Már megint nulla Kétkattos hírekkel pózolok! ÓÓÓ!

Day 1,394, 13:59 Published in Hungary Hungary by Kommunista Part

Day 1,394 of the New World


De most komolyan srácok. Tíz óra múlva választások vannak. Hadd spammeljek. Ennyit már igazán megérdemlek! Ráadásul az előbb adtam ki egy komoly cikket. Amit Walla írt. Remek munka volt.

Amúgy az előbb említett cikk alá a következő komment érkezett: "31Szabics17Day 1,394, 12:09 de clau mért ír bele mindig??? énis ilyet akarok"

Tehát Szabics elvtárs arra kíváncsi hogy Én, Claudius (Ciripp ciripp) miért fűzök hozzá saját gondolatokat Walla-Walla cikkéhez.

És most napi társadalomkritika következik: Clau IRL szeretethiányban szenved, ezért feltűnési viszketegsége van. Éppen ezért minden alkalmat megragad arra hogy rá figyeljenek. Lehet megint fel kéne keresnem Sigmund Fajd (Nem, Freud az még mindig csak imposztor.) pszichológust? Félek, nem lesz rám ideje.

Valójában ha már Walla felhatalmazott hogy lektoráljam a cikkét, megtettem. A számomra fontos megjegyzéseimet zárójelben hozzátettem, Clau aláírással. Mint pl. hogy a szív a keringési rendszer központja. Nem akartam hogy a nácik hazafiak azért ne kommenteljenek mert azon gondolkodnak mi a keringési rendszer központja. Ennyi.

Most mindenki ezekkel a törökökkel van elfoglalva. Nem is értem őket! Érted... van egy szultánjuk osz' mán birodalom?

Amúgy akartam írni egy cikket amiben összegzem a pártelnökségem. Egy ilyen Orbán-féle évértékelő beszédet. Inkább hóértékelő. Az a helyes megnevezés. (Tehát értékelem a havat, tulajdonképpen - ciripp ciripp.) De inkább egy mondatban fejezem ki, melyet A Candida Candide c. irodalmi műből koppintottam (És átírtam szóval nem plágium): "Minden a legjobban van ebben a legeslegjobb pártban, elvtársak!" Írta: Volt R (Na jó ez már kritikán aluli.)

Mit akartam még mondani? Totál elkalandoztam. Ja igen, megvan!

Olvassa valaki az Én kérek elnézést c. lapot?

Mert hát van miért...

Monitorra vetette (Mekkora f*sz kifejezés ez): Clau.