Ambient on/off

Join the new world

 

Magyar Közlöny a la Heidar

Day 1,276, 11:59 Published in Hungary Hungary by Heidar
Üdvözletem eMagyarok!

Régóta nem írtam cikket, de mostanában megint érdekel a játék és nem bírtam szó nélkül elmenni a legutóbb megjelent Magyar Közlöny mellett. Ahogy fociban nem tudom elfogadni dicséretnek, hogy küzdöttek a játékosok, így itt sem elég az, hogy megjelent az újság. Tartalommal is meg kell tölteni, hogy aktivitásra sarkaljuk a népet. Mert ha minden jól megy izgalmas napok elé nézünk...
Jelzem cseten nem jártam hónapok óta, de szerintem egy magyarázathoz nem kell napi 24 órát gép előtt lenni, hogy átlássa a dolgokat az ember.

Tisztelt eMagyar állampolgárok!Az elmúlt napok legnagyobb volumenű közvetlen magyar érdekeltségű csatáját Máramaros szarvas régiójáért vívtuk eRomániával. A csata elején viszonylag könnyen gyors 4-0-ás vezetésre tettünk szert. Másnap reggelre a szokásos esti visszaesésnek köszönhetően feljöttek a magukhoz térő románok és 7-7-re kiegyenlítettek. Ezután következett már napváltás után a döntő csata, ahol az EDEN 4 legnagyobb tankja Rompel, Balckpanther, Argrob és Haferkorn tankolásának "köszönhetően" vereséget szenvedtünk. Csüggedni nincs okunk, nem lesz mindig jelen 4 ilyen tank, hogy megmentse őket hasonló helyzetben.


Tegnap a mócok visszatámadtak Partiumra. Szervezett akciójuknak köszönhetően sikerült megnyerniük az első mini csatákat, így a szövetségi helyzetet mérlegelve kénytelenek voltunk feladni a csatát a későbbi sikerek érdekében. Önfeláldozásunknak köszönhetően 2 újabb szerb régió szabadult fel epikus csatákban (Rompel 30+ milliós tankolása ellenére!), sikerült átvenni a kezdeményezést a bolgár-szerb fronton, megakasztani az amerikai-brazil előre nyomulást Spanyolországban, átvenni a kezdeményezést az indonéz-kínai háborúban, Németországot újra sokadszorra eltörölni valamint segíteni az ABC-t Oroszország ellen folytatott hadjáratukban (Moszkva és Kalinyingrád is elesett!). Azaz összességében nagyon sikeres 2 napon vagyunk túl eMagyarország reméljük időszakos területvesztései ellenére.


És, hogy miért lehet csak átmeneti a román zászló eNagyvárad felett?


Mert Törökország sikeresen folytatta útját észak felé Ukrajna testén keresztül régióról régióra így megteremtve a lehetőséget Lengyelországnak, hogy Románia közelébe kerüljön. Az összehangolt szlovák-török-lengyel akciónak köszönhetően a galíciai, kárpátaljai és bukovinai csaták sikeres megvívása esetén Lengyelország határos lehet Románia Máramaros régiójával, valamint megszűnne az ukrán határvonala is. Halkan tesszük hozzá ez egy 'határ-bugnak' köszönhető Galícia és Máramaros között... Azaz egyből NE javaslatot adhat be az oláhokkal szemben. Azt ugye nem kell magyaráznunk, hogy ez mekkora segítség lenne a magyar-román háborúban.

1. térkép: A piros nyilak a támadások irányát, a szaggatott a határ-bugot jelzi.Mit kell tennünk, hogy ez megvalósuljon?


1. Megnyerni a Galíciáért folyó ütközetet
2. Kivédenünk 1-3 darab felkelést a területen, hogy végig éljen a lengyel-román határ amíg el nem foglalják Máramarost a polákokTermészetesen ezekhez aktív emberekre van szükségünk, úgyhogy kérünk mindenkit a következő napokban aktívan figyelje a hadi utasításokat és ne pazarolja el a sebzését feleslegesen! Különösen nehéz és fontos lesz az éjszakai RW-k kivédése!


