Ambient on/off

Join the new world

 

Mama, scumpa mama

Day 1,817, 06:17 Published in Republic of Moldova Hungary by Bruma Iulik
“Mama este inceputul tuturor inceputurilor.” Grigore Vieru

Mama Maicuta


Zilele astea am citit un articolul despre mama, autorul fiind direct x. M-am impresionat foarte mult prin faptul ca a readus in discutie importanta mamelor noastre. Iar mai jos am incercat sa spun si eu cite ceva despre mame.

Mama e cea mai scumpa fiinta pentru orice copil. Ea este alinarea si speranta tuturor. Nimeni nu poate intelege durerea(suferinta) unui copil mai bine decit mama, si ea este singura care poate alina aceasta suspinare grea.

Mama – ce cuvint frumos. Si cit de placut e sa-l auzi pe un copilas sau pe oricare altul rostindu-l. De indata ce ne aducem aminte de mama, in sufletul nostru se reaprinde flacara iubirii materne ce dainuie mereu in noi. Iar atunci cind ne este greu pe suflet, doar gindindu-ne la fiinta draga – mama putem alina suferinta.

Desi mai suntem ocariti de ea din cind in cind, spunindu-ne ca am gresit aici, sau ca nu am procedat corect in anumite cazuri, desi se mai supara pe noi ca nu vrem sa o ascultam(asa sunt toti copiii uneori), in sufletul ei este prezenta mereu acea dagoste imensa ce o poarta pentru noi toti. Si oricit de mare ar fi supararea ei, niciodata nu v-a intrece sentimentul de iubire ce il are fata de propriul ei copil, caci asa sunt mamele. Si cu atit mai mult ca mama este persoana pe care o cautam, atunci cind toti te-au parasit.

Mai mereu mama imi spune: “Voi fi mereu cu tine”. La inceput nu intelegeam ce vroia mai exact ea sa spuna. Desi cautam un raspuns, nu-l gaseam. Si ignoram aceste cuvinte ce sunt ca o lira de aur, fara a intra in esenta lor. Insa odata cu trecerea timpului, am reusit sa inteleg cu adevarat acest mesaj al mamei plin de profunzime. Si anume acela ca ea va fi linga mine pentru totdeauna, in eternitate, orice-ar fi. Odata si odata ea va pleca de linga mine, insa gindul ce ma duce la ea, v-a dainui mereu.
Deci orice s-ar intimpla, sa nu uitam de mamele noastre si de dragostea ce o poarta pentru noi, caci ea este cea ce ne-a dat nastere si datorita ei traim pe acest pamint.

Si mereu sa-i spunem aceste cuvinte: “Mama – te iubesc”atita timp cit mai avem posibilitatea, ca mai apoi sa nu regretam toata viata. Pretuiti-va mamele!!!
 

Comments

ManuR
ManuR Day 1,817, 06:28

vot....si subscribe....

Tinkutza
Tinkutza Day 1,817, 07:06

V

Jean Luk Picard1
Jean Luk Picard1 Day 1,817, 08:58

v

fedora dlc
fedora dlc Day 1,817, 09:51

multumesc

Norman Asante
Norman Asante Day 1,817, 10:11

Frumos. Cam naiv dar e bine ca e fără dramatism si lamentări puerile...

Viata e asa cum e, indiferent dacă cei ce o trăiesc nutresc sau nu diverse emoții pozitive (bucurii, confort etc.) sau mai puțin, precum suferința, frustrarea etc.

direct x
direct x Day 1,817, 10:13

si eu multumesc.

Bruma Iulik
Bruma Iulik Day 1,817, 11:17

multumesc tuturor ..🙂 @Norman, imi place ca o spui direct 🙂 🙂

adytza
adytza Day 1,817, 11:26

v+s+gift(bineinteles)

adytza
adytza Day 1,817, 11:29

fa si varianta in engleza. dc iti e greu, foloseste translate de la google. neaparat,da?

Bruma Iulik
Bruma Iulik Day 1,817, 11:33

hmmm..o sa incerc 🙂

Lupusorul tainic
Lupusorul tainic Day 1,817, 13:54

Vot , pentru ca merită !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.