Ambient on/off

Join the new world

 

Maus prin Transnistria III – Defensive Midfielder – ultimul articol

Day 1,998, 13:24 Published in Republic of Moldova Republic of Moldova by Mold Detailing
Ce este un defensive midfielder? Un închizător fară stil, având funcția de a distruge jocul adversarului sau unul dintre cei mai tehnici jucători de pe teren, care cu ajutorul unui simplu killer ball se transformă în cel mai elegant deep lying playmaker?

Acum că v-am captat atenția, îmi pot anunța decizia de a face full retirement din joacă, inclusiv chestia ceea cu delete account. Adică nu voi mai reveni, nu voi învia din dead citizen-ul capitis deminutio sau nu voi lăsa vreo amprentă Mold Detailing. Toate au un sfârșit și aceasta este, până la urmă, o decizie ușoară...

Mulțumesc tuturor de sprijin! Cu o deosebită admirație privesc “dușmanii mei virtuali”, care mi-au pus sare pe coadă, au devenit fani hărțuitori și perle însemnate în istoria erep. Prietenii știu ce reprezint și ce soi de om pot fi și sunt, dincolo de orice mască metalică.

Mold Detailing sunt eu. 5 luni prin eMoldova. Retras din activitate la momentul oportun și-n floare vârstei. Dumnezeu să fie cu voi!

Această sentință e irevocabilă și nu poate fi supusă vreunei căi de atac!
 

Comments

Macovei Red
Macovei Red Day 1,998, 13:37

Pare rau ca pleci 🙁

Norman Asante
Norman Asante Day 1,998, 13:42

Fie-ti țărâna ușoară, Mold Detailing.

Si nu pomeni de rău gunoierii acolo in eRai, ca sunt una dintre cea mai năpăstuită categorie socială, selectați minuțios de socium dintre cei mai lenesi și incapabili elevi, dintre cei mai inutili membri ai comunității. Totusi avem nevoie si de ei. Măcar pentru ca sa ne comparam la nevoie cu ei ca fiind cei mai tristi dintre noi si, in rezultat, sa nu se ridice dispoziția.

GringoLBV
GringoLBV Day 1,998, 13:56

mda, păcat.

MDreams
MDreams Day 1,998, 14:20

Vaya con dios.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 14:21

RIP
One down... two more to go.
Norman's next:)))

PS. I love losers who ride on high horses. It's a piece of cake to make them fall. And when they fall they always break into small pieces:))

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,998, 14:26

Cu o deosebită admirație privesc “dușmanii mei virtuali”, care mi-au pus sare pe coadă, au devenit fani hărțuitori și perle însemnate în istoria erep.

Norman Asante
Norman Asante Day 1,998, 14:29

Absolut de acord cu tine.

Oare ce va face nebunul când va rămâne singur în eMoldva lăsată în CoT?

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 14:37

Chiar... oare ce va face? Daca esti curios de ce nu o tai in tarile calde... din nou. Poti sa o iei si pe mitzi cu tine. Si sa plangeti acolo de singuratatea gunoierului...loool:)))

Norman Asante
Norman Asante Day 1,998, 14:48

Oase, ce ar fi dacă ne-ai prezenta un plan de activitate ipotetic in caz când vei rămâne de unul singur in eMoldova ca sa-l discutam la Consiliul General al UM-ului Acvila?

Si cine știe, poate îl aprobam si te lăsam pe o perioadă sa te distrezi de unul singur sub supravegherea noastră, ca un soi de experiment pe gunoieri, faza I...

Mitzoi
Mitzoi Day 1,998, 14:43

din nou iti arati josnicia, Osama....nu te simti implinit pana nu defechezi in public...

du-te, frate, si rezolvati frustrarile in privat ca nu e nimeni interesat sa te psihanalizeze...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 14:53

Uite ceva nou... Nu stiam ca te cheama "nimeni" mitzoi. Cand consideri ca un om josnic este un om de valoare, te asociezi, ii sprijini si sustii marsaviile iti pierzi dreptul de a judeca pe altii. La fel si in cazul "defecarii in public" la care te referi. Daca te deranjeaza propriul miros de ce nu-ti dai logout definitiv ca si elevul tau?

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,998, 15:05

ummmm... isterie... hai continua!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 15:31

credeam ca nu mai ai puls. te-a resuscitat ceva? Vezi ca butonul de logout e in stanga sus....

Mitzoi
Mitzoi Day 1,998, 15:34

ummm...necrofilie...continua...mai ai?...

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,998, 15:39

Osama Kolhoznicul, plateste tribut trollului nr unu din eMD... fii respectuos!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 16:04

Ti-ai revenit Mord? Imi pare bine, sa stii. Rolul de victima nici nu-ti sta bine si nici nu stii sa-l joci prea bine. Welcome back:))))

Da, Mitzoi. Mai am. Mai vrei? De care?

