Lista rusinii

Day 754, 01:31 Published in Romania Romania by deus otiosus
Continuare aici.

Este deplorabil ca membrii armatei lupta contra ordinelor oficiale. Am vazut persoane din FAR (general), Bratul de Fier, GN Banat, EMC, Garda Pretoriana, Vulturul Negru (general), Legiunea XIII Gemina, Soimii Patriei, FSR (general) luptand pe verde; de asemenea, membrii Drake din Bosnia (Soimii Patriei erau la un moment dat BH in razboiul Rusia-Finlanda...). Asta inseamna ca linia de comanda nu functioneaza (pe langa interesele personale ale diversilor "rebeli" - sunt multi capitani, colonei, chiar generali, care spera ca razboiul sa fie scurt si sa castige o medalie de BH fara prea mare efort).

Statul roman ii plateste pe unii, le da arme, ii ajuta sa ajunga FM si generali, iar ei lupta impotriva statului !
Problema este in primul rand a comandantilor de unitati militare, care nu coordoneaza cum trebuie oamenii. Abia apoi este problema acestora din urma (nu citesc presa, nu casca ochii...trag la zorzoane...asta, medalii).

Motivul pentru care s-a luptat in RW Plovdiv si Ruse pe rosu
Ordine oficiale
Cine nu pricepe, sa incerce aici

PS Felicitari Adrian Popovici, care a luptat pe verde la inceput si acum este BH de parte "buna"! Si felicitari resita2009, care i-a trimis mesaj de atentionare (vezi comentariul mai jos).

PS2 Gily94 spune: "jucatorul vTz din unitatea militara RTF a luptat verde in Ruse.
treceti si RTF pe lista rusinii"

PS3 Simon santo spune: "acum as we speak sunt VM care dau acolo"<img src="http://somokon.com/erep/hitcounter.png">