Folyik egy népszámlálás is eközben. A témáról bővebben itt olvashattok. Az eredmények hétvégén lesznek publikálva ugyanott.


A Kommunikációs Közlönyt olvasgassátok figyelmesen, érdekes és hasznos információkat tartalmaz.

További szép estét!
Tisztelettel:
l2oli(drago14)
elnök

Ipath
alelnök

Heidar
senki
 

Comments

Tarsolytestver
Tarsolytestver Day 1,276, 12:03

VOTE! 🙂

LV-426
LV-426 Day 1,276, 12:17

vote

II.Taltosok
II.Taltosok Day 1,276, 12:17

ez a közlöny valahogy jobban tetszik

csuzliszem
csuzliszem Day 1,276, 12:23

Na igen, épp írni akartam, hogy legutoljára Heidar közlönyszerkesztő-elvtárs alatt volt rendes HK.

Egy válogatott meccsen én már annak is örülök, ha ki tudnak állítani 11 embert, nemhogy még küzdjenek is.

Karlista
Karlista Day 1,276, 12:24

Egy kalap sz@r a sajtónk, minden cikket elolvastam és sehol említve sem volt a moszkvai csata!

Heidar for Prezident!

kopariadam
kopariadam Day 1,276, 12:25

tldr

gyika
gyika Day 1,276, 12:42

tldr;

na persze, hogy elolvastam. s olvasgatnam maskor is szivesen.

Ipath
Ipath Day 1,276, 12:43

vote, jossz cikket irni?

Gregus Hedvik
Gregus Hedvik Day 1,276, 12:51

Vegye már fel valaki Heidar komámat a kormányba! 🙂

Ge'zenguz
Ge'zenguz Day 1,276, 12:55

' Önfeláldozásunknak köszönhetően 2 újabb szerb régió szabadult fel epikus csatákban (Rompel 30+ milliós tankolása ellenére!), sikerült átvenni a kezdeményezést a bolgár-szerb fronton, megakasztani az amerikai-brazil előre nyomulást Spanyolországban, átvenni a kezdeményezést az indonéz-kínai háborúban, Németországot újra sokadszorra eltörölni valamint segíteni az ABC-t Oroszország ellen folytatott hadjáratukban (Moszkva és Kalinyingrád is elesett!).' ....ekkor 4-1-re vezettek a szerbek, a HK parancsa a szerb csatara szolt, szoval nem ertem mi kozunk volt a tobbi front esemenyeihez, mikozben Varadot harc nelkul feladtatok(sunyin).....orakkal kesobb szolt a parancs a spanyol csatakhoz.....koze nem volt semmihez....

Heidar
Heidar Day 1,276, 13:21

Nem megyek, nem lenne időm rendesen ellátni a feladatot. Inkább csak néha építő jellegű kritikával jelentkezem : P

Karlista
Karlista Day 1,276, 13:35

Mi az a tldr?

Fronteira suI
Fronteira suI Day 1,276, 13:42

Karlista: too long, don't/didn't read rövidítése

Amúgy jobb ez a cikk, mint az eredeti:)

romanian spy
romanian spy Day 1,276, 13:45

remek közlöny.
az mhp-nak azonban más elképzelései vannak az információáramlásról és tájékoztatásról.

a képviselő urak éppen most szavaznak arról, hogy megszüntessék a kongresszusi fórumot. a képviselőkkel szemben ezután egyetlen elvárás marad csak, az igen gombot nyomogatni a játékban az ő elképzeléseikre.

kl_laci
kl_laci Day 1,276, 13:50

Vote

Fajd
Fajd Day 1,276, 15:20

az ilyen színvonalas írásokat olvasva támad mindig kedvem valami szennyet írni.

ThomasT
ThomasT Day 1,277, 01:24

hát igen így néz ki egy tisztességesen összerakott közlöny.
köszi

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.