Ambient on/off

Join the new world

 

Mbledhje Routine te Shtunen ora 18:00

Day 1,906, 14:02 Published in Albania Republic of Macedonia (FYROM) by AqifPasha

Te dashur antare te Partise Revolucionare, simpatizante te drejtimit te institucioneve ne menyre trasparente dhe gjithperfshirese.

Parita Revolucionare dhe te gjithe antaret e saj luajten nje rol te caktuar ne zhvillimin e zgjedhjeve te fundit. Tani eshte momenti qe do te shpresojme te kemi disa gjera ndryshe nga qeveria e re te cilen e mbeshtesim plotesisht. Me kete nenkuptojme transparencen e vendimeve dhe gjithperfshirjen e njerezve, pa dallime, qe kane ide se si mund te kemi progres ne vendin tone.

Duke lene menjane qeverisjen vendore qe te beje punen e saj, si kryetar i Partise Revolucionare, po ju ftoj te shtunen qe te vini ne chatin e partise http://tinyurl.com/bcgxe7f qe te diskutojme per disa aspekte te rendesishme. Mbledhja do te jete e hapur per nje kohe relativisht te gjate, nga ora 18:00 e deri kur te na zeje gjumi 😃 😃 .

Temat per te cilat do te diskutojme jane:

Si mund te ndihmojme qeverisjen e vendit ?

Si mund te ndihmojme njeri tjetrin ?

Cfare duhet te bejme per te qene me te forte nga sulmet e mundshme nga ana e vellezerve tane? Dhe ketu normalisht nenkuptoj dallaveret e PEA dhe Simpson.

Keto dhe te tjera qe do na vijne neper mendje ne nje diskutim te hapur.

Ju pres te shtunen duke filluar nga ora 18:00 (me oren e Shqiperise). Kjo ftese ju drejtohet edhe aleateve tane te LeA por edhe kureshtareve te tjere.

Vendi : chat http://tinyurl.com/bcgxe7f

 

Comments

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 1,906, 14:48

Nj gabim ne artikull, Unioni Kombetar jo Simpson!

Andiroid
Andiroid Day 1,906, 15:43

+1 Crazy Alboz

LeA do te jete ne mbledhjen tuaj! o7

Cerciz.Topulli
Cerciz.Topulli Day 1,907, 03:06

Patjeter qe do te jemi te gjithe bashk per te vendosur PR dhe shqiperin ne shinat e duhura .

Shockedycii
Shockedycii Day 1,909, 12:55

s312
Media Mogul Medal Project
SUB for SUB...
http://www.erepublik.com/en/newspaper/qarisma-news-275206/1

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.