Ambient on/off

Join the new world

 

Ljudje smo sposobni veličine

Day 1,805, 13:09 Published in Slovenia Slovenia by Ta likozarjev

Alkohol je prisoten, ostala sredstva ne!

Pozdrav vam želim eden in edini Ta likozarjev!

Če pomislite, da smo bili nekoč lovci in nabiralci in da je bila meja morje in da smo danes to kar smo in da meje nepoznamo več. Se vam to ne zdi čudno? Naš majhen moder planet je le en izmed večih tisočih, stotisočih ali milijonov planetov tam zunaj. Mi, ki nemoremo niti našega planeta sestaviti v red, mi ki smo polni sovraštva in rivalstva, je nam usojeno da raziskujemo vesolje? JA! Ampak do časa ko bomo lahko naselili najbližji planet, se bomo spremenili. Preprosto nas bodo spremenile generacije. Smo... prilagodljiva vrsta. Nebomo mi, ki bomo dosegli Alfo-Centuri, ampak bo vrsta ki bo zelo podobna naši, z več našimi močmi in manj slabostmi. Čeprav imamo nekej osebne meje, smo ljudje sposobni veličine.

Bliža se takoimenovana »noč čarovnic«. Čeprav to ni naš običaj, smo prevzeli to, da se v večernem času po TV vrtijo razne komične grozljivke, ali pa samo grozljivke. Pravtako pa noč čarovnic prinese tudi razne radisti v multiplayer igre. Ko sem bil mlajši, smo igrali RuneScape in smo vedno ko so se teli prazniki pojavili vsi delali takoimenovane »queste«, kjer je bila na koncu kakšna nagrada v zvezi z temo, kar me spominja, da moram iti letošnji quest še naresti. Ah, kje so ti časi... Jok... No, kot sem rekel, je čas ko na igrice pridejo razne radosti. Osebno so mi najbolj všeč božično-novoletne radosti, vendar tudi prosti noči čarovnic nimam nič. Sam sicer nevem kako je bilo v preteklosti s tem na eRepubliku, vendar smo pred kratkim (če še niste tega opazili) dobili možnost ustvariti takoimenovano batzuko. Ideja se mi zdi nadvse zanimivo bedasta. Kot prvo, že tako je težko sestaviti bazuko iz stvari katere najdeš na bojišču (priznajmo si, scope in raketa sta redka in ogrožena vrsta), potem pa tu dobimo še eno bazuko, kjer se bomo matrali pobirati stvari iz tal, pa čeprav nas vse boli že hrbet oziroma križ.. Sicer DMG, ki ga naredi je obetavno dober, vendar proces nabiranja potrebnih stvari je beden. Sem pa prepričan, da bodo jutri začeli prodajati v »akciji« te stvari oziroma komponente za sestavo batzuke. Upam da, če »preživim« vidim kakšno novo stvar, ki upam da nebo bedna. Predvidevam pa lahko naslednje stvari: poseben tank, hrana, ali pa rakete in bombe. Sam bi sicer raje videl da dobim 5 golda zato, ker šekar vstrajam v tej igri, ampak jebat ga, nismo vsi taki srečkoti, denar pa se tudi ne tala kar tako.

Trenutno premišljujem, če bi prodal svojo zbirko 828 Q3 takavtomobilov, al karkol že to je, za pičlih 1.87 SIT na komad... Odločitev je težka, ni kaj.

Tako, to bo za danes vse. Upam da cenite moj trud, da sem se pod vplivom alkohola v krvi spravil pisat članek in da sem ga spisal s tako »malo« napakami.. Khm!

Top pesem, poslušana med pisanjem tega članka je: Hurt, izvajalca Johnny Cash

Za prijetne večere v objemu vaše/-ga ljubljene/ljubljenega 😉


Za vse nas ki smo pa brez ljubljene ali pa samo da radi pogledate kaj bolj takega, pa vas čaka Foxy Lady z imenom Mélanie Laurent 🙂


Spisal Ta likozarjev

 

Comments

Butalc
Butalc Day 1,805, 13:13

prvi:)

Big Boby
Big Boby Day 1,805, 13:23

nej slabu 😃

Solinar
Solinar Day 1,805, 13:24

Škoda jo je za čarovnico

Dauk.94
Dauk.94 Day 1,805, 16:54

not bad!
dobr razmislas.

tut men noc carovnic prinasa dobre stvari. med drugim tudi real live b-day ki ga imam 30.10. in ta je letos ravno 18 😃
yaay

skofjaloka
skofjaloka Day 1,806, 00:59

jz sem bil tud nekoč 18 star....sam je že par let minil od takat 😒

Novljan
Novljan Day 1,806, 01:21

Jz sm bil tud nekoč 18 star. Aja šit, sej sm še vedno 😃 Viva la alkohol in rokenrol!

dha
dha Day 1,806, 09:01

Za Hurt, izvajalca Johnny Casha en velik vote! Škoda ker nisi linka videospota prlimal!

mufekk
mufekk Day 1,807, 02:32

stay warm...!

iqxy55
iqxy55 Day 1,807, 08:40

kaj rečt...nimam pojma...jaz tudi ne maram praznikov...sploh pa ne zamerikaniziranih... ampak dedek mraz je zakon...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.