne betejen e fundit me Indin prej 14 betejave Divizioni i pare humbi vetem 3 beteja dhe duke fituar 11 beteja .
Nuk na mbetet gje tjeter perpos qe te falemenderojm qeverin aktuale e cila eshte ne fund te mandatit per pune qe ka bere dhe te presim me nje mbeshtetje te madhe qeverin e ardhshme sepse enda ka pune te cilet duhet te mbarohen .
Dhe ne fund te mos harrojm qe ti falemenderojm te gjithe shoket dhe aleatet tane qe luftuan ne Indi sepse pa to ne do ta kishim humbuer ate betej .

Thanks all Friends and Allies who helped Albania to win this battle 😉
Flm per kohen qe ndate ta lexoni kete artikull 😃
http://prntscr.com/1d8em8

 

Comments

JetonGreenForce
JetonGreenForce Day 2,051, 20:03

vote

VisarJ
VisarJ Day 2,052, 00:45

V

DMC a.k.a. Babloki
DMC a.k.a. Babloki Day 2,052, 02:10

v

Al Punk
Al Punk Day 2,053, 03:44

V

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.