Making Serbia Great Again

Day 4,632, 03:47 Published in Serbia Serbia by Panda monium


Поздрав свима,

За оне од вас који ме не знате, ја сам ваш суграђанин Британац, Панда. Већ неко време сам био део како државне власти тако и у управи савеза. Помагао сам у бројним владама још од мандата нашег хрватског шпијуна - Крокодила Лакосте. Поред тога, помогао сам нашем савезу у моментима када је он био најуспешнији, организујући и координирајући потезе који су задали фатални ударац CODE савезу, уништавајући им последње базе по свету.

Данас вам представљам себе као кандидата за Председника еСрбије. Нисам заинтересован за политику, као ни за политички и модул новинарства, и да се изразим једноставно, играм из једног јединог разлога: да збришемо наше непријатеље и да одржавам веру у нашу Диктатуру. Моја влада ће бити поприлично мала и једноставна и изложићу њене планове испод. Да бисте боље разумели, организовао сам планове базиране по министарствима и навео сам имена људи које бих изабрао да предводе та министарства и спроведу моје планове у дело.

МОД - Никол000

Као један од највећих генија стратегије, нема сумње да ће ми Никол помоћи да наставим са српском доминацијом у еСвету, да одржимо наше регије на свим континентима, и да ћемо осигурати сигуран прилив голда од медаља свим нашим суграђанима. Такође ћемо редовно организовати Д4 епике свакога уторка како би се постарали да цела српска заједница (а не само пар повлашћених) могу да уживају у већој регенерацији током целе недеље. Стаћемо на крај возићима Астерије, и постарати се да смо у константном рату са нашим непријатељима у складу са потребама нашега савеза и наших пријатеља.

Гувернер - Угац

Нема сумње да је велики експерт за финансије, како чујем он је један од најбогатијих грађана еСрбије. Увидевши његове обилате и величанствене поделе својим следбеницима, сарађиваћу са њим да цела Србија може да ужива благодети његових финансијских способности и подела. Како би обезбедили безбедност НБС, постараћемо се да постоји редовно извештавање о трошковима како би се сви они који би имали потенцијалне сумње да је он украо некакве паре у прошлости, уверили у поштеност државних функционера и њихово располагање са новцем. Како би се још додатно обезбедили, и како би народ спавао мирно, ограничићу му приступ на 6969цц које ће моћи да тражи од мене 69. пута дневно са НБС.

МоФА - Крокодил (Лакоста)

Као хрватски шпијун, он ће бити задужен да контролишемо не само Астерију већ такође и CODE. Даље, као особа која најбоље стоји са енглеским језиком осигураће најбоље представљање и комуникацију у нашем савезу. Његове вештине писања и планирања су ненадмашиве и сигуран сам да ће нас све учинити поносним својим представљањем.

Министарство образовања - Варварин1976 (Барбара)

Током претходних месеци, Барбара и ја смо постали јако блиски пријатељи, и верујем његовом суду и разумвању механизама игрице у потпуности. Цело грађанство еСрбије би требало да научи и цени колико су важни скриншотови сваке медаље, и како нико други до Барбаре нема скриншотове таквог квалитета, веома је важно да сви грађани разумеју неопходност колико знања и учења и труда је неопходно да би се приказале информације када ти неко крад.. овај узима медаљу, и како да такве информације обелодани на прави начин и окачи те слике на мистичну стварчицу звану интернет.

Председник - Панда

Као врховни владар еСрбије, радићу марљиво и вредно, настављајући где су моји претходници стали: Постараћу се да стално отварам тренинг битке у складу са својим потребама и када мени то одговара. Даље наставићу са праксом финансирања председничке плате у виду плаћања пакета председнику са НБС. Тај план и програм ће осигурати да током мог мандата имам Блитз пакет, Маверик пакет и Паувер пакет. Такође ћу таква средства обезбедити за моје најближе пријатеље, државне хитере. Да не буде да само размишљамо о најјачима, имамо и програм за наше младе, за нашу нејач. Појачаћемо финансијска средства за развој нижих легенди у Аписовом програму Развојни центар. Ипак, за разлику од злог Аписа, који је један недемократа и тиранин, ја ћу преузети контролу РЦС-ом како би се постарао да свако и сви који пожеле да му се придруже то могу и да ураде.

Нови услови ће бити:

Копнена група тенкова: Максимална снага 69к, свако изнад мораће да обезбеди своје пакете радивши за Угца

Ваздушна група пилота: Максималан чин CMS, свако изнад мораће да обезбеди своје пакете радивши за Угца

Да сумирам, верујем да имам најјачу, најпатриотскију и владу најширих могућих схватања, тим индивидуалаца из свих партија, војних јединица, различихих нивоа интелигенције и познавања механика игре. Сигуран сам да ћемо заједно ујединити вечито подељено грађанство еСрбије, и да ће нас ова влада повести у обарање нових рекорда доминације на опште задовољство народа. Не могу дочекати да коначно добијем бесплатне пакете, тако да молим вас да гласате за мене на предстојећим изборима.

PS: VERZIJA ZA MANJINE NA LATINICI (ZA LAKOSTU): https://www.lexilogos.com/keyboard/serbian_conversion.htm