Mitzoi
Mitzoi Day 1,998, 16:09

poi natural ca din alea sociopate...doar cu acestea ne-ai obisnuit pana acum...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 16:13

hmmm... ce kinky ai devenit dintr-o data, cucoana:)))) asta va invata in telenovelele alea spaniole? Banuiam eu ca sunt pline de obscenitati:))))

Mitzoi
Mitzoi Day 1,998, 16:16

ummm...predispozitie spre perversiuni...continua...mai ai?

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 16:29

grav... si doctorul ce parere are? mai scapi sau urmezi vreo terapie... ceva?
dar nu dispera. astea-s simptome obisnuite la femeile care trec de o anumita bariera de varsta:)))

Mitzoi
Mitzoi Day 1,998, 16:32

hehe...cum o intoarce el ca la ploiesti...neh...dupa 3-4 replici, e tardiv...

dar sunt convinsa ca ti-ai da juma din viata ca sa ai varsta pe care o am eu acum...asa ca iti iert micile accidente neuronale....try again later...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,998, 16:45

dap... chestie de matematica de clasa a 2a sau matematica speciala pentru blonde expirate: varsta biologica reala este rezultatul dintre varsta declarata impartita la 2. In ceea ce ma priveste pe mine nu vad de ce as vrea sa am varsta ta. Inca mai am mult pana la pensie:))))

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,998, 16:57

Unde ai vazut tu rol de victima? Ori citesti ca lumea, ori faci unsubscribe.

Dupa cat de pusca ai aparut, cred ca esti fan fidel cu acte in regula.

Si-acuma o dedicatie speciala:
Dacă n-ar fi ţinut atât de mult la viaţa asta a lor, moldovenii demult ar fi dispărut de pe faţa pământului. Însă, de fiecare dată când cineva încerca să le pună capacul, ei scuturau din cap ca după o cruntă beţie în beciul vecinului, se ridicau încetişor şi-i spuneau veneticului sau oricui altcuiva care venea cu capacul: „Da’ nu te-i duce tu în... Petrea Marinescu?”. La auzul acestei trimiteri la o persoană concretă, veneticul sau oricare alt vrăjmaş dădea înapoi, deoarece credea că domnul Petrea Marinescu este vreun voinic din poveste la care dacă ajungi, ai rupt cuiul.

PS: Cred ca dedicatia e graitoare...
Pensia sigur ca vine mai incolo, deocamdata esti erou al muncii socialiste pe net. Felicitari!

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,999, 00:10

Imi pare rau daca te-am facut sa te simti ca un venetic. Departe de mine intentia asta. Recunosc ca si eu m-as simti putin asa fata de un cetatean mai vechi al eMoldovei. Dar nu te retin daca intr-adevar vrei sa-l intalnesti pe Petrea Marinescu. Ba mai mult... cred ca ti-ar face bine o calatorie-n timp la vreo 5 minute inainte de nastere.

Cat priveste statutul de victima pe care l-ai adoptat acesta releva din insasi existenta prezentului articol. Daca intr-adevar voiai sa pleci, ca un om normal ce te consideri te pupai in bot cu norman si mitzoi pe canalulul privat pe care stati cocotati si eventual dadeai un shout de bun ramas colegilor de UM, singurii pe care probabil ii mai intereseaza soarta ta.

In nici un caz nu ieseai la rampa sa cersesti bis-uri, mai Drama Queen.

Ca sa nu mai zic ca in postul de defensive midfielder cu care te lauzi ai dat-o lamentabil in bara din moment ce te dai lovit dupa cateva minute de joc si-ti iei jucaria sa pleci. Lame...

Dupa vanturile de superioritate pseudo-felozofice pe care ti le dai pareai un manz zglobiu si un cal in devenire... sarmane Bator:))))

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,999, 02:25

Mc ca tu iti dai seama ca eu am complexul de superioritate si ca te simti inferior. Despre isteria "nu eu idiot, tu idiot!" - esti si aici bv, iti arati frustrarea si varsta pe fata si pe dos.

Drama queen? Mdea, e un simplu mesaj de ramas bun celor care vor sa citeasca, in nici intr-un caz pentru fani de plastic de-alde tine. Dar tu, cu un complex deja clinic de inferioritate, cum sa nu apari sa-ti arati coada dintre vene, nea gigi starshak?

Autovictimizare si filozofie peste tot. Si aici imi aduci laude. Fara ca sa vrei. Tu m-ai facut filozof, fie si pseudo, un soi de fan in denial esti. Iar de autovictimizare, a lucrat bine regimul Ceausescu sa ti-l implanteze adanc in creier, acuma lucreaza ca un chip. Si din complexul de inferioritate vezi autovictimizari.

