Magyarok, győztetek!

Day 4,218, 11:33 Published in Hungary Hungary by eMagyar Kormany

Győztetek!


Kedves barátaim, nem tudok mást mondani nektek, mint köszönet, köszönet, köszönet!

Ennél nehezebb helyzetben kormány még nem vette át a stafétát. Még a beköszöntő cikkünket se tudtuk megírni, amikor a kongresszusi és az elnökválasztáson vesztes erők - az előző kormány tagjai akik a magyar nép döntését nem tudták elfogadni - puccsot indítottak Magyarország ellen.

De a puccsot levertétek, a demokráciát megvédtétek! Az egyik szemünk sír, hiszen a puccsisták akciója a közösség szétverésére irányult, de a másik szemünk nevet, hiszen ebből a helyzetből a demokráciavédők közössége nőtt ki!

Ebben a csatában minden sebzés számitott, és a legkisebbek pár ütéseitől a demokráciavédő tankok milliárdjaiig mindenki oda is rakta magát, teljesen függetlenül attól milyen pártot támogat egyébként, milyen a politikai nézete. Csodálatos volt nézni ahogy forditottunk és megvédtük hazánkat, megvédtük a demokráciát!

A következő időszakban viszont kemény döntéseket kell meghoznunk arról mit kezdünk a kialakult helyzettel. Viszont mivel még a kormánynak felállni se volt ideje, így ebben kis haladékot kérünk. A puccsisták által eltulajdonított orgok visszaticketelése megtörtént és bizony ígéretet kaptunk egy újabb puccsra is abban az esetben ha most képtelenek lennének egy ország lakosságát legyűrni.

A szövetségeseket az éjszakától kezdve folyamatosan tájékoztattuk a fejleményekről, főleg a horvátok tisztában vannak a kialakult helyzettel és azzal is ki a törvényesen megválasztott, legitim kormánya Magyarországnak.

Töltődjetek, pihenjetek, nemsokára ujra jelentkezünk.

Üdvözlettel: A kormány!