Ambient on/off

Join the new world

 

Male scenke in Kongres!

Day 1,801, 11:05 Published in Slovenia Slovenia by Ta likozarjev

V večini primerov, se ponavadi naglasi ljudstvo, ampak ker mi na pamet ne pade noben inovativen pozdrav, vas danes naslavljam zgolj z Živjo!

Torej, odvijajo se kongresniške volitve in vsi smo na trnih, kdo bo končni zmagovalec z največjim procentom kongresnikov. Prvič sem tudi sam kandidat za kongres, zato bom sledečo temo na kratko obdelal v tej izdaji.

Vse skupaj se je začelo, če se spomnite, že slab teden nazaj, ko so izšli razni članki za novačenje ljudi v njihove stranke. Problem, ki je postal hitro nadležen, je bil množično spamanje po friend/«vnesi ime enote« feedu. Sam sem sicer izgubil živce, vendar vas novačiteljev nisem odstranil od prijateljev, pozivam pa vas, da se podobnim spamanjem v prihodnje izognite, sicer bo sleil kakšen report (pa ne od mene). To naj vam bo v opozorilo, ne smatrajte pa to kot grožnjo. Po nekaj postih tistih »vplivnih« eSlovencev, se je sicer situacija umirila (do nekej mere), vendar je za moje pojme še kar preveč postov. Danes je sicer dan volitev, zato vam ne zamerim, da spemate vsepovsod za vsak glas, ker sem nekako navajen, da se je to počelo na ISTI dan pretekle mesece, sicer v malo drugačni obliki.

Kakor trenutno vidim, kaže da bo zmagala ali SKP ali pa NZD, moja Diktatura pa bo končala na nesojenem tretjem mestu. Sicer se situacija lahko še krepko spremeni, saj večina dvoklikerjev pride na eRepublik šele proti večeru, ko si za take stvari vzamejo malo časa. Opisav vam bi mojo politično dejavnost. Sam sem začel igrati nekje sredi maja in kakor hitro sem dobil možnost se vključiti v stranko, sem preprosto zaradi smešnega imena izbral Diktaturo. V njej sem odraščal v takšni in drugačni obliki in sedaj po kakih 6 mesecih igranja, sem končno prišel na mesto za kongres. Po mojem mnenju, je obdobje 6ih mesecev prekleto hitro in zahvaliti se moram vodjam Diktature, da tudi nas mladince spustijo v kongres in nam s tem omogočajo razne nove izkušnje. Diktatura je tako postala moj dom in s tem tudi del osebnosti. Izgnati je nemorete, pa četudi ponujate nevemkoliko tankov na teden/dan/mesec, če je to sploh res. V Diktaturi ostajam tudi v prihodnje, tako da veste kakšen bo moj odgovor, če se slučajno kdo spravi novačiti mene v svojo stranko. Diktatura ni vsiljejoča, kakor nekateri pravijo, med seboj si momagamo na razne načine, in tudi omogočamo novincem nove izkušnje (primer sem jaz).

Ker pa bo kongresnih volitev jutri že konec in kar bo bo, se bom osredotočil še na ostale scenke, ki se dogajajo v naši okolici.

Danes smo kakor ste videli napadli eUSA v pokrajini DS (Hvala bogu!). Vojna nam gre ta trenutek odlično. Zjutraj sem še mislil, da bom šel danes na kak BH, vendar sem se premislil, ko sem videl, da se BH v DIV 2 dobi že za borih 900k DMG (potrebujem večji izziv, mogoče ga dobim v DIV3). Ker nam gre dobro in napake niso vidne, bom temo kar zaključil, ker preprosto ni več kaj za povedat.

Na eRepubliku se je formirala tudi nova »jutranja skupina«. Sicer nevem, če je obstajala že prej, vendar sem na iste obraze ob isti jutranji uri postal pozoren šele nedavno (2, mogoče 3 dni nazaj). Za kakšen jutranji nasmešek, bi se zato zahvalil ekipi: iqxy55, skofjaloka, muffek in System Shutdown.

Aja, pa če še niste volil, stisnte tist vote pa »prove that you're a human« bullshit za Diktaturo in hvaležen vam bom 🙂


Top pesem, poslušana med pisanjem tega članka je: Castle of Glass skupine Linkin Park

Razveselila pa vas bo (po nareku igralca Tilen Brezar) prikupna lisička Hayden Panettiere 🙂Spisal Ta likozarjev

 

Comments

SmoothZiga
SmoothZiga Day 1,801, 11:08

Vote!
Upam, da nam uspe še tebe spraviti v kongres.

Big Boby
Big Boby Day 1,801, 11:09

vote za jutranjo skupino! : )

Ta likozarjev
Ta likozarjev Day 1,801, 11:10

@smooth čene pa pač drugič, ni druge 🙂

0sebek
0sebek Day 1,801, 11:11

yay omenjen sm u članku : )

Ludislav
Ludislav Day 1,801, 11:13

bo pa nasledn mesc, če ti ta mesc ne rata.

Butalc
Butalc Day 1,801, 12:03

vote

T1M3K
T1M3K Day 1,801, 12:05

vote, upam da bo tudi meni prvič ratalo : ) drugače pa se podpišem pod tvoj članek : )

skofjaloka
skofjaloka Day 1,801, 12:34

tud z moje strani vote za jutranjko!

Koccco
Koccco Day 1,801, 13:16

seveda vote!

Ury786
Ury786 Day 1,801, 18:46

vote 🙂

mufekk
mufekk Day 1,801, 19:16

VOTE za jutranji trolejbus in njegovo skupino!

iqxy55
iqxy55 Day 1,801, 22:10

imaš vote, sam jaz diktaturo vidim na 4. mestu...

SIKARSI
SIKARSI Day 1,802, 05:27

vote, pa veliko sreče na volitvah!

Solinar
Solinar Day 1,802, 08:43

Vote

Igor Gregor
Igor Gregor Day 1,803, 07:55

Incredibile !

t-h-o-r
t-h-o-r Day 1,803, 10:07

vote, ker si dal ime babe

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.