DM e rolul care munceste mult si iese la rampa rar. Rolul tau e sa fii advanced troll, un pseudo-empatic si cocolar de erep, care sa distreze lumea. Cred ca Dostoievski scria mai repede romanul sau celebru, avandu-te pe tine in camera pt vreo 2-3 ore.

Esti de 3 ori femeie, mai Osama. Isterica, frustrata, sensibila. Visul umed de om ratacit prin lume. Inca nu mi-ai aratat prin ce personajul tau e mai bun ca al meu, Ca nu esti nici de-o ceapa degerata, nici de scurmus, e clar demult. Nu ai decat sa te simti inferior si sa-mi dai reply.

PS Eu scriu pt mine. Toate le scriu pt mine. Nu caut sa ma aprecieze lumea sau sa-mi dea calificative de mare scriitor. Altminteri, filozof. Cautati opere de arta, cititi carti. Carti bune...

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,999, 08:44

Asta-i din ciclul: "asa as vrea sa fii". Caracterizare de doi bani bazata exclusiv pe sentimentul de inferioritate pe care ti-l dau si care nu te lasa sa dormi. Nici pe tine si nici pe elelalte doua cucuele cu care te sfatuiesti noaptea pe rizon... "cum sa-l combatem pe troll".
"Mc ca tu iti dai seama ca eu am complexul de superioritate si ca te simti inferior."
Cum sa nu-mi bat joc de unul care confunda "complexul de superioritate" cu superioritatea in sine? Stii macar ce inseamna "complex", baietas?
Daca eu te consider(si esti) un complexat asta inseamna ca te consideri singur un inferior si ca o reactie instinctuala la acest lucru ai tendinta de "a te da mare" tot timpul. Ca sa faci pe prostul trebuie sa fii mai intai destept, copilas. Ceea ce din pacate tie nu-ti reuseste. Aaa... poate ca te apreciaza unii ca Dasiuc, Macovei si norman dar astia-s sub limita legala de inteligenta. Sa fim seriosi. Nu te umfla in pene ca n-ai cu ce....

In alta ordine de idei, daca tu consideri ca a fi "drama queen" si PSEUDO filozof(adica wanabe) sunt calitati, n-ai decat. Inseamna ca intr-adevar ai probleme grave la mansarda:)))

"Eu scriu pt mine. Toate le scriu pt mine. Nu caut sa ma aprecieze lumea sau sa-mi dea calificative de mare scriitor."

Dap... te-as crede... daca ar fi vorba de un jurnal personal si intim. Dar din moment ce dai copy-paste de pe blogul personal(nici macar idei originale cu subiectul Erepublic... greu dehhh)... atunci te minti singur si ii minti si pe ceilalti. Dar pe mine n-ai cum, copilas.

Din astia ca tine am fumat cand inca mai stateam pe olita...

Dar... apropo... parca plecai... TE-AM razgandit:))))))))))))

Mitzoi
Mitzoi Day 1,999, 09:17

noh...din pacate, ai ramas la stadiu olitei...grow some brain, would you?

Norman Asante
Norman Asante Day 1,999, 11:50

Oare numai eu am impresia ca ăsta comentează total pe lângă subiect, tot repetând la nesfârșit fragmente din aceleași fantezii și complexe?

Săracul gunoier șomer.

A căpiat de tot.

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,999, 11:53

iar te uiti in oglinda cand vorbesti? sau ai uitat ca esti in public si alti oameni te pot citi?

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,999, 11:56

Ce sentiment poate provoca un om de 50 de ani care joaca erep si se razboieste cu cei mici? e teposul inteligent? e inteleptul bunic indrumator? ah, e trollul care provoaca, deja in exces -mila.

Ce sentiment provoaca cel ce are o limita legala de inteligenta, pe care, saracul de el, numai el o poate trece, ca restu is prosti, nu?sau cel ce se vede foarte empatic si moralist intru binele virtual al concetatenilor sai? Astea doar is compatibile, dpdv al lui Osama, cu ipocrizia si frustrarea. Mila, corect...

De la Osama cetire...
Osama, Trollul Tau Suprem, are doua mari imperfectiuni... se lasa afectat de situatia cand nu-i atragi atentia sau cand ii spui sa se laude sotiei cu ispravile de pe net. Asa intelege Osama nuanta de alphamascul comunitar cu care isi incondeiaza creierii ori de cate ori e nevoie. Doar intr-aceste 2 cazuri simple, el revine la realitate sau cuRealitatea, marog...

Oricine inafara de Osama are probleme cu mansarda, fiindca are intelijenta sub limiti legali. Mansarda lui Osama a chelit intre timp si s-a mutat in burta, fara hormoni, desigur.

