Mérföldkövek

Day 5,661, 02:54 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Ezt a cikket félig magamnak írom. Emlékeztetőnek. A címe lehetne "számadás" is.

Nemsokára 10 éve leszek jelen ebben a játékban, de nem szeretnék jubilálni, sem szülinapozni. 10 évnyi elvesztegetett játékidő, sok RL pénz, kevés játékélmény.
Biztos lehetett volna ez másként is.Jó ideje elértem a LEGXX-et. Innen nincs tovább. Napi edzés, de bármit teszek megmaradok az egyik leggyengébb LEGXX-nek, ezt teszi 4 év játékidő hátrány. Hamarosan elérem a 2000-es szintet is, onnantól már nem kapok jutalmat, csokit, goldot 100 szintenként. Minek itt maradni? Unalomig ismételt eventek? Megnézni hogyan kapcsolják le a szervert? Hány év az még?

Az RW-k és az éles csaták is egy végtelenített unalmas körbe lettek szervezve, a játékbéli erőterek küzdelme is nevetségessé vált mióta egyértelmű, hogy az üzemeltető próbálja balanszírozni, egyensúlyban tartani bannolásokkal és egyebekkel. Mesterséges és manipulált játékvilágban élünk, piac, szövetségek, karakterépítés... Már nem lesz semmilyen meglepetés itt. 10+ év múlva is az lesz ami most megy. Mesterséges "piaci" árak és lezsírozott szövetségi küzdelmek. Ugyanazok az arcok. Ugyanazok a viták.

221680

Talán utolsó dobásként azt találtam ki, hogy a nemzeti ranglétrán feljebb lépek. Pár éve még a 6. voltam, kb. akkor vesztetettem el az érdeklődésem a játék iránt és a pakkvásárlásaim drasztikusan csökkentek. Lassan, de biztosan visszacsúsztam a 8. helyre. Nincs max. töltés, nincs max. energia center, nincs max. jelenlét.
Számít ez valamit? Szinte semmit. Nem XP-vel harcolunk, nem XP-vel termelünk, és 2000-es szint felett már jutalmat sem kapunk. Lépni a ranglétrán nem sokat jelent.
Legyen ez csak egy próba. Az időkorlát kb. 6-8 hónap, de ha 1 év múlva sincs változás akkor sikertelen volt ez a ön-kihívás.

fsb


Indokolatlan utószó: gender áztatta világunkba csak a kor az ami a korral jár.


"jó sokáig abban a hitben éltél
avval a szemmel bámultad a nőket
hogy harminc fölött már mindegyik néni
de harmincöt után aztán főleg

harmincnyolc fölött
kezdődnek a nők
onnantól fogva tudják azt
amit nem tudtak azelőtt
vesztegetted a csitrikre
azt a rengeteg időt
ma már tudod, hogy meg kell várni
míg érettek lesznek ők"