Osama e barbat adevarat. Din ala care asuda pe scaun, daca nu raspunde cuiva pe erep. Asa se pune el la bataie, cu fund cu tot, in servisul statului atotprimitor de trolli si miriapozi intelijenti cu ochelari.

Osama nu are complexe. El ii complexeaza pe ceilalti, care abia asteapta sa-i vada creierii pe perete asemenea unui suc de tomate proaspat improscat intr-acolo. El e singurul care are dreptul de a da oamenilor dreptul de a conspira. Toate conspiratiile se fac cu ajutorul, lui, de catre 3 persoane, preferabil din acvila, pe rizon...

Osama fumeaza inca de pe olita, sugand trei degete si vazand delfini verzi pe pereti. Nu ca oamenii, obisnuiti, prosti si sub limiti de viteza, CAI...El era nelimitat de legea naturii inca de pe atunci, in profrustrare, nu procreare.

Osama e un showman desavarsit. El are montat un antiNorman chip in creier sa-i deie beep cand Norman comenteaza....Osama e

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,999, 12:02

Osama e... ala de care o zis ma-ta sa te feresti:))))

Copil mucos si neascultator ce esti:))))

Inca n-ai plecat? Sau inca mai astepti bis-uri, drama queen? Astepti degeaba. In afara de mine nu te baga nimeni in seama:))))

Norman Asante
Norman Asante Day 1,999, 12:18

Mold Detailing, haios ultimul comentariu..)))

Mai scrie asemenea perle..))

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,999, 12:21

Multumesc norman. Nu trebuie sa ma rogi:))))))))

Norman Asante
Norman Asante Day 1,999, 12:27

Mergi si mai cerșește o fărâma de atenție de la alții, dacă sunt dispuși să-și piardă timpul cu tine, măi fail brigadier..))

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,999, 12:41

De ce sa mai cersesc cand am trei fraieri care stau cu sufletul la gura sa-mi soarba commenturile?😁) Iar ai obosit si ti s-a blocat neuronul in intestinul gros?😁)) Ia un triferment:)))

Dasiuc
Dasiuc Day 1,998, 14:22

Pacat. Tot acest scandal interminabil de aici goneste jucatorii. Mult succes in viata reala.

Mitzoi
Mitzoi Day 1,998, 14:24

succes in RL, Mold...viata este mai importanta decat virtualitatea...

Tamas Vlad
Tamas Vlad Day 1,998, 15:23

Drum bun si cale batuta. O alegere care te priveste in exclusivitate.

Toate cele bune in RL.

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,998, 15:27

Exhaustiv ma priveste )) 😃

citizen MD
citizen MD Day 1,998, 17:42

O decizie înțeleaptă, să fii sănătos în RL!

Dispari iar "misterul" rămâne ... pari un om integru, cum ai ajuns în grupul retardaților?
Într-o altă conjunctură te-ai fi putut bucura de joc.

citizen MD
citizen MD Day 1,998, 17:43

P.S. nu mă refer la UM.

Mold Detailing
Mold Detailing Day 1,998, 17:56

La ce grup te referi? anume?

Osama Bri Gadier
Osama Bri Gadier Day 1,999, 22:53

te prefaci ca nu stii... la cuplul de cucuvele cu care stai noaptea pe rizon si va sfatuiti plangand cum sa scapati de "lupul cel rau"😁)))))))))))))))))

UigresBarbu
UigresBarbu Day 1,999, 02:01

Pacat ca pleci. Era nevoie de oameni ca tine in joc. Dar te inteleg. Succes pe viitor. Mai tinem legatura prin FB si blog. Bafta!

t150
t150 Day 1,999, 02:27

nu am fost nici ePrieteni si nici eDusmani
candva am zis, ca unii jucatori (eu nu sunt exceptie) - dar, de fapt, cred ca majoritatea la fel, aduc in acest joc raul din RL, si il fac mai veninos, decat ar trebui sa fie un joc

ei, uite ca acum, doresc ca daca ai adus asa ceva, atunci sa-l lasi aici, sa nu-l iai inapoi in RL

iar daca ai adus si ceva bun in eWorld, atunci sa nu te dezici in RL de acest bun

cam zapacit....
dar mai pe scurt, bafta si nu ne tine minte de rau !

Saladin Agafonici
Saladin Agafonici Day 1,999, 11:56

imprastie makar armele piinea si banii ce ti-au mai ramas la patani 😃:D

basar
basar Day 1,999, 13:04

Succes in RL!

Lady Indra
Lady Indra Day 1,999, 17:03

cel mai tare comentariu - omul PRACTIC:
„imprastie makar armele piinea si banii ce ti-au mai ramas la patani 😃:D”

excepțional epitaf... 😃

pfff88
pfff88 Day 1,999, 17:04

Iti spun ceia ce a spus si basar sucese in RL

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.